X

Arafat amenință cu restricții după Anul Nou

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Arafat avertizează că ne-am putea confrunta cu restricții după Sărbători. 

Potrivit informațiilor transmise de Raed Arafat la Antena 3, este recomandată evitarea aglomerației în trafic, dar și a contactului cu persoane care nu sunt testate. În acest context, șeful spune ar fi bine să ne testăm înaintea mesei de Revelion.

„Masca în exterior nu este obligatorie, dar în zonele aglomerate recomandat este să o purtăm, să respectăm regulile sanitare. Fiecare om vede care este situația. Dacă este ceva organizat și trebuie clar respectate regulile sanitare, atunci respectăm regulile sanitare.

Noi nu avem cum să venim în casa omului și să impunem reguli, sunt țări care fac acest lucru, dar la noi legislația nu o permite. Recomandarea noastră este să se evite aglomerația în apartament, să se evite contactul cu persoanele care nu sunt testate, vaccinate.

Deja am auzit oameni care spun – facem la noi acasă o masă de Revelion, dar am hotărât să ne testăm înainte. Cred că asta e o abordare corectă dacă inviți oameni din afara casei. La restaurant, condițiile sunt clare – trebuie să ai certificat verde, din acest punct de vedere trebuie respectate aceste reguli”, a declarat Raed Arafat.

„Poate că vor fi unele măsuri de sănătate publică”

De asemenea, acesta a subliniat că „poate” vor fi implementate anumite măsuri ce țin de sănătatea publică. Totuși, acestea nu vor fi neapărat restricții, ci simple recomandări.

„Orice situație acum, după cum evoluează pandemia, crește numărul cazurilor. Poate că vor fi unele măsuri de sănătate publică, nu neapărat de restricții cât măsuri cum am avut și până acum de reducere a contactului, de control în sensul în care să ne asigurăm că cei care intră într-o zonă sau alta să fie cu probabilitatea cea mai mică să fie infectați sau cu probabilitatea cea mai mică să facă forma gravă. Dar asta urmează să se discute”, a completat cioclul DSU.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. Nu e mare lucru să demonstrezi că e otrăvit un om căruia i-ai dat otravă! Avioanele împrăștie de zor diverse substanțe chimice în aer.

    Din moment ce se observă o legătură clara între atacul cu arme chimice și Covid, strategia ar trebui să fie una de protecție a cetățenilor români. Arafat spune că singura soluție este să ni se inoculeze și alte substanțe chimice pe post de vaccinuri!!! Cu ce scop?

    Acestea sunt seruri experimentale, așa că trebuie să mai și semnăm că ne asumăm riscurile în caz că vom crăpa cu ,, vaccinuri” cu tot! Cine vrea să se supună unui experiment e liber să o facă! Dar un experiment nu poate ajunge obligatoriu!

    Arafat de ce nu poate fi tras la răspundere pentru efectele adverse grave pe care aceste seruri experimentale le au??? Dar ceilalți demnitari zeloși care s-au pus în slujba OMS și nu în slujba poporului român? Cine îi dă dreptul să impună un modificator genetic pe post de vaccin? Cine îi dă dreptul să impună sclavia cea mai feroce sub pretextul apărării sănătății? Cine îi dă dreptul să subordoneze trupurile noastre unei inteligențe artificiale? Dumnezeu ne-a creat bine și ne-a spus să-L iubim pe El și pe aproapele nostru. Cum Îl vom iubi pe Dumnezeu dacă vom purta codul satanic în noi și ne vom supune inteligenței artificiale? Ce ni se cere, așadar? Ni se cere să renunțăm la Dumnezeu și la influența Duhul Sfânt asupra noastră și să ne supunem necuratului și inteligenței artificiale.
    În calitate de creștini, trăim marea cernere. În fața noastră se află crucea și pâinea lui Antihrist. Dumnezeu să ne ajute să nu ne lepădăm de Hristos în aceste vremuri!

    Dacă Arafat vrea sa ajute poporul român, să se intereseze ce substanțe chimice împrăștie avioanele și să intervină pentru a se opri atacul cu aceste substanțe.

  2. Ca sa te testezi si sa te vaccinezi cu serurile lor letale, doar ca sa stai la masa de Revelion cu cei apropiati si cu cei dragi, asta ar fi de noaptea mintii romanului! Norocul nostru este ca, n-am ajuns inca ca neam, la nivelul asta de decadere ca cei din Vest, desi in ultima vreme, s-au inmultit si printre noi, astfel de exemplare patologice! Eu zic ca mai castigati am fi, daca i-am vaccina pe arabetele satanist si pe cei de teapa lui cu niste vaccinuri de tip dum-dum, administrate in doza unica!

  3. Ăștia doi din poză, care apar cu masca pe figură numai și numai când sunt camere de luat vederi prezente, nu trebuie băgați în seamă. Scopul aparițiilor și discursurilor lor este menținerea fricii, a psihozei colective. Virusul este de 20.000 de ori mai mic decât ochiurile materialului din care e confecționată masca. În afară de faptul că ne produce hipoxie cerebrală, insuficiență respiratorie și dureri de cap, masca nu protejează de virus. Sunt doi sataniști demenți care încearcă să-și justifice banii primiți de la bigpharma făcând rău oamenilor. Cea mai mare bucurie a celor doi este ca noi să nu fim fericiți și relaxați la cumpăna dintre ani ci să fim cu gândul la un virus leșinat care provoacă cel mult un guturai. Ignorați-i pe cei doi sataniști și bucurați-vă de zorii noului an pentru că Domnul este cu noi!

  4. „Dar cei ce nădăjduiesc întru Domnul vor înnoi puterea lor, le vor creşte aripi ca ale vulturului; vor alerga şi nu-şi vor slei puterea, vor merge şi nu se vor obosi.” Isaia 40:31
    La mulți ani în Domnul!

  5. A cam venit momentul ca militarii sa inceapa sa-i spanzure pe astia, fara judecata.
    Arahat, Rashelu, Cercelu, Iohanel, Ciucarel, Catzanu’ (ca el a inceput!), romuGhita, jidoafca de la infectioase, si ceilalti marxisti/globalisti – jidanitii care omoara romanii cu minciuni si cu forta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button