X

Bătaie pe “ciolan”: Extremiștii de la PNL s-au bătut între ei în Parlamentul României

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Au fost scene violente luni, 21 mai, în plenul Camerei Deputaților. Deputații Florin Roman și Dan Vîlceanu, ambii foști miniștri PNL, au avut un schimb dur de replici și, chiar s-au lovit.

Potrivit surselor din plen, primul schimb de replici ar fi avut loc în dreptul băncii lui Vîlceanu. Cei doi s-ar fi înjurat, după care au ieșit împreună din plen.

Scandalul a continuat pe hol, timp de mai puțin de un minut. Unele surse vorbesc despre faptul că scandalul ar fi escaladat într-un conflict fizic.

Cert este că după câteva minute Florin Roman a revenit în plen cu nasul spart.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE