X

Lordul „Vaccinurilor” și „Ideologia teroristă a sănătății”. Unde crezi că duce asta? Coborâți din acel tren nebun

By Dr. Pascal Sacré Global Research, October 10, 2021

Nu sunt practicant, în sensul obișnuit al cuvântului, al unei religii sau al unui curent ezoteric.

Pe de altă parte, am citit foarte mult, am studiat, am reflectat, curios despre orice, deschis tuturor.

Nu exclud nimic, merg peste tot, mai ales dacă o autoritate îmi spune, fără alt argument decât „autoritatea” sa, să nu merg acolo.

Datorită acestei calități (considerată de unii un pericol), continuu să învăț, neobosit.

Ca medic „ortodox” dintr-o universitate belgiană și un curriculum clasic, am urmat mult timp drumul marcat, am mers în direcția corectă și am traversat, aproape întotdeauna, când semaforul este verde.

Curiozitatea, un defect incurabil în mine, m-a condus pe drumurile laterale, unde te întâlnești cu lumea, calci pe sol, dezgropi comori calificate de cei care marchează șoselele și trecerile de pietoni, surse corupte (expresie modernă: „știri false”), profesori care nu sunt demni de încredere.

Nu sunt un guru și nici Alexander De Croo, Young Global Leader 2015, Alexander De Croo becomes Young Global Leader | Concentrați-vă asupra on Belgiei,| nici Edouard Philippe și președintele Macron, respectiv Tinerii lideri globali în 2011 și 2012, sau Olivier Véran în 2019, Emmanuel Macron și Edouard Philippe,acești „tineri lideri” care ne guvernează – Gala.

https://www.globalresearch.ca/wp-content/uploads/2020/09/wef-reset.jpg

Verificați singuri, toți șefii sau șefii adjuncți ai guvernelor care au aplicat foaia de parcurs în 2020, planul stabilit de cartelul adevăratilor guru, au fost Tinerii Lideri Globali ai „“Cultului Great Reset World Economic Forum”.

La corrupción generalizada de la Organización Mundial de la Salud y la financiación masiva de Bill Gates | Noticiero Universal

Nu, nu sunt un guru, nu mai mult sau mai puțin decât Bill Gates sau Tedros Adhanom Ghebreyesus (șeful Organizației Mondiale a Sănătății) care, totuși, fără a fi vindecători sau medici, târăsc lumea în ideologia teroristă a sănătății.

Pe de altă parte, da, sunt medic de acum 25 de ani, anestezist de acum 17 ani (cineva care adoarme oamenii și îi trezește, îi adoarme pentru a evita suferința și îi trezește pentru a le reda autonomia ).

Cu curiozitatea, învățătura și deschiderea mea către tot ceea ce poate ajuta omenirea, fără tabuuri sau cenzuri, spun întregii omeniri să oprească această cursă până la moarte.

Coboară din trenul nebun.

Știu, este înfricoșător, poate să doară și, în același timp, atâta timp cât simți durerea, ești viu.
Recuperează-ti autonomia fizică și intelectuală și protejează-ți copiii.

Acești tineri lideri globali care au devenit „lideri” (guru) nu vor să vă facă niciun bine.

Sub acoperirea acestor injecții letale (imediat sau de la distanță prin sterilizare), atât de mulți cai troieni ai morții în corpul tău, în mintea ta și în sufletul tău, te fac să crezi că vor să te salveze.

Dacă ar fi vrut să te salveze, ți-ar fi spus cu mult timp în urmă să te miști mai mult, să mănânci mai bine (într-adevăr, nu produsele dietetice care te otrăvesc la fel de mult ca produsele „grele”, reevaluând riscurile aspartamului. Noi experimente și epidemiologice date), pentru a vă gestiona stresul zilnic, pentru a vă îngriji microbiota, pentru a lua suplimente alimentare, unele dintre ele pe tot parcursul anului într-o țară precum Belgia (vitamina D).

