X

Acuzații de crimă organizată la adresa lui Ciolacu și Grindeanu

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Presa națională a devenit din ce în ce mai interesată de afacerile lui Marcel Ciolacu din domeniul farmaceutic, mai ales după apariția informației că Mihai, nepotul lui Ciolacu împreună cu Mihaela Grindeanu, soția vicepremierului României și Cionca Alina Mirela, soția prim-vicepreședintelui PSD Timiș, au înființat în iunie 2021 o nouă companie de profil, potrivit Stiridinsursebuzau.ro.

„Aceste personaje conduc țara după bunul plac și o administrează ca pe propria moșie. La fel ca în mafia italiană, familia ocupă un loc important în afacerile grupării Ciolacu, Grindeanu, Cionca. În comuna Dumbrăvița, un fel de Pipera a Timișoarei își au lăcașul zeci de companii interconectate ce apar pe numele de familie al unor personaje celebre: Ciolacu, Grindeanu sau Cionca. Pentru a nu fi implicați direct capii în schemele criminale companiile cu pricina sunt puse pe numele soțiilor, rudelor sau locotenenților.”, au scris azi jurnaliștii de la anchetatorii.ro.

Mihai (Miță) Ciolacu (dreapta)
Mihai (Miță) Ciolacu (dreapta)

Miță Ciolacu din Buzău, interfața capului PSD în MAFIA BIG PHARMA

Cum din cauza încălzirii globale, n-avem nici anul ăsta gerul Bobotezei, ce și-a zis talentatul domn Ciolacu de la PSD: „Ia stai, frate, că mint eu de-ngheață apele!” Și așa s-a lansat el într-un discurs aburitor în direct la televiziunea securistului Voiculescu, vrând să arate cât este de tranșant: „Au existat derapaje, într-o perioadă, în România. Dacă ne facem în continuare că nu vedem, înseamnă că nu învățăm nimic. Eu sunt un om care are toleranță zero la corupție, cine fură să se ducă la pușcărie. Dar mi se pare corect să am toleranță zero și în ce privește drepturile fundamentale ale oamenilor.”

În mod normal un personaj ca Marcel Ciolacu trebuia să fie demult la Rahova că și așa i-a eliberat fostul tovarăș Dragnea celula.

Presa liberă buzoiană a avut grijă să documenteze în detaliu afacerile familiei Ciolacu și conexiunile cu PSD-iștii grețoși care au devalizat statul în perioada post decembristă. Anul acesta Miță Ciolacu și-a unit forțele cu familia Grindeanu și Cionca pentru a atinge noi culmi ale succesului. Chiar nu e frumos ca ăla micul de la Dumbrăvița să fie milionar în euro și „șefu’ la ciuma roșie” să rămână sărac. Numele lui Miță Ciolacu apare într-o serie de companii pe care le vom enumera mai jos, poate citesc și procurorii DNA. Scuze. Am uitat. Procurorii DNA poartă ochelari de cal în ultimii ani de când li s-au lipit degetele de plicurile galbene.

Mihai (Miță) Ciolacu (stânga)
Mihai (Miță) Ciolacu (stânga)

Protectorul afacerilor din zona farma

S-a scris și vorbit foarte puțin despre sursele financiare ale președintelui Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu. Dacă în presa națională au mai apărut câteva articole, în cea buzoiană nu s-a scris aproape deloc. Rareori s-a auzit câte un lătrat, repede înăbușit cu un pumn de bani sau o sticlă de votcă.

Uneori s-a făcut mișto pe seama chioșcului din Piața Centrală din Buzău, chioșc care aduce familiei Ciolacu venituri importante, mai ales în anii electorali. Însă, despre benzinăriile și farmaciile deținute prin interpuși, unii fiind chiar membri de familie nu s-a scris absolut deloc. Ciudat, nu? Hai să vedem dacă se leagă ceva!

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Pai, asa da. Asta inseamna ortodox si crestinism: a lua taurul de coarne atunci cand trebuie si sa faci curat acolo unde trebuie. Restul, sunt… abureli

    1. Nu, prietene…Creștinismul ne învață să ne încredințăm lui Dumnezeu Iisus hristos cu toate ale noastre, știindu-L pe Hristos *in charge* cu conducerea Creației, Hristos Biruitoruil și Salvatorul.
      Israilienii cereau de la Dumnezeu un rege care să-i conducă, iar Domnul Dumnezeu le spunea că le e de ajuns conducerea Lui, da* ei–vorba bancului: Batman !, Batman !– adică nu și nu !!, să fim și noi ca celelate neamuri… Un dialog tare fain între un neam încăpîțânat și Dumnezeu Iubitorul de oameni…
      Restul…chiar că sunt abureli !!!!

  2. Aveam de a face cu un Grup mafiot-criminal organizat, format din securisti de meserie! Le va veni foarte curand randul, mai ales ca din toamna situatia politico-economica-sociala damboviteana se va inrautati cumplit, iar romanii in majoritatea lor vor avea in minte si in suflet laitmotivul: ”Ce v-as face de v-as prinde”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button