X

Inconștiența unor conducători, esența unei istorii care se repetă

In anul 2008, Pascal de Sutter, un profesor de psihologie belgian, care și-a orientat activitatea profesională către psihologia politică, publica o adevărată culegere de metode de profiling politic, analize ale cercetătorilor, dar și interviuri realizate de către autor cu unii dintre aceștia.

Dincolo de curiozitatea pe care ți-o naște cartea ”Acești nebuni care ne guvernează”, ceea ce te izbește precum un pumn în față este realitatea îngrijorătoare pe care o prezintă autorul, și anume că ”acești nebuni care ne guvernează” nu sunt oameni de rând. Caracteristicile lor, unele dintre ele poate că îi apropie de nebunie, și care îi deosebesc așa de mult de noi ceilalți, îi conduc spre putere, îi ajută să supraviețuiască, să ia unele decizii politice discutabile, trăsăturile care îi deosebesc de un integru fiind tocmai nevoia de putere, narcisismul, megalomania, depresiile și paranoia, personalitatea de tip “A”, minciuna, nevoia de a fi iubit, stima de sine etc.

Sutter citează un profesor sud-african, specializat în studiul personalităților oamenilor politici care a prezis despre Bill Clinton încă din 1996 că: “ar avea probleme legate de chestiunile de etică fiindcă personajul său (de seducător) conținea germenii propriei sale prăbușiri”. Același profesor a fost întrebat dacă Bill Clinton va demisiona {dacă va fi confruntat cu rezultatele seducției lui}. Cercetătorul a răspuns că “se va bate până la capat”. Şi chiar așa s-a întâmplat.

Pe tema nebuniei lui Hitler s-au făcut foarte multe speculații. Cu toatea acestea, Sutter aduce în discuție faptul că Hitler nu era deloc nebun, ci toate actele comise de el au stat sub semnul propriilor frustrări. Hitler avea nevoie de un țap ispășitor pentru a-și proiecta sentimentele sale de inferioritate (timiditate, slăbiciune, sensibilitate și sexualitate masochistă), iar evreii doar un pretext pentru acest demers. “In fond Hitler era o ființă, slabă, fragilă și emotivă. Altfel decât dictatorii sângeroși el nu dorea să asiste la scenele de tortură ale prizonierilor. Se pare ca Hitler nu a vizitat niciodată lăgărele de exterminare”.

Cum poate un om politic care ajunge la putere călcând peste cadavrele prietenilor și adversarilor să nu încerce vreodată o formă de regret sau de dezgust? Creierul uman este bine conceput. Pentru a depăși problemele de conștiință, el posedă un mecanism care se numește “raționalizare”. Este modul în care îți găsești justificare unor acțiuni de care nu ești mândru și ceea ce este și mai îngrijorător este că întâlnim asemenea raționalizare la psihopați când își motivează faptele.

Istoria este un vast sistem de avertizare timpurie, iar cei care uită trecutul sunt condamnați să îl repete. Primul Război Mondial a avut la bază o serie de factori care adesea sunt trecuți cu vederea. În iunie 1914, un naționalist sârb pe nume Gavrilo Princip l-a asasinat pe arhiducele Franz Ferdinand în Sarajevo. Europa se confruntase anterior cu un număr însemnat de asasinate la nivel înalt, însă niciunul dintre acestea nu a dat naștere unui conflict de asemenea anvergură, în care peste 17 milioane de oameni și-au pierdut viața într-o perioadă de puțin peste patru ani.

Cu toatea acestea, acest asasinat a fost identificat ca fiind declașatorul acestui război. Atunci, ca și acum, foarte multe semnale care ar fi putut preveni această conflagrație au fost ignorate și pacea nu a interesat pe nimeni, tocmai ca rezultat al unor politici și acțiuni paranoice ale unor conducători. Și atunci, ca și azi cursa înarmării atingea cote alarmante. Într-o perioadă în care aproape toți europenii trăiau cu frica unui război care amenința să izbucnească în orice zi, multe națiuni europene s-au implicat într-o cursă majoră a înarmărilor pentru a se pregăti împotriva celui mai rău scenariu. Cursa navală dintre Marea Britanie și Germania a provocat multe fricțiuni între cele două națiuni și alianțele lor. Până în 1914, Marea Britanie avea deja 29 de nave de luptă și chiar dacă Germania a rămas puțin în urmă, ritmul în care construia altele noi era un indiciu că îi vor întrece pe britanici până în 1920.

