X

Ecuația va înlocui Creația: Klaus Schwab și Forumul de la Davos doresc să “externalizeze” liberul arbitru uman!

Ecuația va înlocui Creația: Klaus Schwab și Forumul de la Davos doresc să "externalizeze" liberul arbitru uman!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Raportul Forumului de la Davos referitor la cea de-a 4-a indutrializare – cea care va “hăcui” creierul omului legandu-l la computer – anunță că libertatea noastră de a decide cum să ne folosim datele personale va fi în curând încredințată unei “terțe părți de încredere care va lua decizii în numele nostru”.

În prezent, fiecare dintre noi poate decide (deocamdată) cum să își folosească datele personale. În viitor, vom fi cu toții privați din punct de vedere legal de această alegere. Stăpânii Planetei au prevăzut că, “pentru binele nostru, desigur”, trebuie să fie pus în aplicare un sistem digital care va permite ca liberul nostru arbitru să fie înlocuit de o inteligență artificială. Aceasta este deja în vigoare și este gata să fie pusă în aplicare. Raportul despre care vorbim a fost realizat de un “World Economic Forum Working Group on Data Intermediaries”, pe care l-am prezentat într-un rezumat.

Grupul de la Davos consideră că neîncrederea oamenilor față de tehnologie este în creștere și că unele persoane nici măcar nu doresc “să interacționeze cu tehnologii care ar fi extrem de benefice pentru viața lor”. Pe de altă parte, necesitatea legală de a decide singuri dacă să ne împărtășim sau nu datele cu caracter personal creează o insuportabilă “oboseală decizională” care este “foarte dureroasă”. Și “cum îi putem scuti pe oameni de ‘oboseala’ de a decide singuri cu privire la propria lor viață?”, se întreabă autorii raportului.

Grupul de lucru “a studiat această problemă pentru o lungă perioadă de timp” si a gasit solutia: “Cum ar fi dacă s-ar putea externaliza ‘oboseala decizională’ către o terță parte de încredere?”. Pentru ce? Da, explică raportul: trebuie doar să “externalizăm” deciziile individuale. Pur și simplu încredințați “unui agent de încredere care acționează în numele persoanei” sarcina de a lua decizii în locul acesteia.

Arhitectura ar fi următoarea:

– Fiecare individ ar avea o identitate digitală. Potrivit raportului, acest lucru nu reprezintă o problemă, deoarece “pașaportul de vaccinare” sau carnetul de sănătate este deja o formă de identitate digitală. În plus, subliniază raportul, acest pașaport este deja o “externalizare” a consimțământului către “o terță parte de încredere” care, de facto, utilizează datele dumneavoastră și decide în locul dumneavoastră dacă puteți merge la un restaurant sau să luați trenul (abia acum începem să vedem consecințele supunerii noastre la codurile QR și la permisele de vaccinare).

– Apoi, “intermediarii de date” (agenția de turism, farmacia, compania de asigurări, Google, Apple, Facebook, Amazon, frigiderul sau mașina electrică…), ar centraliza toate datele care vă privesc în domeniul lor (ce cheltuiți, ce mâncați, ce citiți…) și le-ar trimite către o “agenție”, către un “agent digital de încredere” care va gestiona pentru dumneavoastră datele dumneavoastră personale, transmițându-le oricui are dreptul la ele: statul, guvernul, companiile private, sistemele de sănătate, băncile… Gata cu “grijile”, gata cu “oboseala”! O inteligență artificială, cu ajutorul unor algoritmi complecși, va lua exact deciziile pe care le-ai fi luat tu dacă ai fi fost încă în control asupra datelor tale personale!

“Privim spre viitor, spre agentul inteligent artificial care permite unei terțe părți autonome să ia decizii în numele nostru”, se specifica în raport. Dar despre ce date este vorba mai exact? Așa cum am spus, toate datele ar putea să ne preocupe. Conform raportului, identitatea digitală va furniza date biometrice, date de identificare organizațională, date bancare, date medicale, date despre comportamentul nostru de cumpărături, date despre atractivitatea noastră pentru un împrumut, despre dieta noastră, despre profilul nostru, despre interacțiunile noastre sociale etc. În plus, va exista o “colectare de date ambientale, de exemplu prin intermediul televizorului și al dispozitivelor conectate”, dar și prin intermediari de date “încorporați în corp”…

Toate aceste date, colectate și procesate de un sistem complet automatizat, vor fi disecate și comparate de o inteligență artificială, în conformitate cu algoritmi sofisticați. Raportul salută faptul că guvernele “încep să acorde atenție acestei idei” și chiar că unele “reglementează acum luarea automată a deciziilor prin intermediul inteligenței artificiale”.  Și toate acestea se vor întâmpla peste trei sau patru ani, maximum. Pentru că, după cum putem vedea,lumea s-a obișnuit deja “să nu gândească prea mult”, așa că “există unii care gândesc pentru ei!”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. SISTEMUL CREEAZA PROBLEMA

    -Prabusirea economiei (somaj, prabusirea lantului de aprovizionare cu marfa etc.)

