X

Se deschide interdicția: începe vânătoarea celor nevaccinați

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Pascual Uceda Piqueras - Academia.edude Pascual Uceda Piqueras, filolog si scriitor

Deja a fost ridicată interdicția, și în ciuda faptului că aceste date apropiate de Crăciun nu sunt cele mai potrivite pentru vânătoare, din cauza faptului că nu strica petrecerea străinului Moș Crăciun sau tradiționalul trio de regi veniți din magicul Orient pentru ocazie. 

Gafa de grație care deschide sezonul a venit, cum nu se putea altfel în aceste vremuri distopice, de la un braconier *(e vorba de presedintele guvernului spaniol Pedro Sanchez) care are licență de la Organizația Mondială a Subfusil (Mitralieră) (OMS) să doboare bucăți de diferite blănuri, a căror vânătoare, aprobată în unanimitate de toți membrii unui Consiliu atât de nebun, ar fi fost motivată de rezistența pe care o prezintă aceste specii de vânatoare de a fi domesticite, preferând libertatea taurină a pășunilor, în locul furajelor de vite închise în curți, specii mereu bănuite de intenții întunecate.

Foto de Santiago Abascal y sus hijos: inquietante detalle corporal desconocido

După cum probabil ați intuit deja, orice asemănare cu realitatea poate fi ceva mai mult decât o simplă coincidență. Pentru că pe 10 noiembrie, președintele guvernului, în timpul apariției sale în Congresul Deputaților pentru a informa despre ultima ședință a Consiliului European, nu a avut nicio reținere să descarce pușca contra liderului VOX luat prin surprindere, ghemuit în scaunul său, o rafală direct pe capul lui, unde se află de obicei înțelegerea. Lovitura dialectică a constat în întrebarea pe care Pedro Sánchez i-a adresat-o lui Santiago Abascal *(liderul partidului de dreapta VOX) dacă era sau nu vaccinat împotriva covid; care, nu numai că constituie un reprobabil atac la intimitatea liderului VOX, ci și, și mai grav, un fel de pistol de start care inaugurează cea mai abjectă persecuție a celor neinoculați cu cocktail-ul plandemic experimental.

Pentru că, dacă chiar liderul singurei opoziții efective care se exercită împotriva guvernului națiunii și a planurilor sale globaliste de a impune infama agendă 2030, se dovedește a fi expus public în raport cu opțiunea sa legitimă de a fi inoculat sau nu cu încărcătura transgenică, ce va face spaniolul obișnuit de acum încolo care rezistă împotriva oricărui pronostic atacului unei furii dezlănțuite din toate sectoarele societății?

Interdicția a fost deschisă. Este deja legal să întrebi curios despre starea de vaccinare a oricui, să nu fie că acesta se ascunde și trebuie reținut pentru o mai mare siguranță a turmei și a stupidei și mult propovaduitei imunități. Și dacă, întâmplător, refuză să răspundă, fă așa cum a făcut Sánchez cu Abascal, întreabă-l despre activitatea lui în rândurile neștiințificului; adică aderarea sa la negaționismul cel mai radical, care cuvântul nega produce deja efectul de la sine, fără a fi nevoie de alte adăugiri.

În această stare de război declarat în aplicarea legii puștii, suntem martori cum cei cu puștile iau poziții în timp ce își eliberează rafalele. De la postul principal de vânătoare, în interiorul „caja tonta – cutiei proaste”, este răspândită chemarea la arme oricui este capabil să le mânuiască (ecologisti, frikis, lacomi, progresiști, salvatorii lumii, vagabonzi, ipocriți și alți căței lipsiți de pedigree) și se conștiențizează câinii și vânătorii – ambii în mod egal, căci, excluzând fizionomia, am fi incapabili să-i distingem – de necesitatea vitală de a elimina aceste specii atât de dăunătoare bunei funcționări a turmei. Scopul acestor grupuri sau proclamații, spre marea glorie a Nueva Oleada de Montería (NOM) *(Noului val de vânatoare), este justificat de programul de succes de readaptare a speciilor dispărute, cum este cazul lupului și al procesului său de lobotomizare, care a reușit să desensibilizeze lumea vânătorii până la atingerea unor cote de supunere nemaivăzute în istoria vânătorii.

