X

Sondaj: Românii nu sunt de acord cu introducerea certificatului verde

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Peste 50% dintre români (53% – n. r. procent exagerat de mic, dacă ținem cont de numărulcelor nevaccinați, aprox. 70%) nu sunt de acord cu introducerea certificatului verde la locul de muncă, atât la stat, cât și la privat, potrivit unui sondaj Avangarde realizat la comanda G4Media.ro.

De asemenea, 40% consideră că impunerea certificatului verde nu ar putea duce la creșterea numărului de vaccinați și scăderea numărului de infectări, în timp ce 38% cred că ar fi eficient în acest sens.

Aproape 40% consideră că impunerea certificatului verde încalcă drepturi fundamentale, în comparație cu 37%, care nu consideră acest lucru.

Totodată, 47% sunt de acord ca statul să plătească timp de 60 de zile testele celor care refuză vaccinarea, iar un procent covârșitor (78%) nu este de acord ca persoanele nevaccinate ajunse în secțiile de Terapie Intensivă să fie obligate să își plătească costurile spitalizării.

Cel mai invocat motiv de către români pentru faptul că România și Bulgaria înregistrează cel mai mic procent de persoane vaccinate este lipsa de încredere în vaccin (35%), urmat de lipsa de încredere în autorități (17%) și lipsa unor campanii de comunicare eficiente (9%). Doar 6% au răspuns că teoriile conspirației (6%) și lipsa educației (7%) sunt cauzele procentului mic de vaccinați.

Sondajul Avangarde a fost realizat în perioada 20 – 26 noiembrie, pe un eșantion de 895 de subiecți, prin metoda interviurilor telefonice. Sondajul are o eroare de 3, 2% pentru un nivel de încredere de 95%.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. “Peste 50% dintre români (53%) nu sunt de acord” . GRESIT, Peste 80 % din romani nu sunt de acord cu certificatul nazist. Daca la peste un an de la debutul vaccinarii s-au vaccinat 30 % si din astia jumatate au facut-o siliti sau din obligatie nu are cum sa fie doar 53%. Nu mai preluati astfel de surse de informatii dubioase (site-uri ale “baietilor”) de genul g4media – Tapalaga si Pantazi, putina atentie la manipulare nu strica.

    1. Nimeni nu poate fi silit, fiecare isi da consimtamantul. Trebuie gandit inainte care sunt consecintele mai grave injectiile cu nanoboturi sau jobul?

  2. Ați ajuns și dumneavoastră să dați exemplu studiile avangarde?!
    Vă rog să nu vă mai pierdeți timpul cu “studiile” celor care slujesc necuratului!
    Mulțumesc!
    Din respect pentru munca dumneavoastră nu vă voi scrie mai mult…
    Deocamdată

    1. Știm ce spuneți, dar cu toate acestea nu au putut ascunde că majoritari sunt cei care refuză certificatul morții.

  3. Sondaj securist , IRELEVANT si manipulator pentru “damage control” cu mutarea procentului de refuz foarte aproape de mijloc. Refuzul real este la peste 80% .
    Inca un aspect manipulator al acestui “sondaj” este focalizarea DOAR pe problema “certificatului” 666 la locul de munca si evitarea oricarei discutii pe impunerea neconstitutionale si ilegala , prin mecanisme de forta la intrarea in magazine si institutii ! – De fapt acesta este aspectul esential .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button