X

General polonez: „Suntem cu adevărat pe marginea războiului”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

„Să sperăm că de data aceasta președintele Biden se va dovedi dur, deoarece din 2008 inițiativa îi aparține aproape tot timpul lui Putin”, spune generalul Roman Polko. 

Marți după-amiază, președintele american Joe Biden s-a întâlnit cu președintele rus Vladimir Putin printr-o videoconferință. În timpul întâlnirii lor de două ore, Biden urma să anunțe sancțiuni și furnizarea de arme pentru Ucraina, precum și întărirea flancului estic al NATO în cazul unei invazii ruse.

General Roman Polko: We need a strong blockade of Russia and Belarus by EU countries

Fostul comandant al unității de forțe speciale poloneze „Grom”, General Roman Polko, a comentat întâlnirea și a subliniat că până acum Rusia a deținut inițiativa în regiune.

„Să sperăm că de data aceasta președintele Biden se va dovedi dur, deoarece din 2008 inițiativa îi aparține aproape tot timpul lui Putin. El este cel care dictează termenii și efectuează noi anexări — de la atacul asupra Georgiei până în Crimeea și prin strâmtoarea Kerci. În acest moment, el dirijează atacul migranților împotriva UE”, a avertizat Polko.

Generalul polonez a subliniat că a venit momentul ca Occidentul să ia inițiativa pentru că va duce la victorie.

„Nu se poate termina cu simple cuvinte încă o dată, deoarece asta l-a încurajat pe Putin și i-a permis să îndepărteze linia roșie din ce în ce mai mult. În prezent, nu are unde să mute din nou linia”, a spus Polko.

Suntem cu adevărat la limita războiului, iar Ucraina merită să i se deschidă programul de aderare la NATO și să-i garanteze securitatea. Statele Unite și Regatul Unit au fost garanții securității Ucrainei în timpul anexării Crimeei”, a reamintit el.

Generalul consideră că, dacă Putin este blocat efectiv acum, atunci o astfel de mișcare ar servi securității NATO în ansamblu, deoarece ar fi apărarea propriului teritoriu „împotriva unui Putin agresiv și al imprevizibilului său subordonat Lukașenko”.

Tradus de Karen Smith din REMIX

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

6 comentarii

  1. Din 2008 incoace , cite tari si popoare au fost nimicite de NATO ?
    Daca am lua in calcul doar ”primavara araba”, 2010 – 2011, si ar fi deajuns.

    1. De ce sa avem IAR-uri noi si performante cand putem lua niste gioarse obosite si pline de crapaturi de la altii.

      In Marea Neagra miroase a tatonare in vedereabrazboiului. 5 avioane nato respinse de Rusia, o nava de război ucrainiana, pe numele ei, Donbass, care ameninta sa blocheze strâmtoarea Kerch, a fost si ea respinsa azi-noapte,azi barci ale securitatii ruse fsb stationau ostentativ in apele Ucrainei la doar 2 km de portul Mariupol iar Lavrov a anulat pe termen nedefinit vizita de sapt viit in Israel si in Orientul Mijlociu. Amenintarile ploua dintoate partile, razboiul pluteste in aer.
      Il prefer oricarui asazis vaccin.
      Doamne, ma iarta de gresesc!

      https://www.godlikeproductions.com/forum1/message4686834/pg15

      1. “Il prefer oricarui asazis vaccin.”

        Perfect de acord cu tine! Si eu prefer o Revolutie sau un Razboi, care desi presupun haos, anarhie, foamete si moare, iti asigura libertatea individuala un timp, ceea ce nu face acest Regim antihristic actual care ti-a confiscat-o, inchizandu-te treptat intr-un Lagar al vaccinarii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button