O altă trăsătură comună a celor două perioade era aceea a încercărilor pe care marile puteri le-au întreprins, folosindu-și superioritatea față de zonele mai puțin dezvoltate, pentru a le aduce sub controlul lor.

Naționalismul a jucat un rol important în declanșarea unui război, nu numai în regiunea balcanică, ci și în întreaga Europă. Întreaga regiune avea o serie de sentimente naționaliste foarte puternice, fiecare națiune delimitându-și un „teritoriu inviolabil”, așa că atunci când Germania a cucerit Alsacia și Lorena în 1871 s-a lovit de ura francezilor. În centrul și estul Europei situația era și mai volatilă, diferitele popoare care făceau parte din cele trei imperii din regiune făcând de câteva decenii revendicări politice și teritoriale.

Consecințele primului război mondial nu au fost doar economice sau materiale. Pe scenă au apărut noi discursuri ideologice, în extrema stângă, extinderea comunismului care urcase la putere pentru prima dată odată cu Revoluția Rusă din 1917, de la formularea sa teoretică în 1848.

În zilele noastre, deși există multe reguli pentru a se asigura că națiunile rămân unite în pacea internațională, cu consecințe și ramificații dacă națiunile nu le respectă, eficacitatea lor este destul de discutabilă. Tocmai de aceea astăzi s-a ajuns ca SUA și UE să livreze armament Ucrainei și să susțină un război cu consecințe catastrofale pentru Europa. Cert este că nimeni nu dorește pacea la acest moment, iar această sarabandă a declarațiilor și a faptelor este de natură a crea un haos politic la nivel internațional.

Vizitele în Ucraina ale liderilor politici români au fost mai mult decât hilare și poate ar fi bine să primim într-o zi o explicație pentru implicarea într-o chestiune care nu ne privește. Ajutorul umanitar acordat refugiaților face parte din obligația umană, însă interesul național ne incumbă obligații de rezervă și de promovare a păcii.

Citește în continuare pe blogul lui Ciprian Demeter

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

4 comentarii

 1. Instrumentarea competiției muzicale Eurovision in scopul promovarii agendei globaliste

  Articol de:
  Konstantinos I. Vathiotis / Dimitrios Nik. Daskalakis

  Oricine a avut curiozitatea si a cautat sa afle, a identificat miza a ceea ce se întâmplă în lume, raportat si la videoclipul oficial al piesei grecești „Die Together” cu care Grecia va participa la Eurovision Song de anul acesta (din nou cu versuri în limba engleză), si va avea tentația de a gândi următoarele:

  Pe lângă cuvintele cheie din versuri (control, iad, frică), care sunt asociate cu bestialitatea dictaturii sanitare pe care o trăim acum in al treilea an, mesajul mortii (dacă murim împreună acum, ia-mi inima și rupe-o), conține fraza periculoasă: intoarce-o pe cealaltă parte!

  Ar trebui să fie în inima fetei pe care o iubește, dar textierul a vrut să trimită un mesaj subliminal? Este vorba de inima Greciei noastre?

  Dacă vreo insulă grecească din Marea Egee va intra in vreun fel într-o sfera de influență sau suferi vreo invazie turcească (clipul video, sugestiv, a fost filmat în Symi, care se află la câteva mile marine de coasta Turciei), atunci singurul sigur lucru este că va sa „moară” de la sine, pierzând fiecare element al culturii și tradiției greco-ortodoxe.

  Și, evident, Grecia din perioada post-colonială va „muri” odată cu el, pierzându-și de fapt suveranitatea și mândria națională și încetând să mai fie un Stat-Națiune independent care apere efectiv și autonom drepturile naționale si va evolua într-un „stat” care va fi afectat de provocarea catastrofei globale, cerșind pomana europeană și NATO.

