X

[VIDEO] Patriarhul S-A VACCINAT! Strâns cu ușa de presă, acesta a recunoscut

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane şi persoane în picioare

Patriarhul Daniel a declarat, miercuri, la Parlament, că s-a vaccinat şi că are doză dublă de vaccin, dar nu a făcut şi cea de-a treia doză. Întrebarea care se pune este dacă acea doză nu era altceva decât ser fiziologic.

Mesajul Patriarhului către popor a fost ”să facă ascultare de medici” şi să se sfătuiască fiecare credincios cu medicul de familie. Patriarhul Daniel a fost întrebat la Parlament, unde a asistat la şedinţa solemnă dedicată Zilei Naţionale a României, dacă s-a vaccinat.

”Sigur, m-am vaccinat, gata!”, a spus ss Daniel.

Acesta nu a vrut să spună cu ce ser s-a vaccinat, dar cel mai probabil a fost Pfizer.

”Toate datele sunt confidențiale”, a mai spus Patriarhul Daniel.

El a mai spus: Sunt cu dublă doză”.

Întrebat ce mesaj are către credincioşi, Patriarhul a spus: ”Nu avem niciun mesaj, să facă ascultare de medici”.

Patriarhul a mai spus că poziţia oficială a BOR a rămas aceeaşi.

”V-am spus esenţialul, poziţia oficială a Bisericii a rămas aceeaşi, să se sfătuiască fiecare credincios cu medicul de familie. Nu avem opinii personale”, a spus Patriarhul Daniel.

Ulterior, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române, Vasile Bănescu, a transmis şi el un mesaj: ”Vă pot transmite oficial că Părintele Patriarh a confirmat astăzi, într-o scurtă întâlnire cu presa, la ieşirea din Parlament, că s-a vaccinat. Poziţia favorabilă a BOR faţă de vaccinarea în sine ca act medical profilactic şi benevol este deja foarte bine cunoscută”.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

21 comentarii

 1. Mi se pare normal, in lojile evreiesti ai acces doar daca esti vaccinat.

  „Căci va veni o vreme când nu vor mai suferi învăţătura sănătoasă, ci – dornici să-şi desfăteze auzul – îşi vor grămădi învăţători după poftele lor. Şi îşi vor întoarce auzul de la adevăr şi se vor abate către basme”

 2. Acesta este patriarhul ROMÂNIEI? Nu …nu este patriarhul ROMÂNIEI ci lup în piei de oaie.
  ,, Veți fi vânduți de pastorii voștri ,, Părintele Iustin Pârvu.
  Și
  ,,Mucilagiul va cade singur din Biserica,,
  Părintele Arsenie Boca.

 3. Pai stiam eu ca fata il tradeaza, nu e slujitor al Domnului, este asa de suprafata, nu nadejduieste intr-u Domnul, lui ii este frica de moarte incat s-a dus sa-si vanda sufletul. In loc sa se opuna acestor acte masive de otravire obligatorie, el se supune si primeste ceea ce este al diavolului oferit cu ajutorul marionetelor diavolului, nu numai oferit, ci fortat…. nu stiu daca mai este vrednic acest patriarh.

 4. Întrutotul de acord cu tine. Mai exista totuși o ,,variantă ajutătoare” pentru Patriarh: să-și fi ,,inoculat” vaccinul rusesc sau chinezesc, vaccinuri de tip clasic, non-mARN… eu personal NU cred in existența acestui virus… Remdesivirul te aruncă in luntrea cu care vei trece Styx-ul iar ,,luntrașul” (responsabil de trecerea ta pe tărâmul celălalt) e INTUBAREA!!!

 5. Asta nu e Daniel, e Costel de la mine din cartier. Il stiu. Ii place sa umble costumat si se preface ca e tot felul de personaje :)) Cu cacatul ala de tampon pe mufa abia daca l-am recunoscut… Nu e Daniel, patriarhul Romaniei. Auzi, Patriarhul Romaniei !! :))) Mooaamaa, ce tare suna ! 🙂 Daca era asa, isi baga …! E tot o japiță masonică manipulatoare ca si toate japițele care vor sa ingroape omenirea pentru ca nu le place sufletul uman si fac alergie la adevar

 6. Nici nu mai conteaza daca Preanefericitul Daniel s-a vaccinat real sau nu! Ceea ce conteaza e semnalul dat de el, romanilor ortodocsi: alegeti moartea din seringa! De-acum incolo se poate intalni fara nici o problema si fara nici o rusine cu Papica Francisc si cu Patriarhul ecumenist Bartolomeu pt a pune impreuna umarul la Marea Resetare si la creerea Bisericii Unice a Arhitectului lor Suprem! Mai spun doar atat: Vrednic este…………pt Noua Ordine Mondiala!