Rezultatul acelei apariții a puștilor de vânătoare, mereu gata de a împușca imediat, și trofeul ușor, sunt perle ieșite din ingeniozitatea minților aparute din cele mai nebănuite colțuri în întunericul valurilor, gata să împuște înainte să întrebe. Citim un fragment dintr-o informație care reiese, precum lava distructivă a vulcanului Cumbre Vieja, din măruntaiele sulfuroase ale lumii interlope de vânătoare: „Trebuie spus clar. În această iarnă, jumătate de milion de oameni vor muri [în Europa] într-un mod absurd, în principal din cauza celor care refuză să fie vaccinați”.

Este clar că împușcarea au purtat-o ​​cu ferocitate împotriva celor mai libere specii care populează această planetă, din moment ce nu mai există un loc în care să nu apară o pușcă sau să latre un câine – ăstora le scot botnița. Și asta în ciuda faptului că în Spania guvernul se laudă că are una dintre cele mai mari rate de inoculare din toată Europa (aproape de 80% cu dozele complete), care ar trebui să fie suficientă pentru a oferi un fel de răgaz celor care încă mai conservă capacitatea lor critică. Dar nici chiar așa. Conducătorii noștri nu numai că vor să fie cei mai globaliști de pe glob, dar par să se bucure de asta.

Margarita del Val ya se ha puesto la vacuna y repetirá sin dudar en la segunda dosis: su experiencia

Campania de hărțuire a nevaccinatului a cunoscut recent un impuls care nu este înțeles, cu excepția explicațiilor date la televizor de cea care trece a fi expertul virolog Margarita del Val, care în ultimele declarații a avut amabilitatea să afirme că, deși vaccinul nu te scutește de la contractarea virusului și nici de la îndepărtarea măștii, cel mai bun lucru pe care îl poți face este să te vaccinezi. Pe scurt, mai mult de același fel. Așa cum au spus frații Marx: „Partea contractantă din prima parte… Poate cineva să înțeleagă această prostie? Nici noi.

Din mass-media, publică și privată – care ambele sfac aceeași politică sau – apelul la inocularea tuturor celor peste doisprezece ani care încă rezistă la ea, ajunge să-i obosească chiar și pe pluriinjectati. Mantra repetitivă este însoțită, pentru o mai mare interiorizare, de însămânțarea de noi temeri cu vechi fantome scoase din lada covidianismului: o nouă revenire a cazurilor de contagiere, focare în școli care servesc drept scuză pentru a da vina pe minorii neinoculați, știri alarmiste despre contagii în Europa, necesitatea unei a treia doze pentru persoanele în vârstă, tendința de a promova/impune pașaportul covid ca fiind ceva pozitiv, amenințări continue la adresa unor grupuri de lucrători din domeniul sănătății și învațământ, campanii de dispret unde se etichetează drept ignoranți și/sau neștiințifici cei care nu subscriu la discursul planddemic, persoane care stau la coadă în afara unui supermarket de cartier ca să se inoculeze!

Acești oameni – ca să-i numim cumva – cu responsabilități guvernamentale care, pe vremea noastră și poate după imaginea celorlalți din trecut, dansează ca niște marionete agățate de toiagul lui Moise, dau impresia că și-au pus ochelari de cal și s-au aliniat, precum catârii, într-o călătorie fără ideea de întoarcere, direct în abis. Până acum totul ar putea fi considerat un alt caz de megalomanie din istoria omenirii. Cu toate acestea, puterea și întinderea tentaculelor acestor elite întunecate, adevărat virus împotriva speciei umane, nu au fost niciodată atât de letale, atât de răspândite, nici atât de lipsite de speranță pentru viitorul conservării speciei sapiens în toată puritatea ei.