  O altă programare predictivă prin cântec?

  Este uimitor cum mesajele și simbolurile subliminale oculte sunt transmise celor care vizioneaza videoclipul oficial al participării grecești la concursul de cântece Eurovision din acest an, deoarece numărul 6 (666) din zaruri este perceput de cel puțin trei ori cu tenta subversiva.

  Acest aspect este ușor remarcat, dacă cel care vizioneaza videoclipul este atent si cu ochi ageri percepe fluxul de vizionare indeosebi la minutele: 1.11, /1.31 și 2.05.

  Este posibil ca marionetele Eurovision să fi fost puse să repete rețeta pe care au urmat-o în concursul din 2019, când Madona cu tenta ocultă și satanică (care nici pe departe nu servește valorii culturale a cântecului, acționează mai mult ca o cvasi-reprezentantă a puterilor întunericului) primind comanda elitei, a comunicat maselor de oameni mesaje codificate, cântând melodia futuristă „Viitorul”, încercand să ne spună adevărul, incantandu-ne cu următoarele versuri:

  „Nimic nu ne vine în viitor, nu toată lumea învață din trecut…
  Vor să ne facă sclavi”.

  În comentariile din subsolul videoclipului muzical, care este postat pe youtube, cineva care posteaza aleatoriu (cu pseudonimul Jadzmusic) a scris:

  „Întregul spectacol a fost o modalitate de a arăta lumii ce o să se întâmple; acești oameni sunt cu adevărat paranoici. Ei știu să orbească lumea prin ceea ce este evident, dar nu vor reuși.”

  Este de remarcat faptul că, în timpul apariției sale bizare la Eurovision 2019, vedeta Madona a informat potențial fiecare cetățean cu intuitie al pământului, în a cărui casă a fost gazduita prin diavolul televiziunii, despre ceea ce va urma să se întâmple în viitor, prin imagini proiectate pe un ecran gigant din spatele ei.

  Madonna a apărut apoi ca „Madame X”, care este titlul albumului ei (lansat pe 14 iunie 2019), cu un ochi închis, o simbolistică ocultă larg răspândită a Illuminati care ne indică (presupusa) guvernanta mondială a elitei.

  Madonna cântă „We Know but we are not ready to action” iar „iluminatii” își trimit astfel mesajul codificat, susținând că ei știu (ce se va întâmpla), dar noi nu suntem încă pregătiți să luam măsuri!

  După cum ne-au pregatit predictiv în 2012 prin ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice, au făcut același lucru în 2019 la Eurovision.
  În cele din urmă, se pare că toate evenimentele sportive sau muzicale paneuropene sau la nivel mondial au fost folosite în ultimii ani pentru a ne modela subconștientul cu ceea ce agenda satanica este pe cale să implementeze în viitor.

  Dar nu putem primi fara efort totul de-a gata, mura n gura; trebuie mișcăm și noi puțin!

  Satanistii ocultei sunt destul de generosi, dar ei ne considera ca niste copii de zece ani, nu insa prunci nou-nascuti, ca sa ne hraneasca cu biberonul:

  Cei care au urmărit surescitati si entuziasmati spectacolul de scena al Madonnei au pierdut lupta viitoare crucială și decisivă.
  Cei care au perceput dincolo de scenariul Madonnei au inteles eventualul sfârșit al acestui secol mizerabil.

  Cei care au înțeles cum funcționează lumea ocultei, pentru a deosebi informațiile critice, ar fi trebuit să perceapa fundalul și nu ceea ce ne-a fost prezentat in prim-plan.

  Deciziile cruciale care determină viitorul umanității nu sunt luate în consultare publică cu participarea activă a cetățenilor, ci sunt dictate din culise de elita globala antihristică politicienilor marionete care îndeplinesc cu obedienta ordinele.

  Același lucru este valabil, desigur, și pentru necinstitul GAP, iubitor de „guvernare democratică mondială” (sic), care în 2009 a anunțat începutul dezastrelor economice ale poporului grec pe fundalul Kastelorizo!