 7. Oamenii nu au fost demult abandonati de biserica. Patriarhul nu a luat atitudine pentru modul degradant in care sunt tratati de autoritati decedatii de c19. Pana la urma biserica e o institutie care si-a dat mai tot timpul mana cu puterea, indiferent cum s-a numit.

 8. Fiecare răspunde în mod individual pentru ceea ce face. Dacă Patriarhul s-a vaccinat, el va răspunde pentru decizia luată. În plus, va mai răspunde și pentru cei pe care-i smintește prin exemplul personal. Faptul că Patriarhul s-a vaccinat nu-mi împiedică mie mântuirea, dar întrezăresc o prigoană asupra creștinilor cum nu s-a mai văzut. Trăim vremurile lui ,,Scapă cine poate!” după cum spunea părintele Adrian Făgețeanu. Până acum mai aveam o nădejde că Patriarhul va fi alături de noi și ne va ajuta să respingem înțeparea cu seruri experimentale din motive religioase. Aceste motive chiar există și nu mă așteptam să le ignore. Acum și această nădejde mi s-a spulberat.

  Totuși, Patriarhul trebuie să priceapă că nu el este capul Bisericii, ci Hristos. Patriarhul face parte din trupul Bisericii ca și mine. În plus, față de mine, el trebuie să păzească Ortodoxia în perfectă ascultare de Hristos, nu de OMS! Au mai fost patriarhi care L-au trădat pe Hristos. Acum problema mea este să nu-L trădez și eu!

  Din punct de vedere ortodox, domnul Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Patriarhiei, greșește din nou. Dacă eram papistași, putea să invoce infailibilitatea papală… Dar noi suntem ortodocși și pretindem răspunsuri ortodoxe! Doar în urma unui referendum se poate ști care este poziția Bisericii Ortodoxe Române față de inocularea unor seruri experimentale în trupurile noastre. Cine i-a întrebat pe creștinii din Biserica Ortodoxă Română dacă sunt sau nu de acord cu vaccinarea? Evident, nimeni. Și atunci cine l-a mandatat pe domnul Vasile Bănescu să vorbească în numele celor care nu vor să se înțepe din motive religioase? Au dreptul ierarhii să facă negoț cu sufletele noastre? Nu mai vorbesc de trupuri care trebuie să fie temple ale Duhului Sfânt, nu trebuie să fie modificate genetic și digitalizate!

  Doamne, Iisuse Hristoase, iartă-ne și ne miluiește pe noi! Amin.

  1. Corect, prea multi isi aroga ‘dreptul’ de a vorbi in numele altora si, mai ales, spre „binele” lor, dandu-se reprezentantii unei majoritati sau grupari… In asta consta inselaciunea. Dar greseala este a celor care asculta o astfel de…’autoritate’… In realitate ‘ei’ vorbesc pentru ei, ceea ce nu are nici o relevanta pentru tine, decat daca le dai atentie si crezare

 9. In cazul acesta IPS Teodosie trebuie sa devina patriarh. Daca nu mai reprezinta turma mica a lui Hristos, nu exista decadere din functie in dreptul canonic?

 10. De cine să facem ascultare mai întâi de medic sau de duhovnic ! Asta cred că ar fi o întrebare care ar trebui adresată Patriarhului.

 11. Era lepădat de mult, dar, nici eu nu sunt vreun exemplu de urmat.
  Măcar, eu imi recunosc nimicnicia.
  Cu masca aia pe fata? Pentru ce? Circ ieftin.
  Altii ar spune: sa fie anatema!

 12. Pingback: Iohannis către ss Daniel: „Am înţeles că sunteţi vaccinat…” – OrtodoxINFO
 13. Pingback: Patriarhul Daniel, prin purtătorul său de cuvânt, într-un mesaj pro-vaccin: Accesul într-un spațiu sacru nu poate fi condiționat!’ – OrtodoxINFO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!