X

România a ajuns o colonie: Factorul extern îl vrea pe Geoană președinte

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

România a devenit o biată colonie în contextul național și internațional.  Românii nu își mai pot alege conducătorii deoarece aceștia ne sunt impuși de la înalta poartă ca în perioada regimului fanariot.

Din afară ne este impus candidatul marionetă Mircea Geoană iar partidele sistemului execută. Să sperăm că poporul român ne va oferi încă o seară cu „Mihaela, dragostea mea”. PS. Am înfrânt.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. “Ăsta-i bun”, căci face de toate pentru “toți factorii externi”! De când caută ei unul așa de “bun”! Dacă poporul român mai doarme încă, atunci și-a găsit “șeful”.

    1. Domnul insa il poate culca seara iar dimineata “sculat mort”—vorba secuiului.Asa ca nu mai viseze globosatanii la tronuri imparatesti…!!!

  2. Balena albastra mafiota, fosta sefa la DNA alaturi de Prostanacul de serviciu vor fi ce 2 candidati care se vor confrunta in finala pt presedintia Coloniei in 2024, prima fiind sustinuta total de UE, USR si probabil PNL, in timp ce ”Mihaela dragostea mea” va fi sustinut de SUA si PSD! Vai de capul nostru ca neam, la ce ne-asteapta cu Iudele astea!

  3. Odraslă de jidani ruși veniți pe tancul sovietic, nu este în stare să lege o frază în limba română, ci numai să-și citească peltic prompterul. O „evoluție” față de Plăvannis care a învățat limba ulterior alegerii ca președinte, și are probleme grave de dicție când citește textele scrise de alții.

    La aniversarea a 140 de ani de la nașterea ultimului Domn pământean al românilor, trebuie să ne dorim să avem din nou eroii și martirii de altădată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button