X

Rafila anunță pregătiri pentru valul 5. Știe exact ziua și ora

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a afirmat miercuri că atunci când în România rata de reproducere a infecţiei se va apropia de 1 probabil se va putea discuta de începutul valului 5 al pandemiei, precizând că, marţi, rata de reproducere era de 0,91. 

Alexandru Rafila a fost întrebat, miercuri, într-o conferinţă de presă, dacă putem spune că a început valul 5, având în vedere creşterea numărului de cazuri de COVID“Faţă de cifrele de ieri avem o stabilizare a numărului de cazuri care este mai crescut ca în urmă cu şapte zile. Trebuie să comparăm aceeaşi zi din săptămână, e ceva mai crescut. E posibil să înregistrăm o creştere în perioada următoare, trebuie să vedem dacă e vorba d stabilizare la acest nivel sau deja începe creşterea.

Din fericire, numărul de decese rămâne scăzut, dar ştim că între numărul de decese, cazurile internate la ATI şi numărul de cazuri înregistrat zilnic este totdeauna un decalaj de câteva săptămâni. Rămâne să vedem lucrul ăsta. Ieri, rata de reproducere a infecţiei pentru România era ieri de 0,91, era subunitară. Când rata de reproducere se va apropia de 1 probabil că putem discuta de începutul valului 5”, a precizat Alexandru Rafila.

Ministrul a menţionat că şi celelalte categorii de pacienţi, nu doar cei diagnosticaţi cu COVID, trebuie să beneficieze de acces la servicii de sănătate.

“Neglijarea pacienţilor cu alte patologii timp de doi ani de zile aproape a dus la nişte situaţii absolut revoltătoare cu număr foarte mare de decese şi încercăm să evităm şi acest lucru. Nu cred că există pacienţi privilegiaţi de faptul că sunt infectaţi COVID, ne ocupăm de ei cu toată responsabilitatea, dar şi celelalte categorii de pacienţi trebuie să beneficieze de acces la servicii de sănătate”, a explicat ministrul Sănătăţii.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. Mda! Avioanele acelea care lasă anumite dâre, ce substanțe chimice ne-au mai oferit acum? De ce nu ne dă nimeni răspuns la această întrebare? Mă apucă groază când le văd brăzdând cerul! Aș putea să prevăd și eu fiecare val. Înaintea fiecărui val se pot vedea avioanele… Astă-vară Covidul a fost în vacanță, așa că nu am văzut avioane care lasă dâre albe pe cer și nici nu m-am usturat gâtul.

    1. Raspuns: toti le vedem, toti le simtim efectele, dar televizorul insista ca “este teoria conspiratiei”, asa ca lumea nu prea crede in chemtrails (in timp ce chimicalele alea ne pica drept in cap, aproape zilnic).
      Astazi o colega de servici spunea ca o ustura in gat. Eu am luat noaptea trecuta ceva pentru gat din acelasi motiv. Am momente cand ma ustura in gat si dupa maxim 1-2 zile trece. Am auzit de altii care s-au si testat de gripa covid in timpul asta de 1-2 zile de usturimi in gat SI BINEINTELES AU IESIT POZITIVI (daca tot s-au dus pana acolo).
      In Republica Socialista Romania doar televizorul are dreptate, doar tovarasii din conducere (Arafat, Iohannis etc.), iar daca ei ne spun ca ziua e noapte, inseamna ca asa trebuie sa fie! Ii si credem, ii si iubim, ii si aplaudam! Cum de ce? Pentru ca ne vor binele!… (evident)

      P.S. Ce ne ramane de facut in afara de sarcasme de genul asta? Nu putem dobori avioane, nu putem nici da la o parte liderii politici (daca am reusi asta prin absurd, ar rasari altii peste noapte, posibil mai rai ca cei de acum).

  2. Normal ca stie, daca e om “destept”!! Bineinteles nu are legatura cu OMS la care a lucrat (nu cumva inca lucreaza? oricum e “omul potrivit”, adica agentul OMS in guvern).
    Nu el ne-a anuntat de ceva vreme ca VALUL 5 INCEPE IN 15 IANUARIE 2022? Asa a vazut el in “globul de cristal”… Bineinteles, din pura coincidenta, valul 5 pica perfect cu incercarea lor de a forta certificatul verde, pe care nimeni nu-l vrea (nici macar PSD!) dar il impun UE si… nah… TREBUIE sa fim SLUGI cuminti, sa-l inghitim repede, ca sa nu se supere STAPANII PLANTATIEI! Ca daca se supara UE, dupa aia ne baga sanctiuni SI DE UNDE MAI IAU POLITICIENII NOSTRII SPAGI SI CU CE BANI MAI FAC EI LICITATII TRUCATE?
    Vedeti? Este totul despre… sanatatea noastra, sa nu facem GUTURAI COVID!! Exact asta ii macina pe toti politicienii, in frunte cu Rafila, Arafat si, mai ales, tovarasul Iohannis!! Traiasca lupta de combatere a …mustelor si tantarilor (pardon: a gripei)!! TRAIASCA PARTIDUL (ca pe vremuri)!

  3. Profetul numărul x după Arahat. Știu exact când dau drumul la avioane cu dare chimice pe cer și 5G de unde și radierea oamenilor cu simptome “covid” citit invers in ebraică posedat – prin injecții.

  4. Nu mi-e drag Rafila ,omul o spune pe ocolite, poate or pricepe si idiotii singuri in masina si botnita pe gura si pe nas, ca totul e o inscenare.Inteleg cei care ii mai ajuta creierul.

  5. OR SA VINA NISTE SPORTIVI DE PESTE MARI SI TARI SI OR SA NE LASE CA AMINTIRE NOUA VERSIUNE DE VIRUS. FOLOSIND DIVERSE PROGRAME, SE POATE ESTIMA DESTUL FDE EXACT, NUMARUL INFECTARILOR, IN FUNCTIE DE TRECEREA TIMPULUI, CONCENTRAREA DE POPULATIE, etc. etc..

    1. Da, își merită acest nume. În plus pare că este la fel de mincinos ca Arahat. Ne asigură că procentul real al vaccinaților a depășit 50% din populația eligibilă ca și când oamenii s-ar fi vaccinat pe ascuns. Cine face asemenea prostie când imensa majoritate a celor care au primit injecția s-au vaccinat de frica pierderii serviciului și a comodităților: acces la mall, vacanță în Grecia, cazare la hotel, etc. Nu mai știu ce să mintă ca să ne oblige să primim codul QR pe telefon și porcăriile din vaccin în corpul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button