    -Hiperinflatie (banii nu prea mai au valoare)

    -Scaderea puterii de cumparare
    (saracie)

    -Penurie alimentara (lipsa alimentelor)

    -Haos

    -Foamete

    SISTEMUL OFERA SOLUTIA

    Venit Universal de Baza acordat in moneda digitala, conditionat de vaccinare si acceptarea
    ID-ului digital (portofel digital)

    Implantarea cipului (pecetea 666)

    1. De acord. Cronometrul este clar pornit. Nu cred ca a mai ramas mult timp. Si razboiul asta e o facatura a nebunilor care conduc lumea. Cica s-au certat nu rusii cu americani ci chiar rusii cu rusii. E grav. Ne asteapta zile nasoale.

  2. Va dati seama ca, toate aceste grozavii puse la cale de satanistii Marii Resetarii nu se pot aplica practic, fara slugoii lor de la conducerea Coloniilor Lumii! Asa ca, daca oamenii de rand reusesc sa-si elimine elitele criminale si tradatoare supuse Ocultei, pe care sa le inlocuiasca apoi cu conduceri national-suverane si responsabile, Marea lor Resetare nu va mai face nici cat o ceapa degerata!

  3. Iată că problema mântuirii pică din start! Maeștrii resetării nu pun această problemă. De ce? Pentru că vor să ne aducă jertfă necuratului! Ei vor să ne folosească și atât cât vor și cum vor, apoi sa ne arunce în iad. Capitolele 13,14,15 din Apocalipsă trebuie învățate pe de rost, căci se referă la aceste vremuri! Odată conectat la Sistem prin pecetluire, omul își poate pierde liberul arbitru, deci nu se mai poate ruga când vrea, nu mai poate merge la spovedanie când vrea etc.

    Doamne, Iisuse Hristoase, iartă-ne și ajută-ne să facem voia Ta și să scăpăm de pecetea lui Antihrist! Ajută-ne cum știi și cum poți să luptăm cu toate ispitele și patimile și să agonisim Duh Sfânt! Indiferent de consecințe, trebuie să luptăm să nu ajungem jertfe necuratului!

  4. Intai a fost cultivata lenea, comoditatea, prostia, lipsa de masura, indulgenta de sine, nepasarea, incultura… Apoi, daca omul a ajuns in stadiul actual, o va cere singur: Inteligenta Artificiala! Raiul pe pamant!… Solutia finala…. ăăă Comoditatea Absoluta adica :)

    Tactica este de a slabi si demoraliza adversarul prin derutare. Asta este ceea ce au facut. Apoi aplici lovitura fatala: Dependenta de resursele pe care le oferi, dupa ca l-ai facut sa creada ca…. “asta-i viata, nu avem alta sansa, trebuie sa ne conformam”, adica deformandu-i perceptia de sine

  5. “Suntem în pragul unei schimbări dramatice; suntem pe cale să abandonăm sistemul tradițional de bani și să îl înlocuim cu unul nou, Digital Blockchain CBDC, care ne va oferi o mai mare claritate asupra fiecărei tranzacții în parte”, a declarat
    Philippa “Pippa” Malmgren, un antreprenor american în tehnologie și economist.
    A fost asistent special al președintelui Statelor Unite, George W. Bush, pentru politica economică în Consiliul Economic Național și este fost membru al Grupului de lucru al președintelui SUA privind piețele financiare și al Grupului de lucru al președintelui privind guvernanța corporativă.
    👇
    (martie 2022 – septembrie 2022)

    Declanșarea „Marii Resetări”.
    Dematerializarea monedei (moneda digitală) .
    Anularea datoriilor, împrumuturilor și a ipotecilor.
    Impunerea portofelului digital. (Digital Wallet)

    https://invictuswebmedia.com/2021/10/19/noua-ordine-mondiala-pentru-idioti-in-sapte-etape-si-in-imagini
    👇
    https://twitter.com/JoostBroekers/status/1509452758360883203?s=20&t=OeCGvQCOighsV1M-F_PNVQ

    👇
    New World Order: “We are on the brink… – Eastern KY Journal | Facebook
    https://m.facebook.com/EasternKYJournal/posts/new-world-order-8

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button