X

Presa occidentală: „România s-a oferit să preia migranţi sosiţi în statele membre mediteraneene!”

France Presse și Deutsche Presse: „România s-a oferit să preia migranţi sosiţi în statele membre mediteraneene!”

Franţa, Germania şi Italia au salutat un “progres major” în reforma politicii europene de azil, după ce majoritatea miniştrilor europeni de interne s-au declarat favorabili unei propuneri privind un “mecanism voluntar de solidaritate”, în virtutea căruia circa 12 state membre ale UE s-au arătat dispuse să preia migranţi sosiţi în statele membre mediteraneene, relatează AFP şi DPA.
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Potrivit ministrului de interne german Nancy Faeser, printre cele 12 state se numără Franţa, Germania, Luxemburg, România şi Bulgaria. Detaliile acordului, numărul exact al migranţilor care vor fi relocaţi către aceste state, urmează să fie stabilite în următoarele 10 zile, a mai precizat Nancy Faeser. Ministrul de interne francez Gérald Darmanin a anunţat la rândul său o reuniune “în zilele următoare” pentru concretizarea acordului de creare a acestei “platforme a solidarităţii”.

Potrivit oficialului francez, o “largă majoritate” a miniştrilor europeni de interne care au participat vineri la o reuniune la Luxemburg au susţinut propunerea preşedinţiei franceze a Consiliului UE de creare a acestui mecanism. Conform propunerii, statele membre care nu doresc să preia solicitanţi de azil din statele mediteraneene aflate sub presiune (precum Italia, Spania, Grecia sau Malta) s-ar angaja să le ofere acestor ţări o contribuţie financiară sau în personal pentru gestionarea frontierelor.

Conform mai multor surse europene citate de AFP, obiectivul este de a atinge în primul an 10.000 de relocări din statele aflate în prima linie a sosirii migranţilor către cele care doresc să participe la mecanismul voluntar de solidaritate.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Pai, ce nu fac Iudele dambovitene pt cei ”30 de arginti”? Orice, inclusiv faptul de a-si coloniza propria tara cu teroristi islamici si maimute inchinatoare lui Allah! Asta se numeste ”inalta tradare de stat” si sunt convins ca va veni acel moment cand romanii de rand le vor hotara soarta acestor Iude, iar atunci sentintele vor fi cumplite pt ele!

  2. Eu cred că acești migranți fac parte dintr-un plan la nivel global de distrugere “din interior” a tuturor țărilor pe care ei(elitele luciferice) vor să le țină sub papucul lor. Astfel că nimeni nu vede nimic, nimeni nu va fi acuzat de nimic când aceste “hoarde” se vor desfășura precum voiesc unde voiesc, căci vor zice “cozile de topor” că nu-s ei de vină(hoardele) fiindcă nu au ajuns la un nivel de civilizație precum țările care i-au “adoptat” (la comandă însă). Nu poporul român îi adoptă, ci șefii de stat ajunși în funcție după ce au trecut pe la noul sultan al acestei lumi. Toți șefii de stat ascultă de sultan, așa că toți execută comanda adopției. “Lucrate”din interior, ca și Biserica Ortodoxă Română oficială de altfel, căci ierarhii români ascultă și ei împreună cu Patriarhul tot de același sultan(aici porunca fiind distrugerea Ortodoxiei prin implementarea ecumenismului, iar la noi se dă zor cu rugăciunile în comun cu papistașii și clerul dar și toți mirenii tac, adică dorm în papuci matlasați), țările vor ajunge într-un faliment iar atunci vor cere singure să li se dea un guvern internațional de care să asculte și care evident să le salveze. Șeful acelui guvern va fi “Mesia” cel așteptat de evrei. Deci sub aspectul “solidarității” se ascunde de fapt falimentul tuturor țărilor “blajine” la comandă. De ce oare o fi permis Dumnezeu începerea războiului în Ucraina? Nu I-o place lui Dumnezeu această “solidaritate”? Dar vouă, oameni buni, vă place această “solidaritate” care am văzut ce seamănă ea prin țările care au dat mâna cu ea(violuri, violență, tulburări)? Și această solidaritate vine “la pachet” cu toate p(l)andemiile și recensămintele(digitalizarea) fiind părți ale aceluiași mega-plan de supunere a lumii față de elitele luciferice ce au deja pregătite (credem) atât guvernul mondial cât și liderul lui, acel “Mesia” mult așteptat de evrei. Și noi ce facem? Ne pregătim de concedii, la munte, la mare etc. . “Lasă dom’le, că e bine că e pace la noi, să mai beneficiem și noi de distracție cât mai putem”, așa zic aproape toți românii fără să se gândească la acea seceră lungă de douăzeci de coți și înaltă de zece coți, adică de urgia care stă să vină asupra tuturor popoarelor care au uitat de Dumnezeu. Războiul este urgia, așa credem. Dar să vedem și fața lui bună, aceea că va da peste cap planul acelor elite și-i va stârpi pe cozile lor de topor, condiție neapărat necesară pentru intrarea în normalitate.

  3. O porcărie!!! În loc să-i trimită înapoi de unde au venit, prostanii astia de la consiliul UE permite imigranților ilegali (care nu au nici un motiv să vină în UE, nu este nici o obligație, nu ne-a consultat nimeni despre acest „altruism” secret!!) să vină peste tot în spațiul european….fără să conteze câți…..
    o ABERAȚIE!!
    Avem deja o groază de probleme plus cresterea preturilor și răzb din Est……….nai ce să faci….cred că intenționat doresc să stârnească dezbinare și revolte!!! Asta e anarhie, nu e nimic umanist sau democratic!!! e o politică de anarhism cu principii marxiste! f.ck it

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button