Acest lucru este posibil doar, din păcate, datorită complicității anumitor persoane care conduc instituțiile care ar trebui să ne protejeze și principalele mass-media care ar trebui să ne informeze.

După cum spune profesorul Nagarra procurorului Henry Volney (Yves Montand) în filmul lui Henri Verneuil, I Comme Icare:

„Un tiran are nevoie, mai presus de toate, de un stat tiran, așa că va folosi un milion de mici tirani funcționari publici, fiecare dintre având o sarcină banală de îndeplinit, și fiecare va îndeplini această sarcină în mod competent și fără remușcări, și nimeni nu își va da seama că este milionimea legătură în actul final.

Unii vor aresta victimele, au comis doar arestări simple, alții vor duce aceste victime în lagăre. Ei își vor fi făcut treaba doar ca mecanici de locomotive, și directorul închisorii care deschide porțile își va fi îndeplinit doar datoria de director al închisorii. Desigur, șefii îi folosesc pe cei mai cruzi indivizi în violența finală, dar la fiecare verigă din lanț, ascultarea a devenit comodă ”. © Henri Verneuil, I comme Icare, 1979. (subliniat)

Vă amintește de ceva acest lucru?

Încurajând denunțul, violență asupra cetățenilor fără apărare trivializați, inclusiv justificat, cetățeni excluși din spitale pentru singura „infracțiune” de a nu fi „încă” injectați cu un produs experimental, acel vânzător dintr-un magazin de electrocasnice care vă ordonă să vă puneți corect masca, conform normei, proprietarul barului s-a transformat atât în ​​polițist, cât și în medic, deoarece acum trebuie să-i arăți starea ta de sănătate.

Unde crezi că duce asta?

Trailer of I Come Icare (2’56”)

Spunând acum, care este considerat șocant de aceleași persoane care îți spun că totul este în regulă, este singura posibilitate de a nu trece pragul dincolo de care se va pierde orice speranță de a evita repetarea istoriei.

În cele din urmă cine este Pfizer pentru a fi atât de „puternic”?

În ciuda numărului total de decese cauzate de vaccinare, inclusiv această cifră oficială de 15.937 decese din Sistemul de Raportare a Evenimentelor Adverse ale Vaccinului din Statele Unite (VAERS) – perioada 14 decembrie 2020 și 24 septembrie 2021 – despre care se știe că Pfizer este foarte subestimat, cu antecedente penale puternic încărcate, În ciuda numărului total de decese cauzate de vaccinare, inclusiv această cifră oficială de 15.937 de decese din Sistemul de Raportare a Evenimentelor Adverse ale Vaccinului din Statele Unite (VAERS) – perioada 14 decembrie 2020 și 24 septembrie 2021 – despre care se știe că Pfizer este foarte subestimat, cu antecedente penale puternic încărcate, Pfizer continuă, rămâne în cursă cu cazierul judiciar și „vaccinul” său ucigaș (reseauinternational.net)

„Otrava vaccinului” impusă la nivelul întregii planete este produsă de o companie farmaceutică care a fost acuzată de Departamentul de Justiție al SUA (2009) de „marketing fraudulos”.

Pfizer atacă acum femeile însărcinate de-a lungul sarcinii, femeile care au născut în ciuda 1444 avorturi spontane declarate (în realitate mult mai multe) sau nașteri premature și malformații.

Unele femei presionate încearcă să reziste, pentru a cere ajutor sau pentru a alerta („Mâna pe leagăn”, Big Pharma își extinde injecțiile la femeile gravide și copii – Les Maîtres du MondeSott.net), dar este presiunea Pfizer care câstigă sistematic.

Deci, în mod logic, de când i-am lăsat să o facă, Pfizer atacă copiii de 5 la 11 ani, cu o cerere de urgență pentru autorizarea produsului lor toxic, în timp ce 21 tineri de 12 la 17 ani au murit recent în Statele Unite.

Singurul lucru nou din viața lor? Acceptarea produsului toxic de la Pfizer.

Serios, trebuie să facem autopsii pentru a vă convinge?

Când aproape nimeni sub 30 de ani, cu excepția cazului în care a avut o boală anterioară debilitantă, a murit din cauza COVID-19 sau a avut vreo formă gravă.

Cine este Pfizer?

Cine este Big Pharma?

În spatele acestor companii sunt persoane, nume, funcționari autorizați.

De acum înainte, să menționăm aceste nume care servesc Sistemului, numit Sauron în Stăpânul Inelelor.

Am putea numi Sistemul actual, Lordul „vaccinurilor”, cu Sauron în frunte, Balrogs la slujba lui, servitori zeloși, „idioți” utili (cf. I pentru Icarus), trădători (Saruman), persoane care privesc și alții care așteaptă.

Nu râde.

Analogia este realistă.

Cuvintele sunt importante!

Ei activează, fără să știe, concepte adânc înrădăcinate în subconștientul individual și colectiv: arhetipurile dragi lui Carl Jung.

În ciuda dovezilor, dovezilor din ce în ce mai solide și mărturiilor din ce în ce mai convingătoare, „vaccinurile”, inclusiv înainte de Covid, nu sunt binefăcătorii umanității (Enquête Choc – Les vaccins ont-ils vraiment sauvé l’humanité? – Health and Wellness – Sott .net), dar este nevoie de timp pentru a extrage un arhetip de pe piedestalul său auriu.

Astăzi, conceptul de „vaccin” folosit drept cal troian, permite unei firme cu antecedente penale (Pfizer), lovită cu cea mai mare amendă federală din istoria Statelor Unite, asociată cu BioNTech, și alte firme, la fel cu o proastă reputație, să târască o parte din umanitate, asta îi deranjează (pe tine și pe mine) către o dispariție care nu va datora nimic întâmplării, cu complicitatea escrocilor cu dinți albi, îmbrăcați în costume de design.

Unii merg fericiți, cântând, urmând Flautistul.

Alții merg pentru că se simt vinovați că sunt în viață: guru criminali au reușit să-i facă să creadă că ei sunt cei responsabili de schimbările climatice, de rasismul împotriva persoanelor de culoare (albul este o culoare), de terorism, inegalități, crize și astăzi, pandemie.

Da, pentru „sistemul Sauron”, nu ne vom spăla niciodată pe mâini suficient, nu ne vom pune niciodată masca suficient de bine și nu vom accepta niciodată suficient din produsele lor (fals numite vaccinuri) în corpul nostru învinețit.

Unii, cei mai răi, merg acolo cu bună știință, fie pentru a apuca vreun avantaj, fie pentru a străluci ca o lumină a lui Udûn*.

Fii atent cu cuvintele. Nu folosi cuvintele Dușmanului.

Interzice cuvântul care începe cu v și se termină cu ne! Și cuvinte precum „obligatoriu”, „izolare”, „mască”, „spălarea mâinilor”, „distanțare socială” … cuvintele lor, expresiile lor folosite intenționat pentru a-și înfășura otrăvurile într-un concept arhetipal puternic și salvator (perceput ca atare de către majoritatea umanității), pentru a le face mai bine acceptate de o populație din ce în ce mai „hipnotizată” prin frică, repetare, confuzie și ruperea tiparelor (instrumente folosite pentru a pune o persoană în hipnoză fără să știe, o stare de conștiință caracterizată prin hipersugestibilitate, o sensibilitate exagerată ce poate fi influențată).

Folosiți cuvintele reale pentru ceea ce sunt cu adevărat aceste lucruri:

 • V … ne = injecție transgenică
 • Mască = barieră respiratorie
 • Spălarea mâinilor = tulburare compulsivă de igien
 • Distanțarea socială = izolarea socială

Acestea sunt propuneri.

Cel mai important lucru este să fi înțeles de ce aceste considerații semantice sunt cruciale în lupta noastră împotriva ideologiei transgenice actuale.

