X

PSD și PNL au plătit 7,5 milioane de euro din banii românilor pentru presă și propagandă

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Pentru a putea minți pe români legat de situația catastrofală în care se află țara și pentru a ascunde JAFUL din timpul plandemiei, partidele politice au ales să plătească presa.  Presa a devenit cățelul de pază al sistemului mafiot care a acaparat România în ultimii 32 de ani.

Așa se face că PSD a dat la presă până astăzi 4.5 milioane de euro iar PNL a cotizat cu 3 milioane de euro. Aproape toată presa din România este plătită de către cele două partide politice. De fapt singurele venituri pe care presa le mai obține astăzi provin din politică.

Există o singura formațiune politică care nu a cheltuit banii românilor. AUR nu plătește presa sistemului din subvenția publică cum fac PSD, PNL și USR. Presa din România, cu mici excepții, trăiește din aceste milioane de euro furate din buzunarul românilor. Așa că tot ce vedeți la televizor și în presa scrisă este un circ mediatic realizat pentru menținerea la putere a PSD și PNL.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Poporul nu numai că nu-i amendează, dar îi și votează!!!?
    Să nu mai zică cineva din cei care i-au votat și încă iar mai vota că: “Ce vremuri grele vin peste noi!!!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button