X

Iohannis i-a cerut certificatul verde patriarhului Daniel: „Am înţeles că sunteţi vaccinat…”

Patriarhul Daniel, decorat de Klaus Iohannis cu Ordinul Naţional "Steaua României" în grad de Colan, în

Iohannis a discutat miercuri, la Palatul Cotroceni, cu patriarhul Daniel, despre faptul că acesta s-a vaccinat anti-COVID cu schema completă, aceasta în condiţiile în care au existat voci, inclusiv din mediul politic, care au considerat că un astfel de demers din partea conducătorului Bisericii Ortodoxe Române poate impulsiona vaccinarea, potrivit News.ro.

La finalul discursului, Klaus Iohannis i s-a adresat Patriarhului: ”Am înţeles că sunteţi vaccinat cu schema completă”, au declarat surse participante la evenimentul de la Cotroceni.

Coform aceloraşi surse, Patriarhul a venit ultimul în sala în care preşedintele a rostit discursul, aparent după o discuţie cu Klaus Iohannis.

Citiți și:

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

3 comentarii

 1. Asa cum Florin Piersic avea un scheci in care laitmotivul era „”castravietele”, tot asa si Plavanul, ca un Robot stricat ce se respecta, are laitmotivele lui: cel mai vechi, „Pesedee”, care a fost inlocuit in Plan-demie cu „masca”, „distantare”, „igena mainilor” si mai ales cu „vaccinarea, singura cale”(evident, spre moarte sigura)!

  1. Penibili amândoi.Crestinii Ortodocsi nu mai sunt influențați de marele Alb ce a picat in apostazie din 2016,de unde se trage si ce trăim acum din cauza lipsei credinței adevarate în mântuitorul Iisus Hristos!Acum lumea crede in vaccin,guvern,măști, certificate verzi (climatice) numai in Dumnezeu nu mai crede.Cei doi penibili nu fac excepție !

 2. Au nevoie de ajutor

  O bunică și ceilalți doi adolescenți orfani de 16 si 18 ani locuiesc într-o casă părăsită. De curând tavanul din locuința bunicii Valerica a căzut și le plouă în casă. Cine vrea să îi ajute să ia legătura cu bunica Valerica.la telefon 0786638346. Las și o adresă a mea de email : [email protected]
  Au ajuns în această situație deoarece familia a fost evacuată dintr-o locuință revendicată cu legea 10, iar părinții au murit acum câțiva ani din cauza unor complicații la plămâni.
  Pentru cei care cunosc cazul, vestea bună este că nepoțica Mihaela a reușit să se mute de acolo cu chirie, dar Narcis și Nicolas si bunica nu au fost primiți de proprietar, doar Mihaela care este însărcinată (își va crește singură copilul, iar bunica e săracă,) poate merge seara să doarmă. Proprietarii din București foarte, foarte greu închiriază familiilor cu mulți membri.
  Au trăit în condiții grele și nu au prea multă pricepere, dar sunt cu toții credincioși și nu vor să se vaccineze. Au multe icoane acasă și multă credință în suflet. Cu acordul lor, am pus linkuri cu fotografii în care se vede tavanul găurit care a căzut de curând de la ploi și lipsa geamurilor, inlocuite de folie transparenta prin care intră
  frigul..
  https://ibb.co/TmjsnVz
  https://ibb.co/kqBKySV
  https://ibb.co/sjW9JJC
  https://ibb.co/bLcmB37

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!