X

Revoluție în Kazahstan: Pană de internet la scară națională! Fosta conducere fuge din țară

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Kazahstanul era afectat miercuri de o ”pană de Internet la scară naţională”, pe fondul unor tulburări fără precedent în această fostă republică sovietică din Asia Centrală, a anunţat pe Twitter un grup specializat în supravegherea web-ului,NetBlocks, relatează AFP. 

”Kazahstanul se confruntă în prezent cu o pană de Internet la scară naţională, în urma unei zile de perturbări ale Internetului mobil şi unor restricţii parţiale”, anunţă această organizaţie nonguvernaentală (ONG), care subliniază că acest lucru ”este susceptibil să limiteze grav acoperirea manifestaţiilor antiguvernamentale care se intensifică”.

Fosta conducere fuge din țară

Presa locală anunță că fosta conducere fuge din țară cu curs charter de pe aeroportul național din Altamay. O mare parte a forțelor de ordine a trecut de partea populației. Oamenii demolează statuia dictatorului Nur Sultan Nazarbayev.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

9 comentarii

  1. Seamana leit cu lovitura de stat din Ucraina din 2014, cand Victor Ianukovici a fost dat jos in Februarie, iar clica fabricantului de dulciuri proaste, ROSHEN, in persoana lui Poroshenko si a Iuliei Timoşenko s-au trezit pe post de președinte si premier. Am stat cateva zile in Kiev in 2018 exact in piata Maidan si m-au impresionat doar bisericile cu adevarat tulburator de frumoase, St Mihail si Peters Lavra. In metrou lumea da gaze fara jena la 8 dimineata in drum spre munca. In pasaj subteran dor oameni fara casa. Miroase a urina si ti se cer bani pt soldatii care lupta cu separatistii din Donbass. Un nebun batea tobe in mijlocul bulevardului, (ce democratie!), crezând că e Bonham de la Led Zeppelin. E jalnic. Cadrul natural cu fluviul Dniepar, e uluitor. Asa va ajunge probabil si Kazahstanul daca rusii nu intervin. Nu le-a pasat de Armenia. Le va pasa de Kazahstan? Cica un avion rusesc plin cu trupe WAGNER ar fi in drum spre Kazahstan sa apere cosmodromul rusilor. Anul trecut armata rusă a primit zero avioane noi si tot atatea tancuri noi. Cifrele vorbesc de la sine. Cine conduce Rusia? Ca si la noi, diavolul.
    Ma iarta Doamne ca spun numele raului!

  2. Pariez pe orice că este o pană de internet provocată pentru ca lumea nemulțumită de prestațiile guvernelor naționale pe timpul plandemiei să știe cât mai puține despre ce se întâmplă acolo și să nu urmeze exemplul. Mahării internetului din ameriga satanistă caută s-o scalde cât mai mult.

  3. Normal ca internetul ‘crapa’ atunci cand lucrurile scapa de sub controlul masonilor… Internetul e bun mai ales atunci cand iti arata cum un individ imbracat in uniforma militara bate alt individ imbracat in haine “civile”, cei doi indivizi facand parte din aceeasi natie si popor :) Funny, isnt’it ? Internetul isi indeplineste misiunea pentru care a fost “inventat” – adica aceea de a inspaimanta omenii si de a cenzura adevarul – nu-i asa, “mai, draga… ” ?!

  4. Avem astazi in fatza ochilor, exemplul de urmat de toate popoarele asuprite si terorizate de catre niste bestii criminale, teleghidate din afara! Cel al unui popor darz si cu “sange in instalatie”, poporul kazah, care in aceste zile, cu mainile goale si cu cocktailuri Molotov cat cuprinde(cu care distrug inclusiv tancurile) darama din toate temeliile lui, un stat securistic si dictatorial, mult mai periculos si mai dur decat Colonia noastra, cea de toate zilele!

  5. Lovitura incasata de Putin, inainte de invadarea Ucrainei. Kazahtan e cat un continent, cu imense resurse de gaze naturale si petrol. De fapt treaba a inceput cand la insistentele occidentului, Nazarbaiev a cedat “puterea oficiala”. In republicile asiatice, Turcia este foarte implicata… Vrea sa fie lider regional.

    1. asta cu “invadarea Ukrainei” e chiar buna..doar se știe că lenin a fost părintele “națiunii ukrainiene” fara istorie și cu teritorii furate de la vecini..foarte bine s-o “invadeze” până la Kiev(deși nu cred), noi sa ne luam teritoriile înapoi și polonezii la fel.

  6. La Mulți Ani tuturor care sărbătoresc astăzi Botezul Domnului nostru Iisus Hristos, Căruia I se cuvine toată Cinstea Slava şi Închinăciunea, dimpreună cu Cel fără de început Al Său Părinte şi cu Bunul şi de Viaţă Făcătorul Sfânt Duh, acum şi pururea şi în vecii vecilor, amin!

  7. În Kazahstan evenimentele continua sa ma surprinda. Putin vrea sa atraga in conflict nu doar Rusia si Belarus, ci, intreaga comunitate a statelor independente rezultate din destramarea URSS. Asta da lovitura de imagine! Deja, activistii pregatiti din vreme au inceput sa se adune spre a protesta contra implicarii Kirgastanului. Armenii, asa umiliti cum au fost de Putin an trecut, pierzand teritorii importante pentru Azerbaijan, vor veni totusi cu 70 de soldati in Kazahstan ca semn al umilintei lor fata de Putin.
    Sunt dupa unele surse zeci de morti din partea fortelor guvernamentale si sute de raniti. Peste 60 sunt la reanimari. Lupte se dau si in perimetrul unui spital care adaposteste raniti. Putin a facut sa apara in presa, sintagma de pod aerian, evident, o exagerare. Doar 2 avioane a trimis cu parasutisti. Cosmodromul Baikonur este in siguranta, asigurat cu trupe WAGNER.
    Vom mai afla.
    https://www.godlikeproductions.com/forum1/message4686834/pg18?regp=bm9fMTY0MTQ2NjI3Ng==

  8. Rețeta funcționează mai departe: Revoluția*culoarea-cum s-o- fi -numind* e în curs. Șopârlița Liberă transmite în direct din Asia centrală, 60 de mii de morți la almaatî, Teroriștii trag din orice poziție; veniți să aparați televiz….aaahh!! Gata, a căzut televiziunea în mânile revoluționarilor !! …..*Am sunat la ambasada sovietico-putinistă și am cerut ajutorul*……Am învins, fraților; am învins!!! Nazarbaiev, fă-te că lucrezi !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button