X

Companie de asigurări din SUA trage un semnal de alarmă cu privire la creșterea fără precedent a numărului de morți

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Unprecedented: Deaths in Indiana for Ages 18-64 Are Up 40%

Noile numere din Indiana ar putea fi în sfârșit suficiente pentru a distruge odată pentru totdeauna visul vaccinului genetic „sigur și eficient”.  Și cum era de așteptat, provin de la șeful unei companii care riscă să piardă o mulțime de bani în floarea vieții lor din cauza unei creșteri brusce, neașteptate și fără precedent a deceselor și dizabilităților la persoane sănătoase.

Raportul original este de la Margaret Menge și se intitulează „Directorul executiv de asigurări de viață din Indiana spune că decesele sunt în creștere cu 40% în rândul persoanelor de 18-64 de ani”.

CEO de una compañía de seguros: "Estamos viendo las tasas de muerte más altas que hemos visto en nuestra historia" - El Diestro

La o conferință de presă virtuală din 30 decembrie, Scott Davison, președinte și CEO al companiei de asigurări OneAmerica cu sediul în Indianapolis, a publicat câteva cifre care sugerează că se apropie un dezastru de neimaginat.

Rețineți că aceasta nu este o problemă mică pentru OneAmerica: compania are 2.400 de angajați și aproximativ 100 miliarde de dolari în acțiuni. Ei asigură oamenii împotriva decesului și a invalidității, ceea ce înseamnă că trebuie să poată estima probabilitatea ca persoane de diferite vârste să moară sau să devină invalide. Dacă greșesc, vor pierde mulți bani.

Se pare că OneAmerica pierde bani chiar în acest moment deoarece angajații care sunt asigurați prin angajator cad ca muștele și mulți nu vor mai apărea niciodată. În 2019, au fost plătite daune în valoare de 6 miliarde de dolari. Chiar și în 2020, în apogeul pandemiei, au plătit aceeași sumă, 6 miliarde de dolari daune. (Majoritatea decedaților fie erau în vârsta foarte avansată, fie cu risc ridicat din cauza bolilor lor anterioare. Atât vârsta, cât și starea de sănătate sunt incluse în tabelele informative, astfel încât plățile companiei rămân aceleași).

Dar în 2021 vor plăti mult, mult mai mult.

Davison ne-a spus, la conferința de presă, că rata mortalității la cei cu vârstă de muncă este cu 40% mai mare decât era înainte de pandemie, dupa cum susține compania sa. Aceasta înseamnă că din 10 persoane cu vârste cuprinse între 18 și 64 de ani care au murit în fiecare an în trecut, 14 vor muri în 2021.

Davison explică cât de puțin probabil este acest lucru statistic: „Doar pentru a vă face o idee despre cât de gravă este o creștere de 40%, un dezastru de trei sigma sau 1 în 200 de ani ar fi o creștere de 10% față de media Pandemiei… Prin urmare, 40% sunt nemaiauzite”.

Cu alte cuvinte, nu este doar o „catastrofă”, ci un dezastru inimaginabil pe care funcționarii companiei nu l-au prevăzut nici în cele mai mari coșmaruri ale lor. Ratele de mortalitate de obicei nu variază foarte mult de la an la an.

Aparent, alții din industria asigurărilor se confruntă cu aceeași creștere neobișnuită a daunelor.

„În prezent, ne confruntăm cu cele mai mari rate de mortalitate pe care le-am văzut în istoria acestei industrii, și nu doar în OneAmerica. Datele sunt uniforme pentru toți jucătorii aceastei afaceri”, spune Davison.

O privire rapidă asupra unora dintre concurenții OneAmerica confirmă afirmațiile lui Davison. Prudential a plătit cu 87% mai multe beneficii de deces în al treilea trimestru al anului 2021 decât în ​​al treilea trimestru al anului 2020. Cererile la Pacific Life and Annuity au crescut cu peste 80%. New York Life nu își sparge datele trimestriale, dar, la 30 septembrie 2021, compania plătise cu 27% mai multe ajutoare pentru deces decât în ​​2020. Majoritatea deceselor în exces au avut loc în ultimele două trimestre ale anului; după introducerea vaccinurilor.

