X

[VIDEO] Vaccinurile c0vid generează boli autoimune: 93% din persoanele care au murit după ce au fost vaccinate au fost ucise de vaccin

Tweets with replies by Taylor Hudak (@_taylorhudak) / Twitter

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

by Steve Kirsch

Această cercetare a fost postată pe 10 decembrie, dar am vrut să verific cu experții înainte de a posta.  Este în concordanță cu tot ce știm până acum.

Bhakdi/Burkhardt pathology results show 93% of people who died after being vaccinated were killed … – gloria.tv

dr. Sucharit Bhakdi

Rezumat

Vaccinurile aduc știri proaste. Au fost examinate 15 cadavre (toate au murit de la 7 zile la 6 luni după vaccinare; vârste cuprinse între 28 și 95 de ani). Legistul sau procurorul nu au asociat vaccinul drept cauza decesului în niciunul dintre cazuri. Cu toate acestea, o examinare suplimentară a arătat că vaccinul a fost implicat în decesele a 14 din cele 15 cazuri. Cel mai atacat organ a fost inima (la toate persoanele care au murit), dar au fost atacate și alte organe. Implicațiile sunt potențial enorme, ducând la milioane de morți. Vaccinurile trebuie oprite imediat.

Nu trebuie să vă faceți griji. Este îndoielnic că se va întâmpla ceva, deoarece lucrarea nu a fost publicată într-un jurnal evaluat de colegi, așa că va fi ignorată de comunitatea științifică. Exact așa funcționează.

La cruzada infundada contra la vacunas tiene rostro: el científico Mike Yeadon - Observatorio Venezolano de Fake News

Am primit recent un e-mail de la Mike Yeadon, fost vicepreședinte al Pfizer, care m-a îndemnat să văd acest videoclip. Mi-a scris acest e-mail pe 24.12.21:

Steve,
Acestea sunt aproximativ cele mai rele 15 minute pe care le-am văzut vreodată.
Vaccinarea în masă împotriva covid19 duce la asasinat în masă. Mike

Videoclipul face referire la acest document, postat pe 10 decembrie 2021, despre vaccinurile COVID: de ce nu pot funcționa și dovezi irefutabile ale rolului lor cauzând decesele după vaccinare, de către Sucharit Bhakdi, MD și Arne Burkhardt, MD. În ultima vreme a atras mult atenția. Uite numărul de aprecieri și retweet-uri… doar în primele 3 ore!!!!

Autorii au făcut autopsia la 15 pacienți care au murit (de la 7 zile la 6 luni) după ce au primit vaccinul COVID. Toate acestea au fost cazuri în care medicul legist a hotărât că NU sunt cauzate de vaccin.

Ei au descoperit că la 14 dintre cei 15 pacienți au existat dovezi pe scară largă că organismul s-a atacat singur, ceva ce nu a mai fost văzut până acum. Inima a fost atacată în toate cele 14 cazuri.

O serie de aspecte importante au dominat în toate țesuturile afectate din toate cazurile:

  • evenimente inflamatorii în vasele mici de sânge (endotelită), caracterizate printr-o abundență de limfocite T și celule endoteliale moarte sechestrate în cavitatea vasului;
  • acumularea perivasculară extinsă de limfocite T;
  • o infiltrare limfocitică masivă a organelor sau țesutului nelimfatic din jur cu limfocite T.

Infiltrarea limfocitică a apărut ocazional în combinație cu activarea limfocitică intensă și formarea foliculilor. Acolo unde acestea au fost prezente, acestea au fost de obicei însoțite de distrugerea țesuturilor.

Iată prezentarea rezultatelor în video: Dr. Sucharit Bhakdi: Organele morților vaccinate dovedește un atac autoimunitar – 22.12.2021

VAERS, precum și alte studii independente (de exemplu, vezi această lucrare privind leziunile vaccinului) arată că vaccinurile ucid persoane și că evenimentele cardiace au fost foarte crescute. Acest studiu este consistent cu aceste rezultate.

Această lucrare validează în mod independent analiza lui Peter Schimacher, care a arătat că un minim de 30% până la 40% din decesele după vaccin au fost cauzate de vaccin.

