X

STUDIU: În Germania, mortalitatea este în exces din cauza vaccinului

 

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dr.  Ute Bergner, deputat în Parlamentul statului, predă ministrului Sănătății din Turingia, Heike Werner, studiul privind mortalitatea excesivă.

În parlamentul landului Turingia, parlamentarul de stat Dr. Ute Bergner i-a prezentat ministrului sănătății din Turingia, Heike Werner, un studiu asupra mortalității în exces în Germania, ieri seară, 17 noiembrie 2021.

Datele analizate aici se referă la perioada cuprinsă între 6 septembrie 2021 și 10 octombrie 2021. Acestea se bazează pe publicații ale Oficiului Federal de Statistică și ale Institutului Robert Koch.

Oamenii de știință Prof. Dr. Rolf Steyer și Dr. Gregor Kappler a concluzionat, de asemenea, că excesul de mortalitate în Germania este strâns legat de rata de vaccinare.

Studiul afirmă:

„Corelația este + .31, este uimitor de mare și mai ales într-o direcție neașteptată. Ar trebui să fie de fapt negativ, astfel încât s-ar putea spune: cu cât rata de vaccinare este mai mare, cu atât mortalitatea în exces este mai mică.

Cu toate acestea, este cazul opus și acest lucru necesită clarificare urgentă. Mortalitatea în exces poate fi găsită în toate cele 16 țări.

Numărul deceselor cauzate de Covid raportat de RKI în perioada analizată reprezintă doar o parte relativ mică din excesul de mortalitate și, mai presus de toate, nu poate explica problema critică: cu cât rata de vaccinare este mai mare, cu atât excesul de mortalitate este mai mare.”

Parlamentul statului Turingian Dr. Ute Bergner comentează după cum urmează:

„Sănătatea turingienilor este importantă pentru noi toți. Cu toate acestea, toți avem o viziune diferită asupra modalităților de menținere a sănătății. După Saxonia, cu o mortalitate în exces de 4%, Turingia este statul cu cea mai scăzută mortalitate în exces în perioada de analiză.

Să fim mândri de faptul că ați urmat până acum o politică care permite Turingiei să trăiască cu o mortalitate minimă în exces! Apelul meu urgent către dumneavoastră, nu mai faceți presiuni asupra persoanelor nevaccinate!

Lăsați cetățenii responsabili din Turingia să decidă dacă vor să fie vaccinați sau nu.

2G este exclusiv și discriminatoriu – și vă rog să luați în serios corelația pe care v-am prezentat-o ​​și să vă revizuiți decizia 2G pentru Turingia.

Valoarea unei persoane nu depinde de statutul de vaccinare.”

Pentru a descărca studiul, faceți click AICI.

josbotnita.ro

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button