Și veștile proaste nu se opresc aici. Davison a spus că compania sa se confruntă, de asemenea, cu un „boom” al cererilor de invaliditate pe termen scurt și lung, inițial în majoritatea cererilor de invaliditate pe termen scurt, dar, mai recent, cererile de invaliditate pe termen lung au crescut. „Anticipăm că costul OneAmerica va fi de peste 100 milioane de dolari, iar aceasta este divizia noastră cea mai mică. Deci asta are un impact mare asupra companiei”, a spus el.

Healthcare Workers Concerned As COVID Cases, Hospitalizations On The Rise | news - Indiana Public Media

La aceeași conferință de presă la care a vorbit Davison, Brian Tabor, președintele Asociației Spitalelor din Indiana, a spus că spitalele din tot statul au fost inundate de pacienți „cu multe boli diferite” și că „din păcate, sănătatea medie a celor asigurați a scăzut în timpul pandemiei.”

Într-un apel de urmărire, Tabor a spus că nu are nicio defalcare a condițiilor sau a bolilor pentru care au internat în spital atât de multe persoane în statul Indiana. Cu toate acestea, el a confirmat că rata extraordinar de mare a mortalității raportată de Davison a fost în concordanță cu rezultatele spitalelor Statului.

Davison și Tabor au spus că nu știu ce cauzează această creștere uriașă a ratei deceselor în rândul persoanelor altfel sănătoase de vârstă activă laboral, ignorând problema vaccinării împotriva COVID-19. La rândul său, însă, Davison pare să fi exclus orice asociere cu vaccinurile, având în vedere că recent a făcut ca tot personalul să fie vaccinat obligatoriu. Bănuiesc că compania va plăti unele daune ale propriilor angajați în anul următor?

Indiferent ce se află în spatele acestui tsunami de morți, nu pare să fie COVID în sine. Decesele COVID în Indiana au atins apogeul de 125 pe 29 decembrie 2020. Cel mai mare număr zilnic de decese în 2021 a fost de 58 la 14 decembrie 2021. Și, după cum a recunoscut însuși Davison, majoritatea cererilor de asigurare care sunt depuse nu vor fi specifica Covid cauza decesului.

Davison dă vina pe raportarea proastă: „Datele ne arată că decesele raportate ca decese prin COVID subestimează foarte mult decesele reale legate de pandemie în rândul persoanelor de vârstă laborală. Este posibil ca COVID-ul să nu fie la toți pe certificatul de deces, dar numărul deceselor a crescut enorm.”

A susține că nu se denunță cazurile de deces din cauza COVID este absurd. În orice caz, decesele COVID sunt semnificativ supraestimate. CDC și alte agenții guvernamentale au făcut eforturi mari pentru a se asigura că COVID apare drept cauză a decesului pe cât mai multe certificate de deces posibil.

Deci, dacă mor mai mulți tineri și sănătoși decât oricând de la gripa spaniolă din 1918-1919, trebuie să existe un nou agent patogen periculos. Interesant este că nu a trebuit să treacă mult timp după ce au fost lansate noile vaccinuri ARNm. Nu numai că acest nou agent patogen are ca rezultat o mare varietate de decese, ci și o mare varietate de dizabilități, de la orbire unilaterală până la hemipareză.

Această gamă largă de dizabilități, așa cum subliniază Steve Kirsch, „exclude agenții patogeni din alimente sau din aer. Constat că varietatea cauzelor de deces coincide cu gama largă de evenimente adverse cauzate de vaccinurile COVID”.

Fraza cheie aici este: „…. cauzate de vaccinurile împotriva COVID”.

Folosind terapia genetică experimentală într-o campanie de vaccinare în masă fără precedent și ilegală, este posibil să fi declanșat ceea ce dr. Robert Malone numește o „extincție în masă” fără precedent în istoria recentă.

Comentând raportul Indiana, Malone a spus:

„Mi se pare că cel mai mare experiment cu umani din istorie a eșuat. Și dacă acest raport destul de sec al unui director de la o companie de asigurări de viață din Indiana este adevărat, atunci mișcarea „Crime împotriva umanității” a lui Reiner Fuellmich pentru a convoca noi procese de la Nürnberg începe să pară mult mai puțin grotescă și mult mai profetică.”

Traducerea Karen Smith din Indexexpurgatorius

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button