X

UE va „importa 70 milioane de africani” până în 2035

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

By Pratyaksha Mitra 6 iunie 2022

UE va „importa 70 milioane de africani” până în 2035, spune europarlamentarul german Gunnar Beck, denunțând noul pact de migrație „dezastruos”.

Gunnar Beck.

Berlin: Noul Pact privind Migrația introdus de Uniunea Europeană este periculos; UE ar putea importa 70 milioane de refugiați africani în următorii 15 ani, a avertizat europarlamentarul german al UE, Gunnar Beck. Luna trecută au apărut știri că Spania și-a desfășurat armata la granițele sale pentru a opri afluxul de refugiați africani. În plus, guvernul italian a dezvăluit recent că numai în primele patru luni ale anului 2021, peste 10.000 de refugiați au încercat să intre în Italia.

În ultimul deceniu, un aflux masiv de refugiați a început să intre în Europa din cauza „politicii ușilor deschise” implementată de cancelarul german Angela Merkel. Pe măsură ce nemulțumirea față de aceasta a continuat să crească, au fost luate decizii agresive pentru a opri această afluență în ultimii doi ani. Cu toate acestea, din cauza pandemiei de coronavirus și a situației care a rezultat, eforturile s-au reluat din nou pentru a deschide granițele pentru intrarea refugiaților. „Pactul privind migrația și azilul” al Uniunii Europene face parte din aceeași schemă, a acuzat liderul Partidului Alternativa pentru Germania și europarlamentarul Gunnar Beck.

„Eu însumi am lucrat la pactul UE privind migrația de ceva vreme și pentru mine, punerea în aplicare a unui astfel de pact ar fi dezastruoasă; pentru că UE nu cu mult timp în urmă vorbea despre importarea a până la 70 milioane de africani în Europa până în 2035. În umila mea opinie, nu de asta avem nevoie pentru a ne moderniza economia”, a spus Beck în timp ce a avertizat despre un posibil nou flux masiv de refugiați în Europa.

Mai mult, Beck a atras atenția și asupra faptului că „unii pot considera 70 de milioane un număr mare. Cu toate acestea, nimeni din Comisia Europeană nu a negat numărul atunci când le-a fost prezentat.” În urmă cu câțiva ani, a fost publicat un raport despre creșterea numărului de cetățeni în vârstă în Europa. Astfel, sub pretextul acestui raport, Uniunea Europeană a susținut că fluxul de migranți este vital pentru restabilirea structurii de vârstă și a forței de muncă.

Cu toate acestea, societatea, valorile și cultura europeană sunt amenințate din cauza afluenței frecvente de refugiați africani și din Orientul Mijlociu. Astfel, nemulțumirea dintre europeni este în creștere. De asemenea, efectele sale sociale și politice severe pot fi observate în unele țări. În plus, partidele de dreapta care adoptă o atitudine agresivă împotriva afluenței de migranți au câștigat un sprijin din ce în ce mai mare. De asemenea, câteva țări au introdus legi pentru a contracara afluența de refugiați. NEWSCAST- PRATYAKSHA

*****

Editor ER: Titlul original nu ar trebui să scrie „privește încă” în loc să folosească timpul trecut? 70 milioane migranți suplimentari (până în 2035) într-un bloc de 27 națiuni înseamnă 2,6 milioane pe țară, deși unele țări mai mari, cum ar fi Franța și Germania, ar primi probabil mult mai mulți.

Mâine (duminică, 6 iunie), regiunea germană Saxonia-Anhalt (în partea de nord-est a Germaniei, o versiune a țării de trecere a lui Trump, și ne referim la asta fără nicio lipsă de respect) merge la vot, iar acest articol recent din Politico (alertă puternică a MSM) pune mâna pe AfD cu creștin-democrații de dreapta ai lui Merkel (CDU). De remarcat:

HALLE AN DER SAALE, Germania – Mai rămâne o singură alegere regională în Germania înainte ca întreaga țară să meargă la vot – și esteo problemă de ortografie pentru conservatorii Angelei Merkel.

