X

Șase alegători francezi din zece cred în teoria Marea Înlocuire

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Editor ER: Suntem oarecum deranjați de definiția a ceea ce este descris Marea Înlocuire în sondajul de mai jos. Întrebarea vizează definirea conceptului bazat pe imigrația musulmană din diferite țări, atunci când imigrația în Franța din surse non-europene nu este exclusiv aceasta. Conceptul Great Replacement se concentrează pe înlocuirea persoanelor albe, implicând astfel imigrarea persoanelor de alte culori ale pielii.

Vă recomandăm acest articol al lui Guillaume Durocher din 2019, care susține că, în timp ce G.R. teoria nu se poate spune că este INTENȚIONATĂ, de fapt se întâmplă în virtutea acțiunilor guvernului francez: Jean-Yves Le Gallou: realitatea Great Replacement.

Particularitatea acestui sondaj se află chiar în mâinile unor persoane precum candidatul la președinție Eric Zemmour, pe care ar trebui să-l adăugăm la cei finanțați la distanță de surse legate de Rothschild.

Vezi Finanțarea ambelor părți: noul candidat de „dreapta” din Franța, susținut de conexiunile lui Rothschild. Acest lucru este important deoarece Christine Deviers-Joncour îl acuză pe Zemmour că a criticat punctul final al imigrației, dar nu și sursa sa. După cum știm bine, persoane ca Soros, prim-lider pentru Rothschild, se află în spatele imigrației nestăvilite în Europa. Vezi candidatul la președinție francez Zemmour pus la zid de Christine Deviers-Joncour.

Se poate stabili chiar ce procent de imigrație în Franța este de origine și cultură musulmană și ce nu? Punem această întrebare așa cum am auzit de mai multe ori că guvernul francez NU păstrează acest tip de date în spiritul universalismului și republicanismului, adică evitarea gândirii rasiale. Pe care le găsim false. Este o sarcină a guvernului să cunoască acest tip de informații, mai ales atunci când încurajează o mare parte din imigranți în țară și folosește fondurile contribuabililor pentru a-i sprijini.

Vă recomandăm acest articol din 2019 pentru o revizuire a situației imigrației, care-l vizează în mod clar pe George Soros, intitulat

Criza migrației pe patru fronturi: George Soros și „Marea înlocuire”

Riscăm să fim corectați în această privință, dar până acum nu l-am auzit niciodată pe Eric Zemmour criticându-l pe George Soros.

***

*Vezi și Attali – „Suveranismul” este antisemitism și trebuie oprit

Attaly spune: „Suveranismul nu este altceva decât noul nume al antisemitismului. Evreii și musulmanii, ambii amenințați de acesta, trebuie să se unească împotriva fanteziilor marii înlocuiri.”

*Citește și Lideri evrei și musulmani din Europa cooperează impotriva xenofobiei și discursului de ură

***

Free West Media

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este ZemmourRothschild-min.jpg

PARIS – Eric Zemmour și membrii Raliului Național (partidul Le Pen) văd acest sondaj ca o confirmare a noțiunilor lor privind imigrația.

Cu un eșantion de peste 2.000 de persoane înscrise pe listele electorale, institutul de sondaj Harris interactive for Challenges a întrebat despre posibilitatea unei „Mare Înlocuire” care să aibă loc în Franța.

Marea Înlocuire a fost descrisă în acest studiu ca fiind fenomenul prin care„populațiile europene, albe și creștine […] amenințate cu dispariția în urma imigrației musulmane, din Maghreb și Africa neagră”. Dintre cei care și-au exprimat opinia cu privire la această întrebare, conform acestui sondaj, 61% dintre ei cred că se va întâmpla.

În același timp, 67% dintre cei chestionați au declarat că sunt „îngrijorați […] de un astfel de fenomen”. Printre apărătorii acestei teorii, Eric Zemmour este una dintre figurile mass-media de top. „Ideile pe care le susțin sunt acum centrale în societatea franceză”, a menționat el pe Twitter.

Jean-Lin Lacapelle: «Je crains que l'équipe de France devienne un support politique» - YouTube

Deputatul European al National Rally (RN), Jean-Lin Lacapelle, a spus ironic: „ ‘Grand Remplacement’ este o fantezie pentru o mare parte a clasei politice, dar o realitate și o preocupare pentru o mare majoritate a francezilor. […] Acționează sau dispari! ”

Régionales en Normandie : Nicolas Bay, le candidat du Rassemblement National, visé par une enquête

Un alt europarlamentar RN, Nicolas Bay, a declarat pe Twitter că ” ‘Grand Remplacement’ este o realitate trăită și suferită de mulți francezi și o preocupare legitimă pentru majoritatea acestora”.

En Francia había un pueblo, ahora hay dos" - Infobae

Teoria a fost dezvoltată de scriitorul Renaud Camus. Denunțată în general ca fiind conspirativă și rasistă de către detractorii săi, această teorie afirmă că populația franceză și europeană ar fi treptat înlocuită de o populație de imigranți extra-europeni.

Le Grand Remplacement, suivi de Discours d'Orange (French Edition) eBook : Camus, Renaud: Amazon.es: Tienda Kindle

SURSA

invictuswebmedia.com

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. ?Mărturisirea unui Preot-Călugar care a facut greseala sa se vaccineze (ne spune Pr. Savvas)
    ⚠️Video pe facebook (click aici): https://www.facebook.com/100074147856661/videos/1970026240009111/

    Mărturisirea unui Preot-Călugar, este un Clip Video Cutremurator Extrem de Cenzurat pe Facebook si Youtube!
    **?⚠️(DESCARCATI-L/COPIATI-L in CALCULATOR/ sau TELEFON, dupa care INCARCATI-L ONLINE pe alte platforme de social media (inclusiv facebook) si DISTRIBUITI CAT MAI MULTOR OAMENI CAT INCA SE MAI POATE!

    ⚠️ În clipul video Pr. Savvas (Grecia) prezintă mărturisirea unui Preot-Călugăr care a făcut cumplita greșeală si s-a vaccinat (mărturia, ce a urmat este foarte cutremurator [luați aminte că la el era numai prima doza de vaxxin [nu mai făcuse alte doze și după NICI CA N-A MAI FĂCUT ALTE DOZE DE VAXXIN).
    ⚠️Preotul-Călugar care a dat aceasta mărturie descrie suferința și decăderea sa din plan duhovnicesc). De asemenea Părintele Savvas ne mai arata și alte mărturii și dovezi cutremurătoare referitoare la vaxxin!
    ? ⚠️„Acum a mai apărut și o boală pentru care deja au descoperit vaccinul. Vaccinarea va fi obligatorie, iar, odată cu vaccinul, omului i se va implanta și cip-ul.„
    Aceasta este PROFEȚIA „Sfântului Paisie Aghioritul” prin care ne-a avertizat cu aprox. 30 de ani în urmă despre aceste lucruri pe care le trăim astăzi.

    Urmăriți acest clip video cu atenție, până la final .
    Distribuiti mai departe!
    Dumnezeu să ne apere! Doamne ajută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button