X

Vă rugăm sprijiniți OrtodoxINFO pentru a rămâne online!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

De la ultimul apel am reușit să ne descurcăm până luna precedentă. Vă mulțumim!

Luna aceasta însă, am rămas restanți cu unele facturi. De aceea, suntem nevoiți să reînnoim apelul. Cheltuielile lunare cu serverul, administrarea (licențe, abonamente, publicitate) și onorariul cuvenit redactorilor au ajuns să depășească veniturile din publicitate și donații.

După cum vedeți, ne confruntăm cu o mare nebuloasă în privința vaccinării. Este esențial să menținem o linie echilibrată, încât să nu cădem nici în relativism, nici în alarmism de tip sectar. Cert este că trebuie să refuzăm vaccinul, să luptăm împotriva vaccinării obligatorii, să informăm pe toți cunoscuții despre alternativele sănătoase împotriva Covid. Vom aduce mărturii ale celor cu putere în cuvânt și luminați de Dumnezeu.

Apoi, trebuie să menținem unitatea dintre noi, ca popor, căci este un trend mondial al dezbinării, ca urmare a orientărilor politice și nu numai. De aceea vom promova orice inițiativă pentru România, dar vom și denunța pe cele anti-românești, fără a face vreo propagandă politică. Susținem alternativa la politică, căci unirea face puterea!

Am trecut prin cenzură anul trecut, încât a trebuit să ne schimbăm serverul în 3 țări diferite, ceea ce ne-au subțiat consistent fondurile. Probabil cenzura nu se va opri aici și va trebui să fim pregătiți, de aceea este vital ajutorul vostru.

Puteți să ne sprijiniți ca și până acum, prin donații bancare:

Asociația Sfinții Mărturisitori din închisori – Bucovina
Cod fiscal 36647190/2016
Cont LEI RO67CECEB00030RON2081955
Cont EURO RO33CECEB000C1EUR2081978
Cod SWIFT CECEROBU
CEC BANK SA

Sau prin intermediul Paypal, accesând acest link.

Vă mulțumim!

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

6 comentarii

 1. Noume .Dute la Covrig 24tv , acolo vei gasi stiri pertinente si conforme. Aaculta-l pe CTP , CUTZU , IOHAN , BULAI

 2. @@@Noume,acest portal este printre putinele care chiar nu cenzureaza decat in cazuri majore cum ar fi:
  -propaganda sectara
  -propaganda sinuciderii,pardon,a vaccinarii
  -propaganda ecumenismului
  -mesaje cu tente obsecene

  Sunt convins ca mai sunt si alt fel de comentarii cenzurate;dumneata poti veni cu exemple chiar aici.

 3. Va multumesc, OrtodoxINFO, pentru toata munca voastra, pentru toate articolele, si pentru ca mi-ati aprobat din totdeauna comentariile cu link-uri catre site-ul “Mantuirea”, site care are cititori, in mare parte, datorita ca OrtodoxINFO are cititori. Din pacate, nu va pot sustine financiar, dar va pomenesc in rugaciune si sunt convins ca Dumnezeu va trimite multi oameni sa va ajute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button