Înaintea votului de duminică din Saxonia-Anhalt, creștin-democrații ei (CDU) și Alternativa pentru Germania (AfD) fac sondaje cot la cot, un recent sondaj plasând inclusiv partidul de extremă dreapta pe primul loc.

AfD este puternică în statul est-german, obținând sprijinul a aproape un sfert dintre alegători. Dar aceasta este mai mult sau mai puțin ponderea voturilor pe care le-au câștigat în 2016. Mai degrabă decât o creștere a extremei dreapta, este mai presus de toate slăbiciunea creștin-democraților care ar putea vedea AfD să câștige duminică.

Conservatorii au coborât în ​​sondaje la nivel național, pe fondul nemulțumirii tot mai mari față de gestionarea pandemiei de către guvern, a unei serii de scandaluri de corupție și a alegerii aprig contestate a lui Armin Laschet ca candidat al partidului pentru a o succeda pe Merkel.

******

Când auzim argumente în favoarea imigrației în masă bazate pe „rata scăzută a natalității”, trebuie să ținem cont de faptul că cele patru vaccinuri pe care practic ne obligă să le acceptăm la nivel GLOBAL au implicații cunoscute asupra infertilității, în special pentru femei, unde proteina toxică spike – în special în vaccinurile ARNm Pfizer/Moderna – se instalează în cantități mari în jurul ovarelor. (Vezi și aici și aici.)

Trebuie să existe o altă agendă în spatele migrației în masă.

Imaginea prezentată (sus) provine dintr-un articol de pe site-ul francez Nice Matin din 18 mai, care raportează o afluentă nemaiauzită de 8.000 imigranți africani în enclava spaniolă Ceuta, un teritoriu mic blocat în Marea Mediterană care se învecinează cu Marocul. Ceea ce l-a determinat pe premierul spaniol Pedro Sanchez să declare o „criză gravă pentru Spania și Europa”.

Imigranții vor avea asistență medicală gratuită după 90 de zile de reședință în Spania. „Fără acte”, însă, vor fi îngrijiți din ziua sosirii, dacă își dovedesc „vulnerabilitatea” la serviciile sociale.

Ne întrebăm, o parte a creierului european comunică cu cealaltă parte?

Karen Smith din Europe Reloaded

invictuswebmedia.com

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Importul de imigranți africani face parte din planul de a destabiliza toate țările lumii, de a distruge noțiunea de naționalism, de a desființa granițele tuturor țărilor pentru a crea un nou Babilon condus de un guvern mondial al cărui lider va fi Antihrist. Sub motivul scăderii natalității și al necesității forței de muncă vor derula planul creării noului Babilon. Parcă mai ieri era un articol în care Putin ne averiza că vom fi colonizați de africani. Putin știe despre acest plan dar ne spune doar o parte a lui, cealaltă parte urmând să o deducem noi. Le cam încurcă ițele Putin, căci nu-i ușor ca în același timp să lucrezi și la dezmembrarea țărilor, și la războiul din Ucraina. Dumnezeu nu ne va lăsa pe mâna sataniștilor decât atât cât putem duce, salvarea noastră fiind de această dată, așa cum am mai spus, războiul început de Putin. Cu siguranță putem spune că în Rusia nu vor intra imigranți africani. De ce? Fiindcă Putin nu-i de acord cu planul mai marilor acestei lumi, acela de a reface Babilonul a cărui conducere va fi asigurată de “Unchiul Sam”. Putin nu acceptă să fie vasal nimănui și bine face. Având în vedere acestea pe care le bănuim a se întâmpla, se naște întrebarea:”Noi cu cine votăm?”
    Normal ar fi să ne aliem cu cel care nu ne fură resursele și care ne ajută să refacem România Mare. Care dintre cei doi ne vor garanta pretențiile noastre pentru care fapt noi vom alege să ne alăturăm lui? Ori, ori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button