X

Twitter complice la GENOCID prin cenzurarea unui studiu…

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Editura Byoblu din Italia a publicat un eseu bogat, cu multe date si grafica excelenta: Stop Vaxxin.  Faptele care îți sunt ascunse (Paolo Becchi, Nicola Trevisan, Giovanni Zibordi, noiembrie 2021, 350 pagini,). Aici aș dori să subliniez punctele care m-au impresionat cel mai mult. Pentru ușurință, voi indica pagina la care m-am referit între paranteze rotunde.

Vaccinuri „imperfecte”

În ultimele luni, în multe țări, diverse studii științifice internaționale instituționale, fără legătură cu companiile farmaceutice multinaționale, par să arate că vaccinurile împotriva bolii Covid-19 sunt „imperfecte”. Cu alte cuvinte, nu sunt foarte eficiente: nu previn infecțiile și răspândirea bolii (p. 8). Unele ambiguități științifice au apărut și la începutul epidemiei de paragripa. În ceea ce privește metodele de identificare și contabilizare a persoanelor infectate, care sunt în mare parte persoane sănătoase, asimptomatice și nu bolnave, autoritatea sanitară din SUA, adică CDC, „a revizuit ghidurile pentru vaccinare, indicând pe site-ul lor că că vaccinurile vor fi peste 28 sau 30 de doze. Nu sunt de încredere pentru a indica o contagiune prin ei înșiși și raportează „fals pozitive”. După cum se știe, în Italia numărul de cicluri care sunt utilizate nu este indicat, dar se presupune că depășește 40 (p. 13). În plus, markerii genetici pentru identificarea SARS-Cov-2 au trecut de la trei la unu în diferite țări europene.

Astfel, există zeci de tipuri de coronavirus și sute de tulpini de gripă și paragripa care pot declanșa pozitivitatea. Autorii mai subliniază „că vaccinurile Moderna și Pfizer au fost autorizate [pentru utilizare] în regim de urgență [provizoriu și condiționat], dar încă nu au fost aprobate deoarece aprobarea [finală] necesită cel puțin doi ani și teste pe animale. În acest caz, totul a fost făcut în șase luni și fără teste pe animale… participanții la test au fost urmăriți doar două luni”. Prin urmare, efectele secundare care s-au dezvoltat după două luni nu au fost luate în calcul. Acum multe studii descoperă unele probleme cardiologice (miocardită, aritmii etc.) și cel puțin 4 la sută dintre problemele neurologice (p. 23). În general, un vaccin durează 4 ani pentru a fi evaluat și aprobat definitiv, în timp ce în cazul „vaccinurilor” care folosesc noi substanțe biochimice, autorizația a fost dată în puțin peste nouă luni (p. 266).

Vaccinul a murit

Ar fi multe probleme de examinat, dar sunt nevoit să raportez doar câteva dintre cele mai interesante, referindu-mă la lectura integrală a cărții. De exemplu, în Marea Britanie, în faza în care 52% din populație este complet vaccinată și 68% parțial vaccinată, „spitalizările Covid-19 s-au triplat și totalul spitalizărilor” pentru toate cauzele s-au dublat (p. 34). În Italia „Decesele cauzate de Covid-19 sub vârsta de 50 de ani sunt de aproximativ 0,1 la sută și 99 la sută dintre decesele de Covid-19 sunt peste 64 de ani” și cu cel puțin două patologii anterioare (p.31). Mulți oameni din Italia au fost tratați târziu și prost. A apărut un fenomen foarte tulburător: „vigilenta pasivă europeană și americană a raportat până acum 20.000 de decese, iar norma pentru alte vaccinuri este de câteva sute (în SUA sunt 200 de decese pentru toate vaccinurile pe an). Nu există pe piață medicamente și tratamente pentru care se raportează mii de decese” (p. 104). În acest caz, de obicei încep acțiunile colective de milioane de dolari.

Rata de mortalitate mai mare după vaccinare

În plus, un fenomen vizibil a avut loc în Israel: după vaccinare, țara a trecut de la o rată scăzută a mortalității Covid-19 la o rată ridicată. După cum au afirmat virologi precum Luc Montagnier și Robert Malone, „este fundamental greșit să vaccinăm majoritatea populației în timp ce un nou virus se răspândește. Dacă, adică 10-15 la sută din populația cel mai expusă riscului (cei peste 70 de ani) este vaccinată, funcționează; dacă, în schimb, 70 la sută sau mai mult din populație este vaccinată, este un bumerang, pentru că izbucnesc cele mai contagioase variante” (p. 228). Cu toate acestea, aș dori să reiau o întrebare existențială și morală fundamentală: „vârsta medie a deceselor cauzate de Covid-19 este de 81 de ani, iar speranța medie de viață este de 81 de ani în Italia… nu este același lucru să mori la 45 de ani. sau 85, iar cazurile care pot fi citite în urma vaccinării se încadrează într-o serie de oameni mult mai tineri decât cei care au murit cu Covid-19” (p. 19). De ce această insistență asupra vaccinării tinerilor și chiar copiilor?

