X

Vine Săptămâna urâciunii ecumeniste: 18 – 25 ianuarie

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

7 comentarii

 1. Vai de capul acelor ierarhi ortodocsi romani care sustin si promoveaza ecumenismul! Cand viata fizica li se va fi incheiat, vor ajunge in fundul Iadului alaturi de demoni!

 2. numai biserica ortodoxa de stil vechi a ramas in picioare, neschimbata, nestramutata si noi crestinii ortodocsi de stil vechi credem cu tarie, iar clerul bisericesc de stil vechi nu se va impreuna niciodata cu ereticii care au schimbat dreapta credinta dupa placul lor.

 3. sa mergem sa protestam!
  sau macar sa lasam hartii cu demnostratia ca catolicismul, monofizitismul si protestantismul sunt erezii

 4. Caderea a fost pe verticală,in duh,in 2016.A urmat „nenorocirea”pe orizontala cu covrigul.Daca „ierarhii”,nici acum,in al 23 lea ceas nu se pocaiesc,ar trebui sa mergem toti, creștini și preoți care.tin la dreapta credință, să mergem să-i dăm jos,altfel,vor urma toate cele descrise în Apocalipsa…

 5. Să pornească anatemele!
  Aceștia nu se opresc până când nu ne fac să ne închinăm inteligenței artificiale în locul lui Dumnezeu. Disprețuiesc sfințenia, așa că nu le pasă de Adevăr. Ei au altceva în agenda lor!

 6. Anatema si celor ce spun ca un slujitor devine eretic numai in urma unei hotarari sinodale:

  De fapt, în cazul că ele (pedepsele) se pronunţă pentru erezie (in cazul slujitorilor), prin însăşi această pronunţare se face doar constatarea că cei căzuţi în erezie, au căzut şi din har, de la data căderii în erezie, iar nu de la data pronunţării pedepsei (sinodale), care în asemenea caz are caracterul unui act constatator, cu raportare la starea harică a celui în cauză.

  Arhid. Prof. Dr. Ioan N. Floca – Drept Canonic Ortodox – Legislație și Administrație Bisericească VOL. II, EDITURA INSTITUTULUI BIBLIC ȘI DE MISIUNE AL BISERICII ORTODOXE ROMÂNE BUCUREŞTI — 1990, pagina 50 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button