  Pe fundalul frumosului și fermecător Symi, ni se anunta predictiv o catastrofă geopolitică iminenta pentru patria noastră Grecia, prin provocari si răsturnari în Marea Egee care vor duce la pierderea suveranității naționale asupra teritoriului grecesc, printr-un val vârtej de război si prabusire economica.

  Așadar, titlul în engleză al cântecului „Die together” simbolizează moartea simultană prin îmbrățișare, adica pierderea suveranității naționale și prabusirea economiei Greciei, așa cum cel puțin nu le-am mai cunoscut până astăzi?

  Și acum să revenim la Eurovision 2019:

  Cei care s-au uitat la chipul Madonnei și/sau s-au concentrat pe ținuta ei, fără a fi atenți la versurile pe care le cânta, au fost introdusi în marea resetare pe care ne-o livreaza NOUA ORDINE a LUCRURILOR începand 2020, care cel mai probabil va fi însoțită de multe alte surprize.

  Unul dintre mesajele schimbarilor viitoare transmise fermei planetare de animale de către programatorii și managerii vieții noastre, prin Eurovision, a fost Panaceul Ecumenismului:

  La un moment dat pe ecranul gigant, Papa a fost vizibil in scenariu alături de preoți ai diferitelor religii.

  Într-o altă secventa ne arată coloane de sustinere. Este acesta planul de a reconstrui al treilea Templu a lui Solomon?

  De asemenea, statuia Libertății este proiectată cu torța deteriorată. Este SUA aratata ca fiind învinsă geopolitic? Un bătrân (Gheronda Vasilios) spunea că SUA va deveni o ruina!

  Chiar și pentru o epidemie sau un război biologic/nuclear s-ar putea argumenta că am fost pregătiți, întrucât o dansatoare a apărut alături de Madonna purtand o mască (de gaze) pe figura.

  De asemenea, Noua Ordine Mondiala a pregătit predictiv umanitatea, mereu în contextul unor astfel de prognoze, avand in vedere implementarea scopului final, care nu poate fi altul decat exercitarea controlului distopic social și anihilarea liberului arbitru al cetățenilor.

  Implementarea programului de prognoză predictiva a avut loc într-un moment nebănuit în 1989, din nou de către Madonna, care cântase piesa „Like a prayer” care a fost un succes international uriaș pentru ea.

  Versurile acestui cântec, care au trecut neobservate de marea majoritate a oamenilor, au oglindit în mod real agenda globalistilor si intentia de a crea o societate infantilă, care va fi obedienta prin supraveghere și control distopic, transmitandu-ne mantra supunerii:

  „Vor deține controlul exact ca asupra unor copii”.

  Papusarii dictaturii mondiale sunt atât de siguri că animalele fermei planetare nu se vor trezi nici măcar cu un cutremur de gradul 9 pe scara Richter, astfel încât, prin versurile pe care Madonna le-a cântat în fața telespectatorilor (Eurovision), ne-a oripilat:

  Deschide-ți mintea, deschide-ți ochii… Vezi semnele, doar eliberează-ți mintea! Bine ai venit în viitor, este o incursiune culturală / Prea multa agonie va fi în suflet / Va fi o situatie limita / Da, da / Vei incerca din rasputeri in acel rastimp strofocandu-te să supraviețuiești / Aceasta va fi răstignirea din viitor pe cruce.

  Nu este ceea ce trăim în ultimii trei ani un fel de răstignire a cetățenilor prin cuiele globalistilor care ne străpung sufletul? Nu a fost viața noastră plină de durere imensă, agonie și deznadejde? Nu suntem acum chemați să luptăm pentru supraviețuirea și demnitatea noastră?

  Dar pentru creștinii ortodocși credincioși și conștiincioși, crucea nu simbolizează sfârșitul vieții pământești, ci suferinta, care, dacă este îndurată cu devotament și doxologie, ne va conduce la Înviere.

  Ultima mantra pe care Madonna a
  șoptit-o în 2019 publicului, încercând să socheze din nou, a fost un semnal de alarmă:

  „Trezeşte-te!”

  Totodată, acest mesaj a fost scris cu litere uriașe în spatele ei pe ecranul gigant, astfel încât nimeni sa nu poată spune că a fost luat prin surprindere de flagrantul plandemic.