Mă adresez în mod special tuturor celor care au înțeles, care au deschis azi ochii la toate acestea.

În acest pasaj deosebit de întunecat al primei părți a Domnului inelelor („Frăția inelului”), în Moria, pivnițele din Khazad-dûm, spectatorul-cititor vede două focuri care se confruntă.

Gandalf împotriva lui Balrog. Anor [Soarele] împotriva lui Udûn [Infernul]. Flacăra poate servi Binelui, poate servi răului. Flacăra vă poate încălzi, la fel cum vă poate arde.

Ce mesaj fabulos de speranță pentru toată planeta încă liberă și vie.

Udûn nu va trece, datorită fiecăruia dintre voi, flăcări mici și mari ale lui Anor.

***

Que veut dire Gandalf par « Feu secret », « Flamme d’Anor » et « Flamme d’Udûn » ? (askfrance.me) Ce vrea sa spuna Gandalf cu «Focul secret», «Flacara lui Anor» si «Flacara lui Udûn»? (askfrance.me) Anor este numele Soarelui din Pământul de Mijloc, în timp ce Udûn (care se traduce prin Iad) este numele unuia dintre primele vizuini ale lui Morgoth, Maestrul lui Sauron. „Am puterea binelui de partea mea, tu ai puterea răului”.

Dr. Pascal Sacré a obținut diploma de medicină în Belgia în 1995. A început o specialitate în anestezie și resuscitare în 1997, a terminat în 2002 și a absolvit o specialitate în îngrijiri critice în 2003.

De atunci lucrează în spitale, în terapie intensivă, cu o perioadă de 2,5 ani într-un centru de arsuri (Spitalul Militar Queen Astrid HMRA din Bruxelles) între 2009 și 2011. Din 2011, lucrează într-un centru de terapie intensivă medico-chirurgicală din Charleroi, Belgia. Este instruit în hipnoterapie în ambient medical din 2014 și, ca atare, este responsabil pentru capacitătile de gestionare a stresului pentru personalul său din spital.

Este cercetător asociat al Centrului de Cercetare privind Globalizarea (CRG).

*****

invictuswebmedia.com

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

7 comentarii

 1. ?Mărturisirea unui Preot-Călugar care a facut greseala sa se vaccineze (ne spune Pr. Savvas)
  ⚠️Video pe facebook (click aici): https://www.facebook.com/100074147856661/videos/1970026240009111/

  Mărturisirea unui Preot-Călugar, este un Clip Video Cutremurator Extrem de Cenzurat pe Facebook si Youtube!
  **?⚠️(DESCARCATI-L/COPIATI-L in CALCULATOR/ sau TELEFON, dupa care INCARCATI-L ONLINE pe alte platforme de social media (inclusiv facebook) si DISTRIBUITI CAT MAI MULTOR OAMENI CAT INCA SE MAI POATE!

  ⚠️ În clipul video Pr. Savvas (Grecia) prezintă mărturisirea unui Preot-Călugăr care a făcut cumplita greșeală si s-a vaccinat (mărturia, ce a urmat este foarte cutremurator [luați aminte că la el era numai prima doza de vaxxin [nu mai făcuse alte doze și după NICI CA N-A MAI FĂCUT ALTE DOZE DE VAXXIN).
  ⚠️Preotul-Călugar care a dat aceasta mărturie descrie suferința și decăderea sa din plan duhovnicesc). De asemenea Părintele Savvas ne mai arata și alte mărturii și dovezi cutremurătoare referitoare la vaxxin!
  ? ⚠️„Acum a mai apărut și o boală pentru care deja au descoperit vaccinul. Vaccinarea va fi obligatorie, iar, odată cu vaccinul, omului i se va implanta și cip-ul.„
  Aceasta este PROFEȚIA „Sfântului Paisie Aghioritul” prin care ne-a avertizat cu aprox. 30 de ani în urmă despre aceste lucruri pe care le trăim astăzi.