Reacții ale unui om de știință rațional (numele a fost ascuns pentru a-l proteja de atac)

Dacă constatările autopsiei sunt confirmate de alți patologi cu probe suplimentare și dacă sunt combinate cu constatările Dr. Hoffe (> 60% primitorii de inoculați au teste D-dimer crescute și dovezi de coagulare) și Dr. Cole (creștere a cancerelor după inoculare, inclusiv creșterea de douăzeci de ori a cancerului uterin), asistăm la un dezastru de proporții inimaginabile. Concluzia (dacă este susținută de date suplimentare) este că, în esență, FIECARE primitor de inoculant suferă daune, cu mai multe daune după fiecare injectare. Având în vedere gravitatea tipurilor de leziuni (boli autoimune, cancer, infecții reemergente latente, coagulare/accidente vasculare cerebrale, leziuni cardiace etc.), aceste efecte se vor traduce prin reducerea duratei de viață, care ar trebui socotită drept decese din inoculare. Deci, în SUA, unde ~ 200 de milioane de oameni au fost inoculați complet, numărul de decese nu va fi de aproximativ 10.000 raportat în VAERS sau de peste 150.000 de decese extinse din VAERS, dar ar putea fi mai aproape de zeci de milioane atunci când efectele inoculării se manifestă!

Ceea ce arată cele trei constatări de mai sus (Burkhart, Hoffe, Cole și bănuiesc că mulți alții care încă nu s-au prezentat) este că efectele post-inoculare nu sunt evenimente rare (așa cum a raportat mass-media), ci sunt în realitate evenimente frecvente. Ele pot fi, de fapt, universale, cu gravitatea și daunele diferite pentru fiecare destinatar.

Întrebarea în mintea mea este dacă este posibil să inversăm aceste evenimente adverse bazate pe inoculare. Sistemul imunitar înnăscut poate fi complet restaurat? Micro coagularea poate fi inversată? Autoimunitatea poate fi inversată? Am văzut un spectru larg de opinii cu privire la posibilitatea acestui lucru, dintre care niciuna nu este prea convingătoare.

Ne îndreptăm către situația în care cei ~30% nevaccinați își vor dedica viața pentru a opera tot ceea ce a mai rămas din infrastructura economică și pentru a servi ca îngrijitori pentru vaccinați?

Îmi dau seama că cele de mai sus sună extrem și, poate, atunci când se strâng mai multe date din nenumărate surse credibile, rezultatele și concluziile se pot schimba, dar acum datele de mai sus par să se sincronizeze cu mecanismele de daune subiacente demonstrate. În plus, se pare că dublăm inoculările, al patrulea rapel fiind propus pentru Israel, iar Marea Britanie sugerând rapeluri trimestriale.

Reacția doctorului Ryan Cole

Contextul a doi dintre oamenii de știință din spatele studiului

Dr. Bhakdi și-a petrecut viața practicând, predând și cercetând microbiologia medicală și bolile infecțioase. A condus Institutul de Microbiologie și Igienă Medicală de la Universitatea Johannes Gutenberg din Mainz, Germania, din 1990 până la pensionarea sa în 2012. A publicat peste 300 de articole de cercetare în domeniile imunologiei, bacteriologiei, virologiei și parazitologiei și a lucrat din 1990 până în 2012 ca redactor-șef al Microbiologiei și Imunologiei Medicale, una dintre primele reviste științifice din acest domeniu, fondată de Robert Koch în 1887.

*Vezi și

Prof. Dr. Burkhardt about metal parts in Covid vaccines: „Certainly not life prolonging!“ - English | Medien-Klagemauer.TV

Dr. Arne Burkhardt este un patolog care a predat la universitățile din Hamburg, Berna și Tübingen. A fost invitat pentru catedre invitați/vizite de studiu în Japonia (Universitatea Nihon), Statele Unite ale Americii (Institutul Național Brookhaven), Coreea, Suedia, Malaezia și Turcia. A condus Institutul de Patologie din Reutlingen timp de 18 ani. Ulterior, a lucrat ca patolog independent, cu contracte de consultanță cu laboratoare din SUA. Burkhardt a publicat peste 150 de articole științifice în reviste științifice germane și internaționale, precum și contribuții la manuale în germană, engleză și japoneză. De-a lungul multor ani a auditat și certificat institute de patologie din Germania.

Tradus de Karen Smith din stevekirsch.substack.com

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Cand am vazut cifrele vehiculate mai sus referitor la numarul de inoculati in SUA (200 mil) si ca ar putea muri zeci de milioane, mi-am adus aminte de o lista cu tarile lumii si previziunea populatiilor lor in 2025. SUA avea acolo 100 mil (acum au 330 mil). (Romania avea 21 sau 23 de milioane)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button