Big Pharma

Nu există nici o valoare etică în sacrificarea sănătății prezente și viitoare a unui copil, adolescent sau adult tânăr, sau chiar sacrificarea vieții, pentru a prelungi cu șase luni viața unei persoane de peste 80 de ani cu doi sau mai mulți ani.patologii invalidante. Este clar că singurul interes în joc nu este cel general, ci cel particular al acționarilor multinaționalelor farmaceutice și politicienilor angajați care au vândut drepturile civile și sănătatea cetățenilor. De obicei, nimeni nu se oprește pentru a evalua bine cele mai elementare lucruri. De asemenea, medicii se uită prea mult la televizor și sunt ființe umane care se sperie. Chiar și medicii sunt oameni care atunci când dobândesc prea multă putere nu recunosc greșelile și se gândesc mai întâi la vanitatea lor și la contul lor bancar (medicii cărora le este frică să trateze o boală sunt ca pompierii cărora le este frică de incendii). Astăzi, manipularea mentală a populației a ajuns la punctul în care vechea vânătoare de vrăjitoare pare să fi devenit un joc de societate.

Din păcate, copiii și minorii nu votează.

Elevii nu sunt apărați de sindicate. Pe de altă parte, cei peste optzeci de ani cu două sau mai multe patologii sunt prezenți în Parlament și în multe companii financiare și imobiliare (aproape întotdeauna sunt tratați mult mai bine decât restul cetățenilor). De asemenea, trebuie calculat că actuala cascadă de bani legată de vaccinuri pentru a fi administrate unor oameni perfect sănătoși este o afacere condusă de finanțe multinaționale care poate fi oprită doar de armata Statelor Unite. Oamenii de știință adevărați și medicii conștiincioși știu că vaccinurile sunt de încredere numai atunci când sunt aplicate persoanelor simptomatice și, în multe cazuri, sunt la fel de sigure doar parțial și ar trebui să fie integrate cu alte constatări diagnostice.

Întrebări care pot fi partajate

În cele din urmă, reflecțiile și concluziile tratate în eseu sunt aproape toate foarte ușor de împărtășit și de încredere și sunt capabile să explice de ce marii producători istorici de vaccinuri „din lume au preferat să se abțină de la producerea de vaccinuri Covid-19” (p. 103) . Ar fi treaba unui jurnalist adevărat să pună câteva întrebări țintite diverșilor manageri ai multinaționalelor care au renunțat la giganticul business bazat pe bani foarte ușori. În orice caz, la testele Glaxo, Merk, Sanofi, rezultatul nu a fost mai bun decât imunitatea naturală. În mod ciudat, vaccinul pare să funcționeze pentru actualii producători de biochimie BioNTech și Moderna, care „nu avuseseră niciodată aprobare pentru un singur medicament până acum și, după cum știe toată lumea, au folosit o tehnologie nouă, nefolosită până acum” (p. 156). Mai mult, „aceste vaccinuri se administrează întregii populații, acțiune care nu s-a mai întâmplat până acum în istorie” (p. 156).

Nu văd nimic științific în toate aceste fenomene ciudate de sănătate în care vaccinarea este chiar impusă persoanelor recuperate de boală sau imunizate în mod natural. În vremuri normale, acestea ar fi acțiuni de la arestare în parfum de crimă și de la un proces direct. Pe de altă parte, în zona noastră de țară, magistrații preferă să-i pună în judecată pe băieții care fură câteva gogoși din magazin. Mai sunt și alte fenomene ciudate: medicii care nu acordă scutiri de vaccinare persoanelor cu probleme fizice grave, persoanelor care suferă de sindroame neurologice, sau probleme cardiace, legate tot de prezența terapiilor anticoagulante.

Între timp, Suedia a mizat pe promovarea imunității naturale cu rezultate bune: are în medie doar un deces pe zi (o zecime din celelalte națiuni), și este „singura țară în practică care nu a suferit o creștere a infecțiilor. . Și acum a declasificat SARS-CoV-2 ca o boală obișnuită prin eliminarea tuturor tipurilor de restricții”, ca și celelalte țări scandinave (p. 261), care au fost întotdeauna considerate cele mai raționale țări și cu mai puțină corupție politică și profesională. Am indicat doar o serie de fapte documentate în carte. Există multe altele. Paginile finale ar trebui citite și recitite, dar nu vreau să dezvălui conținutul și vă invit să citiți întreaga carte.

josbotnita.ro

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button