X

România, SINGURA țară din Uniunea Europeană fără risc epidemiologic. Date oficiale

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

România este singura țară din Uniunea Europeană fără risc epidemiologic, conform datelor privind incidența covid publicate vineri, 10 decembrie, anunță Ziare.com.

Astfel, conform listei cu clasificarea țărilor în funcție de rata de incidență cumulată publicată vineri, 10 decembrie, România, alături de Kosovo, sunt singurele țări din Europa care apar ca fiind fără risc epidemiologic.

Concret, incidența pe țară a României este de 1.1 infectări la mia de locuitori, în timp ce Kosovo se află la 0.1.

Lista completă cu incidența globală este disponibilă aici.

Potrivit sursei citate, românii, bulgarii și ucrainenii au fost catalogați drept „idioții Europei” de o publicație nemțească. Sub titlul „Idioții Europei: De ce situația corona din Est escaladează masiv”, Hamburger Morgenpost a criticat pe 29 octombrie ratele mici de vaccinare din România, Bulgaria și Ucraina.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Acuma, cine sunt “idiotii Europei”? Nu cumva, chiar Fritzii, dar si alti strainezi din Vest, care s-au vaccinat ca pt razboi, iar acum le bubuie Covidul in tara?!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button