X

Rafila mizează pe sprijinul Patriarhiei pentru propaganda c0vid

Alexandru Rafila

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a spus marți seara, la B1 TV, că între autorități și Biserică au fost anumite probleme legate de comunicare. 

“Au fost probleme legate de comunicare între Biserică și autorități. Sunt convins că o să existe deschidere și din partea Patriarhiei. Noi suntem acum în situația în care anumiți medici promovează mesaje antivaccinare. Așa este și în rândul clerului.

Important este să avem mesaje clare și atunci o să existe posibilitatea alegerii. Noi trebuie să informăm, nu să promovăm vaccinarea.

Tipul de educație care se desfășoară în România nu reușește că aducă adevărul științific, ci să aducă credințe false și ciudate”, a spus Alexandru Rafila.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

  1. Rafila mizează pe faptul că Sistemul a avut grijă să observe cine e șantajabil și cine nu; cine a ajuns să aibă ranguri ierarhice pentru a apăra credința ortodoxă și cine a fost propulsat intenționat acolo pentru a o distruge din interior!

    Deși mulți văd că nu avem de-a face cu un vaccin obișnuit, totuși prea puțini clerici își avertizează enoriașii despre implicațiile substanțelor din serul EXPERIMENTAL pe plan spiritual.

    Pe plan social, codul QR, atestă calitatea de sclav al Noii Ordini Mondiale. Cu sens propriu. Se va vedea mai târziu de ce. Pe plan spiritual, codul QR reprezintă o trădare a lui Dumnezeu.

    Vaccinarea împotriva Covid 19, în loc să fie o problemă strict medicală, a devenit, în mod suspect, o problemă politică la vedere și o problemă spirituală în ascuns. De aceea, noi, cei dornici de mântuire, trebuie să respingem din motive religioase înțeparea cu aceste seruri, iar preoții și ierarhii trebuie să ne fie alături. Iată principalele argumente:

    1.Acestea sunt experimentale, deci nimeni nu are voie să le declare obligatorii. Niciun preot nu se poate juca cu propria viață și cu viețile enoriașilor săi de dragul unor EXPERIMENTE!
    2.Aceste seruri au prea multe efecte adverse și prea puține efecte benefice.
    3.Conțin celule de fetuși avortați, aspect incompatibil cu credința ortodoxă.
    4.Conțin nanotehnologie, aspect incompatibil cu mântuirea. Acest fapt presupune atribuirea unei identități digitale fiecărui om. Cine are dreptul să-mi înlocuiască numele de Botez cu o identitate digitală? Nu poate exista o identitate digitală fără număr în locul numelui de botez și fără un sistem electronic de recunoaștere bazat pe 666! Și atunci de ce se dorește satanizarea României și a lumii?

    Numai Dumnezeu are dreptul să ne controleze TOTAL, nu și elita satanistă care cooptează spre cădere și spre smintirea aproapelui chiar și fețe bisericești!
    Citind Apocalipsa, capitolele 13-14, acest popor ortodox respinge acest ser experimental în primul rând din motive religioase și caută să facă deosebirea dintre adevărata știință guvernată de Dumnezeu și această ideologie satanistă cu pretenții de știință. El simte când se dorește sănătatea populației și când se dorește împuținarea lumii și controlul acesteia sub masca ocrotirii sănătății! Sfântul Paisie Aghioritul ne-a avertizat că vom fi pecetluiți prin vicleșug. Se inventează o boală și sub pretextul vaccinării, ni se inoculează elementele peceții!

    Acest ser experimental NU întrunește caracteristicile unui vaccin, ci caracteristicile PECEȚII lui Antihrist, de aceea NU este acceptat de către creștini. Pe măsură ce lucrarea antihristică va înainta, vom vedea mai clar acest lucru. Deja codul QR conține 666 și fără acesta se poate interzice dreptul de a vinde și de a cumpăra! Mai apoi, certificatul verde se va demoda… Enzima luciferaza și nanoroboții cu hydrogel din aceste seruri ne vor aduce multe surprize după conectarea la 5G. Întregul corp va funcționa ca un telefon și omul nu va mai fi stăpân pe emoțiile lui. Cum se va mântui atunci? Deja cu un telefon bun se poate observa cine s-a vaccinat și ce cod a primit. Particulele de grafen se vor autoasambla și vor transporta markerul identitar pe mână sau pe frunte! Ce este aceasta dacă nu e PECETEA lui Antihrist? Deja se vorbește despre digitalizarea ființei umane și chiar despre internetul interuman! Restrângerea unor drepturi pentru cei neînțepați are o singură justificare: graba celor puțini de a-i controla prin tehnologie pe cei mulți!

    5.Aceste seruri experimentale urmăresc modificarea genetică a omului. Dumnezeu ne-a creat bine și nimeni nu are voie să ne modifice genetic sub niciun pretext. Modificarea genetică, pentru un creștin, este inacceptabilă. Un om modificat genetic nu mai este uman, ci transuman. Nu mai este făptură a lui Dumnezeu, ci o creație a omului influențat de Satana. Nu mai este independent, ci sclavul proprietarului de tehnologie, care îl va influența permanent.

    Capul Bisericii este Hristos, iar trupul Său este format din credincioși, preoți și ierarhi. Biserica, adică noi, credincioșii, preoții și ierahii trebuie să facem voia lui Dumnezeu! Dacă Hristos ne-a spus să nu primim în locul numelui de Botez un număr al cărui semn este 666, apoi NIMENI nu are voie să ne spună altceva!

  2. Foarte important! De ce în ,, vaccin” se poate afla un dispozitiv de urmărire:
    https://www.realscience.news/2021-07-20-science-paper-documents-self-assembled-magnetic-nanosystems-for-cybernetic-biocircuitry-interface.html#
    Tehnologia permite introducerea elementelor peceții, adică unui dispozitiv de urmărire bazat pe identitate digitală, iar unele studii ne-au demonstrat că aceste elemente chiar sunt introduse în serul experimental. De aceea nu pot înțelege de ce unii clerici spun că ,,vaccinul nu este pecetea”, chiar dacă ei nu recomandă serul acesta experimental. Omul trebuie să știe clar că e în joc mântuirea lui! Nu putem sluji la doi domni! Să recitească Apocalipsa, capitolele 13-14!

    ,,Şi i s-a dat ei să insufle duh chipului fiarei, ca chipul fiarei să şi grăiască şi să omoare pe toţi câţi nu se vor închina chipului fiarei. Şi ea îi sileşte pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei slobozi şi pe cei robi, ca să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte. Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei. Aici este înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase. ( Apocalipsa, cap.13, 15-18)
    ,,Şi al treilea înger a venit după ei, strigând cu glas puternic: Cine se închină fiarei şi chipului ei şi primeşte semnul ei pe fruntea lui, sau pe mâna lui, va bea şi el din vinul aprinderii lui Dumnezeu, turnat neamestecat, în potirul mâniei Sale, şi se va chinui în foc şi în pucioasă, înaintea sfinţilor îngeri şi înaintea Mielului. Şi fumul chinului lor se siue în vecii vecilor. Şi nu au odihnă nici ziua nici noaptea cei ce se închină fiarei şi chipului ei şi oricine primeşte semnul numelui ei. Aici este răbdarea sfinţilor, care păzesc poruncile lui Dumnezeu şi credinţa lui Iisus.” (Apocalipsa, cap.14, vs.9-12)

    1. Vaccinurile ne numeroteaza (fiecare vaccinat emite un cod Mac dupa primirea vaccinului) si ne inregisteaza pe platforma digitala caci asa cum spunea Staretul Antonie de la Optina: oamenii vor fi numarati ca sa fie numerotati pana la venirea Antihristului! Certificatul green pass (cod QR), cardul biometric si portofelul digital au în această etapă rol de familiarizare deplina a oamenilor cu semnul fiarei – acesta este scopul intermediar. Or să ne interzică să cumpărăm (accesul in magazine) și să vindem (afaceri) daca nu avem green pass ul, codul Qr si portofelul digital care sunt pre-mergătoare semnului fiarei, desi certificatul verde, cardul biometric si portofelul digital evidentiaza anticipat atributele cipului implantat adica a insemnarii cu 666. Singura diferență față de pecete este însă lepădarea explicită de Hristos – care momentan nu ne este solicitată…

      Sfantul Gavriil Georgianul conchide:

      Pecetea lui Antihrist se va pune nu numai în chip nevăzut, ci și văzut, pe frunte și pe mâina dreapta. Dacă pecetluirea se va face prin silire/siluire, înaintea lui Dumnezeu ea se va socoti ca siluirea unei fecioare. Cea mai grea încercare pentru creștini va fi când rudele si prietenii lor vor primi pecetea. Pecetea nu va influența dacă va fi pusă împotriva voii omului. Dar închipuiți-vă cursa întinsă de antihrist unei mame rămasă singură cu copiii! Cum să-i hrănească dacă nu primește pecetea?
      Anumite alimente au fost deja pecetluite, dar n-are importanță. Înainte să mâncați trebuie să spuneți Tatăl nostru, să faceți semnul sfintei cruci și să stropiți mâncarea cu apă sfințită.
      Să nu primiți pâine de la cineva care a primit pecetea lui antihrist.
      Dacă vei fura mâncare, vei călca una dintre porunci și în felul acesta vei deveni următorul lui antihrist. Credincioșii se vor încredința pe ei înșiși lui Dumnezeu.

      Pecetea se va pune pe linia degetului arătător (intre degetul aratator si degetul mare daca fi sub forma unui cip RFID sau sau un pic mai sus de incheietura maini drepte daca va fi sub forma unui plasture inteligent: microneedle quantum dot n.n.), iar nu pe palmă. Va fi nevăzută, pusă sub piele cu ajutorul unui soft (cip).

      Mai întâi, va fi oferită voluntarilor.
      Însă odată cu înscăunarea antihristului, toți vor fi asupriți s-o primească. Neascultarea va fi socotită trădare. Oamenii vor fugi în pădurile din munți. Să fie cu băgare de seamă să meargă în cete de zece, cincisprezece, pentru că diavolul ar putea încerca să-i împingă de pe stânci. Credincioșii vor fi ocrotiți de către Duhul Sfânt. Orice s-ar întâmpla, nu vă pierdeți niciodată nădejdea. Ajutați-vă unul pe altul. Dumnezeu vă va deschide mintea și veți ști cum să reacționați. Cel care va răbda se va mântui. Niciun credincios adevărat nu va simți nici foame, nici sete. Domnul va face minuni pentru ei. O frunzuliță va da destulă hrană pentru o lună de zile. Semnul crucii făcut peste un bulgăre de pământ îl va preface în pâine

      1. Vaccinurile numerotează, oferind omului un cod în locul numelui de Botez, deci nu se cere o altă lepădare explicită de Hristos. Pentru Sistem, acest cod este numele omului din cartea necuratului. Îl poartă fiecare vaccinat în el, așadar e pecetluit! Spovedanie și Împărtășanie deasă celor care din neștiință s-au vaccinat! Există unii care au primit deja acel microcip implantat pe mâna dreaptă. Pentru creștini, aceasta ar fi o ofensă la vedere. Nu știm dacă se va mai pune un alt cip pe mâna dreaptă sau pe frunte. Enzima luciferaza, din vaccinuri, care conține markeri identitari, poate fi dirijată pe mâna dreaptă sau pe frunte.

        1. Nu se cere acum pe moment o lepadare explicita de Hristos!
          Dar cand se va aplica pecetea 666 ni se va cere lepadarea de Hristos!
          Pecetea va fi pusa celor care vor mai fi in viata daca este evident ca vaccinurile au si rolul reducerii populatiei….A spune ca nu se stie daca se va mai pune cipul pe mana dreapta sau pe frunte este echivalent cu a spune: nu se stie daca Apocalipsa 13:16-18 trebuie interpretata literal!? Asta incearca si naratiunea oficiala sa induca prin presa sau chiar prin fiinte surescitate ca tine care se grabesc ca fetele mari la maritat…

          Parintele Athanasios Mytilineos (1927 – 2006)
          Fragmente dintr-o predica – Catehezele Sfântului Chiril al Ierusalimului IV – care a fost rostita la 16 02 1987

          S-a mai spus aceasta, că, în sfârșit, daca am primit numărul fiarei, pecetea 666, nu mai pot să-mi fac Crucea! Cel mai frumos act este sa nu-L reneg pe Iisus Hristos. Este izbitor când citim în Apocalipsa că cei care au fost pecetluiți cu semnul fiarei 666 nu vor mai putea să se pocăiască. Sau mai bine zis, nu vor fi mântuiți. Adică, dacă sunt pecetluit cu semnul fiarei 666, nu voi fi mântuit?
          Între „Sunt pecetluit cu semnul fiarei 666” și „Nu voi fi mântuit” există o legatura. Pentru că la prima vedere cineva se poate scuza si spune „dar n am știut”. Nu am știut, desigur…. dar Dumnezeu va judeca asa, pe baza Apocalipsei, aceasta este ceea ce avem de spus, că cel care este pecetluit cu semnul fiarei nu se va mântui. Explicit și categoric. Va fi un sigiliu (cip), semnul fiarei 666 pe mână, chiar pe mana dreapta sau pe frunte. Este exact ceea ce spune textul. Nu este o metaforă, cu niciun chip nu este metaforă. Este exact ceea ce spune textul. S-a pierdut, s-a terminat cu nadejdea de mantuire daca accepti pecetea. Nu este nimic altceva de adaugat.
          Ce se întâmplă de fapt? Nu stii? Ce este Botezul? Un sigiliu, o pecete. Cum se face acest sigiliu sau aceasta pecetluire? Este pecetea pusa omului de trei ori, prin scufundare in apa Botezului – se afunda și spune „Se boteaza robul lui Dumnezeu, în numele Tatălui și al Fiului și al Duhului Sfânt.” Ce primeste atunci? Primeste o pecete, o stampila. Ce este aceasta timbrare? Are caracter indoit. În numele lui Dumnezeu, acest Dumnezeu Treimic, Tatăl, Fiul și Duhul Sfânt, iar pe de alta parte este pecetea, Crucea. Căci intreita afundare a omului in apa Botezului și ridicarea din apa, exprimă din nou numele Dumnezeului Treimic dar este în același timp si Crucea. Căci, după cum spune Sfantul Apostol Pavel, aceia dintre noi care au fost botezați prin moartea lui Hristos au fost botezați. Care este semnificatia? Este mormântul. Acesta este motivul pentru care este omul afundat in apă. Iar ridicarea din apa Botezului este Învierea.
          Ce admitem aici? Două sigilii, doua peceti sau un sigiliu, o pecetluire care două coordonate. Credința în dogma Sfintei Treimi, prima cea mai mare dogma a Credinței ortodoxe și dogma Intrupării Fiului lui Dumnezeu din Fecioara Maria. Pentru că atunci când vorbim despre Cruce, ne referim la Intruparea Fiului. Acestea este pecetea crestinului pe care o primeste în momentul Botezului.
          Acest sigiliu (sau pecete) este ontologic. Nu este o pecete ca aceea pe care o punem și o putem șterge. A fost impregnata în această ființă a mea atât de neșters încât acest trup pe care îl voi pune în mormânt nu va putea pierde pecetea, desi trupul meu va deveni pamant, dar nu va elimina sigiliul. Căci pe baza acestei peceți, Domnul mă va recunoaște ca să pot sa intru în Împărăția Sa
          Un sigiliu (cip) paralel este cel al Antihristului. Căci prima pecete a lui Hristos este pecetea credinței, a doua pecete este pecetea lui Antihrist, și aceasta este o pecete a credinței, pe care Antihrist ne o va da ca să avem ce sa mâncăm, deci Antihrist ne va face o lume mai bună și cei care vor primi pecetea 666 vor mărturisi că Antihrist este Messiah.

          CONCLUZIE:

          Așa cum cei botezați primesc harul lui Dumnezeu, tot așa și cine accepta pecetea (cipul) primeste energia satanei prin semnul fiarei 666 și, prin urmare, el nu va mai putea să se pocăiască. Este un fel de obstacol implacabil. Cine primeste semnul fiarei 666 nu va putea să se pocăiască caci accepta apostasia sau desigilarea pecetluirii originale a lui Dumnezeu de la botez și primeste o nouă pecete demonică pe care Dumnezeu nu o poate accepta, pentru că este un semn al sfârșitului credintei crestinului. Este ultimul act al credinței crestinului prin care se leapada de Hristos!

          Ce s-a întâmplat cu soția lui Lot, despre care Domnul ne-a spus sa ne amintim, va amintiti de femeia lui Lot? Ce s-a întâmplat? S-a întors să vadă in urma sa și a devenit o coloană de sare. Nu a crezut și a devenit un stalp de sare. Ceilalți insa credeau. Cum? Nu s au întors să priveasca inapoi. Dar o chestiune asa de mică sa aiba o consecinta asa de mare?
          Chestiunea asta asa de mică va fi ultimul act al credintei din istorie. Monumentul pastrarii sau pierderii credinței in Hristos Fiul lui Dumnezeu. Alegerea libera a fiecarui om va fi: pecetea lui Dumnezeu, Sfânta Cruce și credința în Dumnezeul Treimic sau pecetea satanei, credința in Antihrist ca fiind Messiah! Acestea vor fi ultimele momente ale credinței și necredinței, ultimele momente din istorie!

          https://youtu.be/ZZh3O-SyiNo

          Parintele Athanasios Mytilineos:
          pas cu pas spre pecetluirea Antihristului

          Ți-ai pregatit capul, mai concret fruntea unde ai primit pecetea, a lui Dumnezeu, amprenta nasterii din nou a sigiliului, prin apa sfințită de la Botez. Și cu untdelemn, pe capul tău a fost pusa mai exact pe frunte pecetea, pe care o ai de la Dumnezeu, ca să devii — născut din apa si din Duh.
          Această „apă sfințită a lui Dumnezeu”, așa cum este numită în cartea Exodului, „și apă sfințită a lui Dumnezeu”, ne arata ca cineva este consacrat Domnului Hristos. Această „pecete” pe care o luăm de la Duhul Sfant prin Taina Mirungerii, despre care am vorbit deja, nu este altceva decât pecetea lui Dumnezeu de neșters. Acest sigiliu nu se sterge niciodată. Aceasta pecete a Duhului Sfant poate fi acoperită! Dacă crestinul primeste sau accepta o altă pecete, de exemplu pecetea sau semnul fiarei 666, totusi pecetea lui Dumnezeu rămâne inepuizabilă, insa crestinul rămâne lipsit de har prin acceptarea semnului fiarei, adica nu se mai mantuieste.
          Se stie: ortodocsii am fost cu toții pecetluiți cu această pecete a Duhului Sfant in Taina Mirungerii dupa ce ne am botezat. Am mai spus-o în cateheza despre Mirungere.
          NU PERMITEȚI NICIODATĂ SIGILIULUI (666, semnului fiarei, cipului, vaccinului digital) ANTIHRISTULUI SĂ FIE PUS PE FRUNTEA SAU PE MÂNA VOASTRĂ!
          Pentru că deja se înaintează tiptil și se vi se va aplica. Acum au început deja cu cartile de identitate, carora nu li se acorda prea multa vigilenta în ceea ce privește sigiliul sau pecetea 666. Cum le spun multora, cardul are deja 666, ai avut vreodata ideea să-l arunci din buzunar? Nu, caci faci afaceri cu cardul. Dar pentru ei conteaza ca ne familiarizeaza cu 666. Că toată povestea asta se face pas cu pas. Pas cu pas. „Metoda taierii sau felierii salamului”. Încetul cu încetul. Știți ce înseamnă „metoda salamului”, acestea sunt expresii moderne. Luați salamul și tăiați o felie subțire. Si iar taiati din nou o felie subțire. Si apoi iar o felie subțire…
          Și nu se dezmeticeste omul cum încet, încetul cu încetul, pas cu pas….
          DAR DE ACOLO VOR TRECE LA INSEMNAREA PE FRUNTILE SAU PE MAINILE OAMENILOR!
          Vă spun ca să știți asta. Oricine trebuie sa știe că ar putea avea această carte de identitate, dar va trebui sa fie gata să spună NU atunci când va veni momentul pentru insemnarea cu 666 pe frunte sau pe mana dreapta. Dar cei mai mulți nu știu. Aici este pericolul, deci nu ar trebui să existe astfel nepasare pentru primirea cartilor de identitate biometrice. De aceea nu ar trebui sa fim nepasatori, pentru că cei mai mulți ignora planul ascuns și autoritatile vor spune într-o zi:
          „Dar știți, cartile de identitate pot fi pierdute sau falsificate, Ei bine. Avem o Metodă nouă. Nu ne vom mai complica să scriem pe o bucată de hârtie, pe plastic ci vom putea insemna 666 pe fruntile sau pe mainile oamenilor.
          Și oamenii vor spune: (s a urmarit planul ascuns pas cu pas)
          „ETE NA, CE ESTE DACA I PUS PE HÂRTIE SAU PE FRUNTE?!”
          Acest lucru va fi spus de către cei mai multi, ignoranți, sau de catre cei care nu au niciun dram de viata duhovniceasca. Cei care sunt vigilenti nu au de ce să se teamă.

          NU AU DE CE SĂ SE TEAMĂ. Pentru că DE MII DE ORI POT SĂ-MI TAIE PENSIA, de o mie de ori să-mi tai orice privilegiu pe care îl pot avea primind identitatea digitala (adica să fiu pecetluit cu 666 pe frunte sau pe mana).
          ATI INTELES? DUMNEZEU SĂ VA PĂZEASCĂ! MOMENTUL INSEMNARII CU 666 CARE SE INTREZARESTE FOARTE APROAPE….

          https://www.youtube.com/watch?v=Axml0mmsrbI

          In iulie 2000, împreună cu domnul teolog Vasilie Papanikolau, l-am vizitat pe Starețul Athanasie Mitilineos la Stomiou din Larisa. După Liturghie am rămas ca să primim binecuvântarea Bătrânului la fel ca și multă altă lume. Noi am rămas ultimii, domnul Papanikolau îl cunoștea personal pe Gheronda Athanasie și m-a recomandat. După ce am făcut cunoștință i-am adresat o întrebare care mă frământa în mod special:

          „Părinte”, i-am spus, „aș dori să-mi spuneți despre acest faimos card de asigurare despre care se vorbește și care a început deja să fie trimis și acasă”.

          „Nu v-au informat în parohia dumneavoastră în legătură cu acest fapt?”, m-a întrebat.

          „Nu”, am răspuns.

          Atunci Starețul ne-a spus:

          „Aceste carduri simple pe care ni le trimit și ni le propun necontenit, putem – după iconomie – să le luăm pentru că trebuie să trăim; altfel nu vom putea să facem față nevoilor de zi cu zi. Aceștia, însă, ne vor trimite și un card inteligent ( cardul biometric intrat in vigoare din august 2021 si care este in curs de implementare) care le va înlocui pe cele de dinainte. Aceștia cred oare că sunt mai inteligenți decât noi, creștinii, și că noi nu știm ce se ascunde în spatele lui? Acest card inteligent (precede portofelul digital) nu-l vom primi! Pentru acesta merită să plecăm și în munți dacă trebuie, pentru că o vom face pentru dragostea lui Dumnezeu și vom avea asupra noastră harul Lui. În ceea ce privește supraviețuirea să nu vă neliniștiți, pentru că este grija lui Dumnezeu. Acest card să nu-l luăm pentru că, oricine îl va lua, nu va scăpa de pecetluirea care urmează.”

          (Din: Nikolaos A. Zournatzoglou, Mărturii ale închinătorilor. Cuviosul Paisie Aghioritul 1924-1994. vol. II, pag. 62, Ed. Egumenita

    2. Primul lucru pe care trebuie sa-l inteleaga oricine este faptul ca vaccinul ne ingradeste libertatea. Simplu. Asta trebuie sa inteleaga oamenii. Acesta este mesajul care trebuie transmis.
      Nu se face testare pentru a se diferentia bolnavul de cel sanatos, ci vaccinatul de nevaccinat. Ne vor vaccinati cu forta! Asta trebuie sa priceapa toti si cei credinciosi si mai putin credinciosi: vaccinul te ajuta sau nu, iti face rau sau nu, tu trebuie sa te vaccinezi ca sa poti iesi din casa, nu ca sa nu te imbolnavesti si nu ca sa ai o sanatate mai buna.

      Cu cat prezentam lucrurile mai stufos cu atat oamenii nu pot intelege.

      Deocamdata nu s-a demonstrat ca vaccinatul poate fi scant pentru a i se detecta vaccinul in trup, se scaneaza documentul care atesta vaccinarea sau celularul pe care nu te obliga (deocamdata) sa-l ai. Da, avem un cod QR obtinut in urma vacinarii care ne conditioneaza libertatea. Trebuie sa fim vigilenti pentru ca acesta este un preambul pentru pecete (dar avem si celelalte coduri de pe buletin si toate celelalte acte). Pecetea ar putea fi atuci cand pe mana sau pe frunte vei avea acel dispozitiv care va permite scanarea direct si care le va insuma pe toate la un loc. Este clar ca in curand se ajunge si acolo. Depinde de cum vom reactiona prin rugaciunea personala, prin pocainta si durerea pe care o avem de pus in fata lui Dumnezeu si de iesirea in strada cand va fi cazul ca sa demonstram pasnic ca nu vrem ce ni se pregateste. Parintele Iustin, in urma cu ani, a dus autocare cu crestini la Bucuresti sa demonstreze impotriva vaccinurilor, stia ca de aici vine raul. Noi astazi ce facem? Suntem in situatia ca ne-a luat foc casa si nu putem arunca cu apa sa o stingem.
      La multi ani romani, cu trezire la realitate!

    3. Au nevoie de ajutor

      O bunică și ceilalți doi adolescenți orfani de 16 si 18 ani locuiesc într-o casă părăsită. De curând tavanul din locuința bunicii Valerica a căzut și le plouă în casă. Cine vrea să îi ajute să ia legătura cu bunica Valerica.la telefon 0786638346. Las și o adresă a mea de email : [email protected]
      Au ajuns în această situație deoarece familia a fost evacuată dintr-o locuință revendicată cu legea 10,iar părinții au murit acum câțiva ani din cauza unor complicații la plămâni.
      Pentru cei care cunosc cazul, vestea bună este că nepoțica Mihaela a reușit să se mute de acolo cu chirie, dar Narcis și Nicolas si bunica nu au fost primiți de proprietar, doar Mihaela care este însărcinată (își va crește singură copilul, iar bunica e săracă,) poate merge seara să doarmă. Proprietarii din București foarte, foarte greu închiriază familiilor cu mulți membri.
      Au trăit în condiții grele și nu au prea multă pricepere, dar sunt cu toții credincioși și nu vor să se vaccineze. Au multe icoane acasă și multă credință în suflet. Cu acordul lor, am pus linkuri cu fotografii în care se vede tavanul găurit care a căzut de curând de la ploi și lipsa geamurilor, inlocuite de folie transparenta prin care intră
      frigul..
      https://ibb.co/TmjsnVz
      https://ibb.co/kqBKySV
      https://ibb.co/sjW9JJC
      https://ibb.co/bLcmB37

  3. Dvs ați crezut ca odată cu ridicarea unor restricții romanii vor lua cu asalt bisericile? Cata naivitate! Majoritatea romanilor nu vor restricții, dar vor sa aibe libertatatea pe care o aveau înainte de martie 2020, adică sa meargă la distracții, muzica, mancare și bautura fără număr. Dvs ați înțeles altceva și acum trăiți niște deziluzii.
    Nu toți care sunt nevaccinati au treaba cu Dumnezeu. Soacră-mea este nevaccinata, dar are în casa poze cu Matagi și merge la yoga, fapt pentru care ma contrez cu ea ori de câte ori ne vedem. Deci…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button