X

Vine Săptămâna urâciunii ecumeniste: 18 – 25 ianuarie

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

5 comentarii

  1. Vai de capul acelor ierarhi ortodocsi romani care sustin si promoveaza ecumenismul! Cand viata fizica li se va fi incheiat, vor ajunge in fundul Iadului alaturi de demoni!

  2. numai biserica ortodoxa de stil vechi a ramas in picioare, neschimbata, nestramutata si noi crestinii ortodocsi de stil vechi credem cu tarie, iar clerul bisericesc de stil vechi nu se va impreuna niciodata cu ereticii care au schimbat dreapta credinta dupa placul lor.

  3. sa mergem sa protestam!
    sau macar sa lasam hartii cu demnostratia ca catolicismul, monofizitismul si protestantismul sunt erezii

  4. Caderea a fost pe verticală,in duh,in 2016.A urmat „nenorocirea”pe orizontala cu covrigul.Daca „ierarhii”,nici acum,in al 23 lea ceas nu se pocaiesc,ar trebui sa mergem toti, creștini și preoți care.tin la dreapta credință, să mergem să-i dăm jos,altfel,vor urma toate cele descrise în Apocalipsa…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!