X

CDC admite că pandemia Covid a fost produsul unui test nepotrivit

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Bomba : CDC (Centers for Disease Control and Prevention) nu mai recunoaște testul PCR ca o metodă validă pentru detectarea „cazurilor confirmate de Covid-19”?

În cursul următoarelor PATRU ZILE, testul PCR din SUA va fi declarat invalid?

După 31 decembrie 2021, CDC va retrage cererea către Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA) pentru autorizarea de utilizare în situații de urgență (EUA) a CDC 2019-Noul Coronavirus (2019-nCoV) Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel, testul prezentat pentru prima dată în februarie 2020 numai pentru detectarea SARS-CoV-2.  CDC oferă această notificare anticipată pentru ca laboratoarele clinice să aibă timp suficient pentru a selecta și implementa una dintre numeroasele alternative autorizate de FDA.

CDC admite că testul PCR nu poate face diferența între SARS-CoV-2 și virușii gripali.

Am raportat în urmă cu câteva luni că „autoritățile sanitare” au ajuns la această decizie dar rețineau punerea ei în aplicare până la sfârșitul anului 2021. Aveau nevoie de testul fals pentru a menține frica pentru a obține cât mai multă vaccinare și, prin urmare, cât mai mult profit, pe cât posibil.

*Vezi și Frauda scandaloasă în jurul coronavirusului” care nu se oprește: Statele Unite vor interzice testul PCR începând cu 31 decembrie

Este extraordinar că retragerea testului de către CDC nu a primit nicio atenție din partea presei sau a politicienilor.

J&B Lab S.A.C.: En memoria a Kary Mullis: 34 años del descubrimiento de la “PCR”

Dr. Kary Mullis, laureat al Premiului Nobel și inventator al procesului PCR a spus în urmă cu câțiva ani că „PCR este un proces. Nu-ți spune că ești bolnav.” Nu a fost niciodată menit să fie un test Covid.

Un médecin réanimateur licencié pour ses idées - Kairos

Dr. Pascal Sacré, celebrul belgian specializat în anestezie si reanimare, a spus că procesul RT-PCR a fost utilizat greșit și aplicat ca o strategie necruțătoare și intenționată pentru a crea aspectul unei pandemii bazată pe rezultate false ale testelor și nu pe pacienții real cu Covid, cu scopul de-a încălca drepturile omului și constituționale ale cetățenilor.

*Vezi și Dr. Pascal Sacré, medic de urgență concediat în mod nedrept în mijlocul crizei COVID

După cum am raportat în mod constant, testul PCR a fost efectuat în mod intenționat la cicluri înalte despre care se știa că produc fals pozitive. Cele mai multe dintre presupusele „cazuri de Covid” nu au fost altceva decât invenții intenționate. Spitalele au făcut parte din escrocheria înșelătoare, deoarece au fost stimulate de recompense financiare să raporteze practic toate decesele ca decese de Covid. A fost ușor de făcut, deoarece fiecare persoană muribundă din orice cauză a primit un test PCR care produce până la 97% fals pozitive și, prin urmare, a declarat „moarte Covid”.

Întrebarea în fața lumii este dacă „autoritățile din domeniul sănătății”, în realitate sunt doar complici pentru profiturile Big Pharma, după cum a demonstrat Robert F. Kennedy, Jr., politicienii și mass-media mincinoase vor fi trase la răspundere pentru leziunile și decesele cauzate de „ vaccin” în sine, pentru afacerile pierdute și închise cauzate de blocajele fără sens și pentru încălcările extraordinare ale Legilor de la Nürnberg prin vaccinarea obligatorie.

Toată lumea trebuie să înțeleagă că „pandemia Covid” orchestrată este cea mai îngrozitoare crimă în masă comisă vreodată în istoria omenirii. „Vestul Liber” a fost cel care a organizat și săvârșit această crimă oribilă.

Persoanele care au avut încredere în Fauci, care au avut încredere în Biden, care au avut încredere în instituția medicală și care au avut încredere în mass-media și-au distrus viața.

Va fi rasa umană atât de proastă că să înțeleagă cum a fost înșelată și consecințele pentru drepturile omului și libertatea umană? Vor continua să aibă încredere în autoritățile și mass-media care i-au înșelat cu o narațiune controlată care necesita tăcerea și pedepsirea tuturor experților adevărați? Dacă da, ei vor fi efectiv sclavizați.

tradus de Karen Smith din Europe Reloaded

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button