  Dar când o vedeta satanică internationala ne vorbește, prin definiție ea de fapt nu ne trezește, ci ne hipnotizează.
  În sens opus, mesajul de a ne trezi, se adresează subconștientului telespectatorilor si spectatorilor și este decriptat astfel: dormi, adormi cu somnul constiintei!
  Exact asta fac astăzi cea mai mare parte din marea majoritate a cetățenilor întregului pământ, care preferă să fredoneze și să saliveze ascultând cântecele idolilor (Madona), fără să-și dea seama de conținutul inversat al mesajului versurilor.

  Restul minoritatii oamenilor se trezesc. Lucrurile sunt probabil și mai grave aici, deoarece, potrivit lui Max Frisch, este adevărat că:

  „Iar fanii sunt chiar mai orbi decât orbii”.

  Această frază a fost scrisă de autorul german în piesa sa „Bidermann and the incendiaris” (traducere de N. Vagenas, publicată de Dodoni, Atena 1990, p. 50).

  În aceeași lucrare, există însă un alt fragment, uimitor, care se referă direct la modul de acțiune al globalistilor satanici:

  „Glumele sunt a treia cea mai bună metodă de a înșela oamenii. A doua metoda este sa mergi la sentiment. […] Dar cea mai bună și mai sigură metodă de inselare – după părerea mea – este să spui adevărul pur. Nimeni nu te va crede” (ibid., p. 75).

  Pe măsură ce mantra „Trezeste-te” era afișată pe ecranul gigant, cei mai mulți dintre privitori au adormit, mai precis:
  au continuat să doarmă, așa cum in piesa lui Theophilos Biedermann, proprietarul casei nu a crezut că cei doi incendiatori, care intraseră în casa lui și i-au arătat bidoanele de benzină, aveau să o transforme într-o vapaie de foc, avand in vedere ca ei au cerut proprietarului chibrituri!
  Văzând că soția lui, Babette, a dat în sfârșit chibriturile celor doi străini suspecti, s-a întrebat dacă ochii lui văd bine, dupa care si-a zis:

  „De ce sa nu le dea; dacă ar fi cu adevărat piromani, crezi că nu ar avea chibrituri asupra lor?” (ibid., p. 111).

  Apoi la scurt timp, o explozie si un incendiu a început să le distruga casa.

  Prin analogie, experimentăm explozii corespunzătoare, după indiferența și pasivitatea nejustificată de care am dat dovadă în ciuda perceperii și asimilarii mantrei „trezeste-te” care ne a fost transmisa la Eurovision 2019.

  Așa cum Theophilos Biedermann ne a prezentat obiecția lui Babet cu argumentul foarte logic că un piroman autentic ar fi dotat cu chibrituri, la fel și oricine nu are bănuieli, va auzi un ecou „în trairea agoniei” de catre el, desi a citit mesajele de avertizare ale Madonnei pe ecranul gigant: „Trezeste-te”

  Cei care nu bănuiesc-intuiesc ar obiecta față de pregatirea predictiva:

  „Dacă globalistii ocultei ar dori să rastoarne planeta cu susul în jos, ar fi fost atât de nerăbdători încât sa intentioneze să ne spună dinainte și să ne arate pericolul care ne paste pentru totdeauna printr-un mesaj la Eurovision care este urmărit de aproape de întreaga planetă?”

  Și totuși, da!

  Repetiția este mama invataturii:

  „Cel mai bun și mai sigur mod de a înșela oamenii este să le spui adevărul pur! Nu te va crede nimeni”
  (Multi vor cugeta: „nu i asa prost diavolul sa se demaste!”)
  Această tactică are un avantaj suplimentar față de celelalte două metode menționate mai sus:

  Papusarii spun adevărul oilor gata de sacrificare, dar daca oile nu își dau seama, ei sunt eliberați de mustrarea de conștiința pentru genocidul sacrificării.

  N-au decat să se ferească oile, este responsabilitatea lor individuală!

