X

Ofensiva totală a mafiei Covid: Austria angajează persoane cu 35.000€ pe an pentru a-i urmări pe cei care refuză să se vaccineze

Mii de peroane protestează la Viena împotriva vaccinării obligatorii
Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Persoanele nevaccinate trebuie să plătească o amendă drept pedeapsă, iar noi inspectori vor fi recrutați pentru a se asigura că procesul de colectare a amenzilor de la austriecii nevaccinați decurge fără probleme. 

Orașul Linz are o rată scăzută de vaccinare și vrea să angajeze persoane care să-i urmărească pe cei care refuză vaccinurile și să verifice că aceștia plătesc pentru a nu se vaccina.

Linz vrea acum să angajeze persoane care ar trebui să-i urmărească pe cei care refuză vaccinurile”, relatează Swiss News.

Rolul inspectorilor va fi să verifice „dacă cei care nu se vaccinează plătesc amenda”.

„Lucrarea include, printre altele, crearea de ordine penale, precum și procesarea contestațiilor”, potrivit raportului, adăugând că lucrătorii trebuie să fie „rezistenți” și dispuși să lucreze multe ore suplimentare.

Aceste locuri de muncă sunt deschise cetățenilor austrieci care sunt complet vaccinați sau recuperați complet de Covid-19. Conform noii legi administrative, cetăţenii austrieci nevaccinaţi pot fi condamnaţi la închisoare timp de un an.

Această lege le cere, de asemenea, să plătească pentru propria custodie. Acest lucru se poate întâmpla dacă nu se injectează sau refuză vaccinul. Ei se pot confrunta cu amenzi de până la 8.000$ dacă nu se vaccinează până în februarie. Cei care refuză să plătească această amendă riscă o pedeapsă de un an închisoare.

Între timp, în următoarea dezbatere legislativă, care va începe pe 5 ianuarie 2022, Senatul și Adunarea New York ar putea adopta o legislație care să acorde permisul pentru eliminarea și reținerea cazurilor, contactelor, transportatorii sau inclusiv orice persoană suspectată că reprezintă o „amenințare semnificativă pentru sănătatea publică” și să-i separe de public pe termen nelimitat. Proiectul de lege propune lagăre de prizonieri COVID pe durată nedeterminată pentru cei nevaccinați.

Peste o duzină de persoane au fost duse cu forța în centre de izolare guvernamentale în Germania, în timp ce sute sunt reținute în centre similare din Australia, deoarece țările occidentale continuă să folosească centrele obligatorii de carantină COVID, toate sub pretextul terminării cu COVID-19.

Potrivit unui funcționar local, autoritățile australiene transferă pacienți pozitivi cu COVID-19 și rezidenți din Teritoriul de Nord într-o tabără de carantină din Howard Springs, după ce nouă cazuri au fost identificate în comunitatea Binjari.

Nueva Zelanda quiere volver a la normalidad

Jacinda Ardern prim-ministra socialistă

Inclusiv Noua Zeelandă a anunțat că va pune toți pacienții cu COVID-19 în tabere de carantină obligatorie. Prim-ministrul Noii Zeelande, Jacinda Ardern, a spus că fiecare dintre activitățile lor vor fi monitorizate în aceste tabere, iar cei care refuză să fie testați vor fi obligați să rămână în lagăre mai mult timp.

Tradus de Karen Smith din Alerta Digital

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. E pandemie de sălbăticie! Modul de raportare la oameni este cu adevărat contagios! Așa că trebuie să luăm aminte! Sigur că se pot găsi șomeri bucuroși să aibă o slujbă bine plătită! Vai lor!
    Vom fi judecați după poruncile evanghelice: iubirea lui Dumnezeu și a aproapelui!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button