X

RECENSĂMÂNT – Ce trebuie să faceți pentru a evita amenda, dacă refuzați întrebările cu caracter personal

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Avocatul Gheorghe Piperea ne îndeamnă categoric să evităm auto-cerenzarea și ne sfătuiește să facem astfel:

Am observat, totuși, trei lucruri la acest recensământ:

– este reglementat prin oug, iar acele oug care se insinuează în domeniul drepturilor și libertăților sunt neconstituționale în întregime; în caz că sunteți amendați în baza acestei oug faceți plângere contravențională și încercați să duceți procesul la CCR;

– este, în prima fază, digital, punându-vă în postura de a vă auto-recenza; dacă o faceți, vă donați datele cu caracter personal, informațiile referitoare la proprietate și “știrile” despre relații personale și starea de sănătate/boală, statului, băncilor, companiilor farma și IT; toată persoana voastră, tot patrimoniul vostru, devin informatizate, după care ei vă vor ști mai bine decât vă știți voi înșivă; controlul și chiar anularea voastră ca persoană cu drepturi și libertăți vor fi jocuri de copii; eu nu mă voi auto-recenza;

– amenda nu se aplică pentru refuzul auto-recenzării digitale, ci pentru refuzul recenzării; așteptați recenzorul, puneți-l la treabă, că de aia e plătit din bani publici, și completați doar acele rubrici care nu vă fură date și informații cu caracter personal; orice amendă, după aceea, e ilegală.

Succes și hai Liberare!

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

    1. @ Necula Marius
      Același lucru fac și eu, dar nu de dragul de a fi contra, căci un astfel de drag este cam nebunește, ci pentru că nu vreau să contribui la planul diavolului(adică a sistemului antihristic) de a digitaliza tot ce mișcă. Această Cruce, adică refuzarea recenzării personale ne este tuturor la îndemână și n-ar trebui să o lepădăm, ci să o purtăm, adică să nu acceptăm recensământul știind că scopul lui este fără doar și poate “digitalizarea persoanei” cu tot ceea ce decurge de aici. Așadar nu voi aproba în ceea ce mă privește recenzarea iar OUG care reglentează recensământul(care nu-i decât o altă poruncă venită de la “Noua Înaltă Poartă” către regimul “neo-fanariot” de la București) să o accepte cei care se tem de diavolul și nu se tem de Dumnezeu. Trebuie să mai știm ceva, că cel care fuge de Cruce(de crucea acestui moment) va primi ulterior o altă Cruce care să o cuprindă și pe aceasta evitată. De fapt asta este menirea creștinului, purtarea Crucii. Așadar luați Crucea, frați creștini, adică luptați împotriva digitalizării sau a închisorii electronice. Cum să luptăm? Adică să luați atitudine, să nu vă lăsați copleșiți de amenințările lor, de legile lor nedrepte. Lupta care începe cu luarea de atitudine și apoi opoziția fățișă cu tot ce decurge din acestea înseamnă de fapt luarea și purtarea Crucii la acest moment. Deci cine acceptă recensământul evită Crucea. Iar evitând Crucea(momentului) nu mai poți spune că-I urmezi lui Hristos, Care ne zice:”Cel ce voiește să vină după Mine să se lepede de sine, să-și ia crucea sa și să-Mi urmeze Mie”. Iar când nu-i urmezi lui Hristos, cum nu există decât doar două căi, binele și răul, atunci este clar că-i urmezi diavolului.
      Cum, o întreagă societate, având în vedere că primește recensământul, urmează satanei?
      Răspusul îl poate Da și un copil mic după ce citește raționamentul de mai sus. Cine se teme de Judecată nu va accepta nimic care să-L jignească pe Hristos. Hristos Dumnezeu ne-a făcut liberi și ne vrea liberi, iar prin recenzare participăm la digitalizare care înseamnă închisoare electronică, adică refuzăm conștient sau nu libertatea dăruită omului de către Dumnezeu și acceptăm sclavia față de Antihrist. Astfel că la Judecată diavolii se vor lăuda cu faptul că cine a acceptat recenzarea de fapt le-a urmat lor. Și faptul că s-a aprobat prin OUG ar trebui să ne ridice tuturor întrebări.
      Tuturor mântuire!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button