X

Comisia Europeană sprijină migranții și îi invită în UE

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Comisia Europeană a dat publicităţii o nouă declaraţie în sprijinul migrației, în care se afirmă, printre altele, că „migrația răspândește cunoștințele, contribuie la creștere, la inovare și la dinamismul social.  UE are nevoie de migraţie, deoarece astfel se poate gestiona deficitul de competențe care este în creştere”.

Prin aceste cuvinte şi altele similare explică Comisia Europeană că migrația este un lucru pozitiv și, prin urmare, ar trebui legalizată. Potrivit Guvernului ungar, oricare astfel de document sau declarație este o nouă scrisoare de invitație pentru migranți, potrivit Jurnalului televiziunii publice ungare M1.
Matteo Salvini, liderul Ligii, a părăsit tribunalul din Palermo însoţit de avocatul său, unde vineri a continuat procesul cu audierea martorilor. Parchetul îl acuză, printre altele, pe fostul ministru de Interne de luarea ostaticilor prin faptul că în 2019 a interzis acostarea unei nave, pline de migranți, în Italia. La ieşirea din instanţă, politicianul a spus că este mândru de ceea ce a făcut și că își asumă responsabilitatea.

„Au vrut să vină în Italia deși li s-a interzis acostarea navei, iar în cele din urmă este judecat tocmai acel ministru care și-a apărat țara”, a afirmat Matteo Salvini, care a adăugat că în timpul mandatului său de ministru de Interne și-au pierdit viaţa pe mare mai puțini oameni în comparaţie cu câţi au murit în acest an, aşa că ar merita mai degrabă mulţumiri. Procesul lui Salvini a început în septembrie. Din cauza deciziei fostului ministru de Interne, nava ONG-ului spaniol Open Arms a așteptat douăzeci și unu de zile lângă Lampedusa cu 147 de migranți la bord. Spania a oferit mai multe porturi pentru Open Arms, dar aceasta a respins ajutorul. Imigranții au reușit în sfârșit să debarce în Italia. De atunci au trecut doi ani, şi aproximativ jumătate dintre imigranți nici nu mai există, iar doi dintre ei au ajuns la închisoare.

În timp ce fostul ministru de Interne trebuie să răspundă în instanţă pentru cele întâmplate, în acest caz a reacţionat şi ONG-ul Open Arms, care a susţinut migraţia pe pagina sa de socializare, subliniind: „Salvarea de vieți nu este niciodată o crimă”.

Nu după mult timp, de Ziua Internațională a Migranților, ONG-ul Open Arms a solicitat adoptarea unei politici de imigrație care să garanteze drepturi egale pentru toată lumea. Comisia Europeană are o opinie similară, cel puțin așa rezultă din comunicarea sa dată publicităţii tot de Ziua Internațională a Migranților. Comisia Europeană mai menţionează că este responsabilitatea Uniunii Europene de a se asigura că demnitatea și drepturile omului, ale migranților sunt protejate. Comisia Europeană mai precizează în comunicatul său că migraţia este parte importantă a identității europene. UE are nevoie de migrație, iar migranții aduc o contribuție semnificativă la bugetul UE.

Declarațiile politice care evidențiază beneficiile migrației ilegale pot fi privite drept o scrisoare de invitație care are consecințe imprevizibile pentru securitatea europeană, a declarat consilierul principal pentru securitate internă al premierului ungar pentru televiziunea ungară M1.

György Bakondi a subliniat: La Bruxelles este vorba tot mai mult despre gestionarea migrației decât despre stoparea acesteia. Între timp, țările naţionale luptă zilnic pentru a opri imigranții la frontiera externă.

„Cel puțin ar fi corect, dacă aceste eforturi ar fi finanţate cel puțin parțial de Uniunea Europeană și să nu fie lăsate statele naționale singure în această apărare a frontierei care servește și interesele Europei”, a precizat György Bakondi

În acest an, în Ungaria au fost reţinuţi peste 117 mii de transfugi şi mai mult de 2.200 de traficanţi de droguri.

„În loc să fie lăsate singure statele naţionale, UE ar trebui să-și schimbe reglementările și să le ajute cu protecția frontierelor, oferind resurse adecvate și un mediu legal adecvat”, a mai spus Bakondi.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Pt inchinatorii lui Allah, numai este nevoie de vaccinare obligatorie, teste peste teste si certificate verzi, pt ca asta ar insemna sa fie discriminati “saracii” de ei! Astia vor fi primiti cu covor rosu si cu paine si sare in Spatiul Schengen, care normal, ar trebui sa isi schimbe numele in Spatiul lui Ali Baba si celor 40 de hoti”! Chit ca sunt mult mai multi, printre care si detonatori !

  2. Şi cele zece coarne pe care le-ai văzut şi fiara vor urî pe desfrânată şi o vor face pustie şi goală şi carnea ei o vor mânca şi pe ea o vor arde în foc.

    Desfranata e UE. La conducerea acestei monstruozitati numita UE, stau cocotati nepotii celor ce acum 100 de ani au tras Rusia de par, cei ce au realizat cele mai mostruoase atrocitati. Desigur ca si pe UE o asteapta o soarta neagra. Dupa o pustiire a sa, lasare fara credinta, populatiile vor fi inlocuite cu neamuri straine de Hristos si cireasa de pe tort o reprezinta focul (niste rachete atomice banui eu)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button