X

OrtodoxINFO are nevoie de sprijinul cititorilor săi

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Doamne ajută, dragi cititori!

Ne confruntăm din nou cu cheltuielile ce țin de funcționarea portalului OrtodoxINFO și de aceea am îndrăznit să vă cerem sprijinul. Pentru a menține verticalitatea știrilor pe care le publicăm a trebuit să refuzăm mai multe sponsorizări și articole ce nu aveau nimic în comun cu linia portalului. Suntem nevoiți să investim și în securitatea serverului, întrucât numărul atacurilor se ridică la câteva sute pe zi. Întreținerea portalului cere și foarte mult timp pe care-l rupem din viața personală, dar sunt niște sacrificii pe care ni le-am asumat pentru buna informare a tuturor.

Dacă puteți și doriți să ne sprijiniți activitatea vă punem la dispoziție 2 tipuri de donații: prin cont bancar sau prin paypal. Cu mulțumiri anticipate, vă dăm detalii mai jos:

DONAȚII în cont bancar
Asociația Sfinții Mărturisitori din închisori – Bucovina
Cod fiscal 36647190/2016
Cont LEI RO67CECEB00030RON2081955
Cont EURO RO33CECEB000C1EUR2081978
Cod SWIFT CECEROBU
CEC BANK SA

Sau prin intermediul Paypal, accesând acest link.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button