X

Un MIG-21 s-a prăbușit la Constanța, elicopterul plecat în căutare s-a prăbuși și el

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

UPDATE3: Pilotul avionului MiG-21 LanceR, prăbuşit, miercuri seara, în judeţul Constanţa a fost găsit decedat, iar Forţele Aeriene şi Parchetul Militar au anunţat că fac cercetări în acest caz.  Ministerul Apărării a transmis că toate aeronavele de tip MiG-21 LanceR şi IAR 330 Puma, implicate în catastrofele aviatice din 2 martie, vor au fost consemnate la sol până sunt aflate cauzele prăbuşirilor. Membrii echipajului elicopterului IAR 330-Puma au fost găsiţi decedaţi în zona localităţii Gura Dobrogei. În cea de-a doua catastrofă aviatică şi-au pierdut viaţa şapte militari. Pe lângă cei cinci membri ai echipajului comunicaţi iniţial, urcaseră la bord şi doi salvatori pe mare din cadrul Forţelor Navale Române.

UPDATE2: Toate cele 5 persoane din elicopter au murit.

UPDATE: Din primele informații, este vorba despre un avion căzut, la Târgușor și elicopterul care căuta avionul, și a căzut și acesta, la Gura Dobrogei.

Un avion MIG-21 Lancer a explodat în seara aceasta, după ce a decolat de pe Aeroportul Mihail Kogălniceanu. Aeronava era dotată cu muniție de război. Miercuri, 2 martie, ora 20.00, o aeronavă MiG 21 LanceR din dotarea Bazei 86 Aeriene, care executa o misiune de patrulare aeriană deasupra Dobrogei, a pierdut legătura radio cu turnul de control, iar la ora 20.03 a dispărut de pe radar, într-o zonă cuprinsă între localitățile Cogealac si Gura Dobrogei. Aeronava decolase de pe Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu, în jurul orei 19.50, anunță MApN.

Elicopterul IAR 330-Puma, decolat, miercuri, 2 martie, în jurul orei 20.21, în misiune de căutare-salvare a aeronavei Mig 21 LanceR, a pierdut legătura radio cu turnul de control și a dispărut de pe radar în jurul orei 20.44.

Pilotul raportase condiții de vreme nefavorabilă și primise ordin să se întoarcă la bază, precizează Vasile Dâncu.

Elicopterul plecat după avionul prăbușit la Constanța a DISPĂRUT și el de pe radare!

Un elicopter IAR-330 Puma a decolat de urgență spre zona posibilului impact, iar echipajele de intervenție ale ISU Dobrogea au pornit, de asemenea, spre această zonă. Între timp, elicopterul a… dispărut de pe radare.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

10 comentarii

  1. Să fie căderea avionului și a elicopterului românești in Dobrogea începutul celui de-al treilea război mondial?
    Căci dacă se va spune ca au fost doborâte de către ruși ar însemna activarea punctului 5 din tratatul NATO, și deci intrarea in război a NATO!
    Sper ca nu!
    Sper încă sa fie doar accidente.
    Ai sa fie considerate ca atare!
    Sa ne rugam pentru pace!
    Mai mult ca oricând!

  2. Nu stiu daca acest avion este cumpărat de la americani dar asta denotă pregătirea noastră militară si starea tehnică dezastruoasă a echipamentelor militare!Si inconștientul de la Cotroceni execută ordinele externe de a trimite muniție si armament in Ucraina!Ce sa facă ucrainienii cu ele?Sunt depășite tehnic dar în schimb agită spiritele rușilor căci asta se urmareste defapt!

  3. Sa speram ca a fost doar un accident si nu un atac cu arme electromagnetice sau ceva de generatie noua!
    Doamne apara si pazeste tara noastra.

  4. Asta este pregătirea armatei române puse pe chituci de trădători și/sau bruiaj masiv în zonă și/sau “accidente” create cu bună știință pentru cvarii motive … Dumnezeu să-i ierte pe cei dispăruți …

  5. PSALMUL 13
    1. Zis-a cel nebun, potrivnicul din iad: “Voi lovi si voi nimici pe credinciosii lui Hristos, iar mana mea ii va ucide!”
    2. Scoala Doamna, Preasfanta Fecioara, intampina-l pe el, opreste-l si nimiceste-i toate sfaturile lui cele rele.
    3. Puterii tale cine ii va sta impotriva? Cine va putea grai impotriva stapanirii tale?
    4. Iadul se cutremura la auzul numelui tau celui preasfant! In fata puterii tale, mortii se ridica.
    5. Numai la un semn al tau, nenumarate osti insetate de sange se nimicesc.
    6. O, pururea Fecioara, Nascatoare de Dumnezeu, tu L-ai cuprins si L-ai purtat in sanul tau pe atotputernicul Dumnezeu, cel neincaput!

    Slava… Si acum…
    http://psaltireamaiciidomnului.blogspot.com/?m=1

  6. Cu sicriele astea zburatoare, vor Slugoii si Iudele care ne conduc sa luptam cu rusii! Romanii inrolati trebuie sa dezerteze masiv din Armata noastra de parada(o adevarata capcana a mortii), sa se puna la adapost si sa-i lase pe americani si pe francezi sa lupte cu Ursul rusesc!

  7. Dacă au murit pe timp de pace, vă dați seama ce se va întâmpla pe timp de război?! Dumnezeu ne spune să ne liniștim…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button