X

Ciolacu are un tupeu nerușinat: Nu preşedintele Iohannis a fost naşul acestei coaliţii, ci poporul român

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a declarat, duminică, la Antena 3, că ”nu preşedintele Iohannis a fost naşul acestei coaliţii, ci poporul român, prin votul dat la parlamentare.  Liderul PSD a mai spus că nu crede într-un candidat comun PSD-PNL la prezidenţiale.

”Nu preşedintele Iohannis a fost naşul acestei coaliţii. Naşul acestei coaliţii a fost poporul român”, a spus Ciolacu.

Preşedintele PSD a precizat că înainte de guvernul PSD-PNL-UDMr s-a încercat un guvern minoritar care din punctul lor de vedere era la fel de dezastruos.

”S-au aşezat lucrurile foarte repede, ţinând cont de contextul care ne împingea. (..) Nu şi-a dorit domnul Iohannis această coalţie, românii au hotărât”, a mai spus el.

Întrebat dacă vor avea un candidat comun la preşedinţie, Marcel Ciolacu a spus: ”Nu cred”, precizând că la alegerile europarlamentare vor merge separat pentru că reprezintă familii europene diferite şi la locale la fel.

”E foarte greu să cred că pentru funcţia de preşedinte, după ce ai trecut prin trei rânduri de alegeri separat, vom găsi contextul de a avea un candidat comun”, a spus Ciolacu, precizând că dacă era o abordare unitară în toate alegerile poate se ajungea şi la un candidat unic.

”Mai ales când cunosc PSD, nu poate să accepte aşa ceva”, a mai menţionat liderul PSD.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

 1. Alegerile de obicei le câștigă psd-ul, și slavă domnului am avut președintele panarama Iliescu care în micimea lui nu a trecut Prutul să facă România Mare și atunci Rusia nu a transformat Iașul și Bucureștiul în azil de Șchiopi, Ciungi, mutilați, orfani, văduve . la plăcinte înainte la război înapoi .
  și în UCraina camarila și fii au plecat înainte cu o săptămână de începerea “problemei” așa că pe front merg oamenii sărmani, oamenii care n-au reușit să-și facă scutire medicală . iar rușii nu atacă cu ruși ci atacă cu ceceni, ingușeți, oseți: oameni cu ochii mici mongoli ca Putin de exemplu .
  Privitor la Iohannis: Iohanis e președinte pentru că fese=psd-ul a pus ca “chalenger” pe veoRica cea proastă deci punând o prostovana ca și contracandidată Iohanis a concurat de unul singur . Și acum unde e Viorica a dat cu tifla a partidului care a pus-o pe piață să iasă Ioannis președinte ?

 2. Cinismul si tupeul la adresa popoului roman al acestui slugoi si securist bronzat(cu figura de personaj al celui mai cunoscut film al lui Emil Loteanu) a a ajuns la un nivel maxim!

 3. Noua monedă și noul sistem financiar care va elimina si inlocui dolarul după acordul Rusia-China!

  Noua monedă globală va fi digitală și se va rula în afara sistemului bancar (clasic).
  Desi are mai multe caracteristici în comun cu așa-numitele „criptomonede”, nu este ceva identic. Acestea sunt „stablecoins”.

  Țările care vor adera la noul sistem nu vor avea niciun motiv să ramburseze datoriile pe care le-au făcut în dolari sau euro!
  Prin urmare, toate țările din Sud se vor grăbi să adere la noua zonă, să naționalizeze fără sancțiuni din partea FMI rezervele lor de energie etc.
  Acest lucru va conduce zona cealalta, și anume cea a dolarului și Occidentului, la condiții de colaps bancar și economic sau chiar la o contracție financiara.

  Valoarea noii monede va proveni din compoziția valorilor monedelor și din capitalizarea de piață a bunurilor:
  cum ar fi hidrocarburile, grâul, zahărul, cafeaua, soia, apa (!), alte resurse naturale și alte 15 mărfuri, în principal metale.
  Simulările arată că această paritate o face mai rezistentă la crizele economice de tip leman brothers.
  Acesta este motivul pentru care au adunat grâu in Rusia și China (în ciuda faptului că acolo se consumă orez)

  Noua monedă împarte implacabil lumea în Est și Vest.
  Aceasta va include Rusia-China, țările eurasiatice, țările BRICS, India, Iran, Turcia ca membri fondatori, în timp ce scopul este de a integra toate țările din sud.

  https://warnews247.gr/afto-einai-to-neo-panischyro-nomisma-rosias-kinas-psifiako-syndedemeno-me-agatha-poies-chores-entassontai-egkataleipoun-to-dolario/

 4. Coaliţia PSD-PNL = o grămadă de rahat.
  Ciolacu vrea să ne convingă că e posibil să apuci un rahat de partea lui curată.
  Aşa că îi transmit un călduros:
  Hai, sictir!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE