X

[VIDEO] IPS Longhin despre “vaccinurile” c0vid: “Nu cred în ele. În ce crezi, în aceea rămâi!”


Neschimbat: IPS Longhin Jar spală rușinea ierarhilor români, care cu excepția IPS Teodosie, tac în grup și nu-și apără poporul de otrăvurile injectate. Iar patriarhul ajunge să tremure în fața unor reporterițe și recunoaște că și el e injectat, durându-l în cârjă că ar putea împinge și pe alții să-l urmeze. Neschimbat: IPS Longhin Jar spală rușinea ierarhilor români, care cu excepția IPS Teodosie, tac în grup și nu-și apără poporul de otrăvurile injectate. Iar patriarhul ajunge să tremure în fața unor reporterițe și recunoaște că și el e injectat, durându-l în cârjă că ar putea împinge și pe alții să-l urmeze.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dăm slavă lui Dumnezeu că mai avem ierarhi cu adevărat și că Biserica Sa dăinuie astfel în aceste vremuri apocaliptice, spre mântuirea noastră!

Predica completă:

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. FRICA de a pierde rangul, mărirea, job-ul…..îi împiedică să ridice cărja în apărarea turmei ce li s-a dat spre păstorire de haita de lupi care atacă neîncetat !
    Când Stăpânul oilor le va cere socoteală, greu tare le va fi….Până atunci, fac burdihanul mare și tac chitic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button