  Dar, în afară de asta, globalistii sunt inimaginabil de dornici să-și dezvăluie planurile cetățenilor hipnotizați și indiferenți, care, căzând in mrejele lor ca „pradă neglijentă”, în capcanele lor bine concepute, nu au nicio scuză pentru a-i menaja pe prădătorii globalisti.

  „Trezeşte-te!”

  Să nadajduim, rugându-ne Arhanghelului Mihail, care este lăuda ortodoxiei și comoara omniprezenta a elenismului, să păstra integritatea națională a Greciei și să conducă poporul grec în ansamblu la „trezirea pocăinței”, care este singura cale de a nadajdui la Mila nemărginită a Sfintei Treimi şi de a scapa de nenorocirea naţională iminentă.

  Η εργαλειοποίηση του μουσικού διαγωνισμού της Γιουροβίζιον για την προώθηση της νεοταξίτικης ατζέντας. | ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ
  https://tasthyras.wordpress.com/2022/05/05/%ce%b7-%ce%b5%cf%81%ce%b3%ce%b1%ce%bb%ce%b5%ce%b9%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%af%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%bf%cf%85-%ce%bc%ce%bf%cf%85%cf%83%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%8d-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%bd/

  1. Zicea un părinte văzător cu Duhul, in anii 1990, că de două ori a trimis Dumnezeu în România să se nască un conducător bun pentru țară în sec XX, dar a fost avortat mereu…Vorba aia : Atât s-a putut !
   Uite, ăsta ar fi un pas bun ca răspuns întrebării tale…pe lângă acela, părăsirea urii de fratele și de Neam; a prosti(ei și )tuției endemice; a trădării oricui încearcă să ne dea reguli de salvare și îndreptare; a vânzării unei bucăți cât de mici de tară numai pentru propășirea familiei proprii; a nesocotirii oricăror avertizări și mustrări; a mândriei prostești; a facerii sluj înaintea oricărui străin care vine în țara noastră; a nepăsării și indolenței și lipsei de empatie, ca să nu zic mai mult….Multe,multe,multe.

  2. Să țină legea lui Hristos, adică: să meargă la biserică ls Sfânta Liturghie, să țină posturile și să se împărtășească cu Sfintele Taine, adică cu Hristos, să citească din Sfânta Scriptură și din scrierile Sfinților Părinți, să împlinească Decalogul, să se roage, să facă milostenie după putere și să mărturisească dreapta credință sau adevărata Ortodoxie. Să nu uităm că adevărata Ortodoxie este aceea unde a rămas tot adevărul, iar „momentul Creta 2016”, adică acel „faimos Sinod” este punctul de cotitură între cei care au acceptat Sinodul, adică pomenitorii ierarhilor apostați, și cei care nu au fost de acord cu ierarhii lepădați de Sfintele Canoane, căci prin semnătura lor pe actele Sinodului au călcat în picioare Sfintele Canoane întocmite de Părinții Bisericii sub adumbrirea Duhului Sfânt. Nimeni n-ar trebui să spună că nu cunoaște aceste lucruri. Noi toți trebuie să respectăm acestea zise, căci suntem creștini.
   Cine are mai puțină școală și nu înțelege aceste lucruri, cu toate că în privința dreptății și adevărului de credință lucrurile sunt destul de clare, Dumnezeu îl va milui, dar cei care înțeleg cum stau lucrurile și merg în continuare cu erezia ecumeniștilor, aceștia de bună voie susținându-i pe ierarhii ecumeniști, aceștia ar trebui să se teamă de mânia lui Dumnezeu. Fiecare alege pentru el dar bine e să nu fii cu fundul în două luntrii(și cu adevărul, și cu minciuna), adică „căldicel”, știind că pe cei căldicei îi va scuipa Dumnezeu din gura Lui(conform Sfintei Scripturi).
   Este complicat ceea ce spun?
   Pentru cine nu vrea să respecte Evanghelia sau Legea lui Hristos, da.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și reclamele, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul nostru. De asemenea, împărtășim informații despre utilizarea de către dvs. a site-ului nostru cu partenerii noștri de rețele sociale, de publicitate și de analiză. View more
Cookies settings
Accept
Politica de confidențialitate
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active
Save settings
Cookies settings