Consecința acestui fapt este că majoritatea populației îi urmărește fără măcar să-i pună la îndoială. Fără îndoială, vin vremuri foarte grele pentru toți cei care nu sunt de acord cu ipocrizia, lipsa de empatie față de rasa umană și lipsa celui mai mic indiciu de umanitate. Trăsături, acestea, foarte prezente în tot acest grup de globalişti care, vânduţi în cel mai infam mod viţelului de aur, sunt capabili să-şi trădeze semenii fără cea mai mică urmă de remuşcare şi – caz demn de studiat – fără a înlătura zâmbetul de pe fața lui sau să iasă din discursul de bun sau filantropic.

Oricum ar fi, al șaselea val al plandemiei este deja anunțat. Urmează furtuna perfectă, cu o întrerupere a computerului, întreruperi de curent și lipsă de rezerve. După cum vă puteți imagina, în acest mediu de frică și frustrare, vânătoarea își pierde o parte din farmecul ei, deoarece abia îi lasă vânătorului simpla sarcină de a apăsa trăgaciul.

Tradus din Alerta Digital

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Apel umanitar pentru o familie în dificultate , o bunică și adolescenții orfani, locuiesc din nou într-o casă părăsită. Câțiva oameni milistivi i-au ajutat să închirieze 3 luni o cameră cu chirie, apoi s-au întors la casa părăsită. Părinții copiilor s-au îmbolnăvit la plămâni acum câțiva ani, după ce au fost evacuți dintr-o locuință revendicată cu legea 10.
    Dacă nu reușesc să plătească chiria și întreținerea până in martie pentru început Mihaela și frățiorii minori vor ajunge la Protecția Copilului pe care au evitat-o atât de mult timp deoarece Mihaela este mamă minoră și ei locuiesc in astfel de condiții cu tavanul găurit. Nu vor să se vaccineze, nu vor să ajungă în instituțiile statului și vor să rămână o familie unită, aproape de bunica lor.

    Rugăciune la Sfântul Ierarh Nicolae, ocrotitorul familiilor sărace și îndemn pentru cei care vor să facă pocăinţă cu fapta…

    În cazul bunicii Valerica și al nepoților săi copii orfani, fără părinți, lucrurile s-au complicat puțin. Mihaela, nepoata care are acum 16 ani a rămas însărcinată iar tatăl micuțului ce se va naște nu vrea să se mai implice în viața lor… Era un adolescent și el, coleg de clasă. Din păcate școlile de azi sunt adevărate tărâmuri ale desfrâului. Bine că Mihaela i-a acordat micuțului ei o șansă la viață și va naște, prin mila și îngăduința lui Dumnezeu în februarie. Am auzit că IPS Teodosie are in vedere să le dea un canon familiilor care au făcut avorturi să aibă grijă de mamele sărace să nu facă avort și să se implice în viitorul copiilor din familii sărace. O să încercăm să îi scriem la adresa [email protected].
    Mă impresionează acești copii adolescenți, nepoții bunicii Valerica. Deși au trăit în condiții grele își doresc foarte mult să rămână alături de bunica lor și să nu ajungă în sistemul de protecție socială. Ei locuiesc tot în locuința părăsită, câțiva frați și surori i-au ajutat să își cumpere sobă și combustibil pentru o vreme și un mini aragaz. S-a strâns până acum jumătate din suma necesara pentru a plăti chiria si intretinerea pe 3 luni (ar mai fi nevoie in total de încă aproximativ 1500 de lei). De sărbători ne gândim să închirieze o garsonieră pentru a fi pregătiți pentru venirea pe lume a micuțului.
    De asemenea, dacă cineva ar putea să se implice in viitorul băieților Narcis, care e la liceu acum si are tot 16 ani și Nicolas, 18 ani, care nu a fost deloc la școală, poate din cauză că familia a trecut prin multe, sărăcia, lipsa adăpostului, boala părinților și trecerea lor la cele veșnice.

    Numai bine și multă sănătate!

    Sfântul Nicolae să ne ocrotească pe toți în aceste vremuri grele!
    Las și o adresă a mea de email : [email protected]

    Bunica Valerica și și nepoții pot fi contactați la 0786 638 346

    Dumnezeul nu îi uită pe cei săraci!
    Să me ajutăm unii pe alții, așa vom supraviețui duhovnicește în vremurile antihristice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button