  Urmăriți acest clip video cu atenție, până la final .
  Distribuiti mai departe!
  Dumnezeu să ne apere! Doamne ajută!

 2. Javrele presstitute care flancheaza acum guvernul anunta ca certificatul satanic va fi OBLIGATORIU SI LA PRIVAT …Testarea are valabalitate de 48 ore si oricum majoritatea nu-si permit sa o faca. Ce facem acum ?? Daca romanii vor merge in masa la taiere , cu siguranta vor baga MARCA si in magazine. Romanii au aratat pana acum ca NU se mobilizeaza in numar mare sa vina la proteste – Vrem sa stim IMEDIAT ce are de gand Biserica Ortodoxa Romana si daca va sta alaturi de popor impotriva criminalilor dela Guvern ! BOR este singura forta organizata cu o retea solida de comunicare si care poate opri ofensiva demonica! – BOR trebui sa mobilizeze romanii si sa intervina public impotriva pasaportului/certificat satanic prin care o procedura medicala riscanta este fortata pe popor prin VICIEREA CONSIMTAMANTULUI, SANTAJ si SEGREGARE !

 3. atentie, va rog; daca intentionati sa faceti o comanda de carti ori alte articole ortodoxe de pe site-ul bizanticons, aveti mare grija la ceea ce cumparati si cititi;
  am cumparat o carte pentru fratele meu mai mic numita – Pilde Ortodoxe si Povestiri cu talc (de Leon Magdan vol 1), iar chiar pe prima pagina, la titlul Sfanta Treime se afla ochiul masonic (poate se gaseste si pdf-ul online sa vedeti si voi ceea ce zic)
  mai mult, am incercat sa vad daca sunt manastiri ortodoxe cu acest simbol pe ele si se pare ca sunt cateva: Manastirea Neamt/Manastirea Sihastria de la noi din tara..

  1. Masonii au furat toate simbolurile Bisericii.Ochiul, cum spunea și IPS Teodosie semnifica ochiul lui Dumnezeu.Informeaza-te.Doamne Ajută!

 4. Cu cat citesc mai mult Ortodoxinfo, cu atat cred ca ar trebui sa fie una dintre platformele de stiri oficiale ale romanilor si sa fiti platiti din impozitele luate de la romani. Ar trebui sa aveti chiar si televiziune. Lucrurile despre care scrieti trebuiesc cunoscute de toti romanii.
  Eminescu sfarseste omorat ca un caine si rahatii prezinta arta pornografica pe banii romanilor.

 5. Toate mitingurile noastre au avut în prim-plan apărarea sănătății și a drepturilor noastre. Despre apărarea propriei mântuiri s-a vorbit mai puțin. Dumnezeu a fost lăsat mai la o parte. Se vede clar că lupta este cu Dumnezeu din noi. Se vede clar că prin vacciparea și modificarea genetică vor să ne despartă de Dumnezeu pentru ca mai apoi să ne putem închina explicit sau implicit lui necuratul. Cu toate astea, unii ierarhi se vaccipează și îi încurajează și pe enoriașii lor să-i urmeze.
  Ar trebui să ne adunăm în numele lui Dumnezeu și să ne apărăm mântuirea, fraților. Așa cum LGBT a obținut drepturi, trebuie să obținem și noi. Despre ce mântuire putem vorbi dacă suntem modificați genetic? Despre ce mântuire putem vorbi dacă avem nanotehnologie în corpurile noastre? Despre ce mântuire putem vorbi dacă avem markeri identitari în sângele nostru?
  Suntem țară ortodoxă și ar trebui să se vadă acest lucru. Așa cum am putut evita cardul de sănătate din motive religioase, trebuie să evităm și vacciparea tot din motive religioase. Să trimitem scrisori la Patriarh și la ierarhi să ne susțină. Deja unii au spus ceea ce este politic corect, dar noi trebuie să venim cu presiuni asupra Bisericii să ne ocrotească. Ce se va întâmpla cu Biserica lui Hristos dacă toți vom fi robiți lui Satana?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!