X

Organizația Mondială a Sănătății recomandă manipularea genetică și editarea genetică a ființelor umane „pentru a promova sănătatea publică”

Alerta Digital

Cei care au avertizat că „vaccinurile” COVID sunt primul pas către manipularea genetică a umanilor s-au confruntat cu atacuri acerbe ale mass-media, politicienilor și activiștilor care au negat și ridiculizat temerile corespunzătoare.

Dar toate acestea sunt acum discutabile: pe 12 iulie 2021, OMS însăși a scos pisica din geantă și a publicat recomandări, disponibile tuturor pe site-ul organizației, privind manipularea genetică a oamenilor „pentru a promova sănătatea publică”.

Organizația Mondială a Sănătății, despre care se putea citi în mass-media înainte de criza Covid, sentințe precum „OMS primește bani de la Fundația Gates”, scrie în articolul său de știri despre modificarea sau manipularea genomului uman: „OMS emite noi recomandări privind editarea genomului uman pentru promovarea sănătății publice „

„Două noi rapoarte însoțitoare publicate astăzi de Organizația Mondială a Sănătății (OMS) oferă primele recomandări globale pentru a ajuta la stabilirea editării genomului uman ca instrument pentru sănătatea publică, cu accent pe siguranță, eficacitate și etică”.

Noile rapoarte prospective sunt rezultatul primei consultări globale cuprinzătoare privind analiza ediției genomului uman somatic, a liniei germinale și ereditare. Consultarea, care a durat mai mult de doi ani, a implicat sute de participanți reprezentând diverse perspective din întreaga lume, inclusiv oameni de știință și cercetători, grupuri de pacienți, lideri religioși și popoare indigene.

Día Mundial Sin Tabaco 2019 - Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus, Director General de la OMS - YouTube

Directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a declarat:

„Editarea genomului uman are potențialul de a ne îmbunătăți capacitatea noastră de a trata și vindeca bolile, dar impactul deplin va fi atins numai dacă îl vom pune în folosul tuturor persoanelor, decât să încurajăm o inechitate mai mare în materie de sănătate între și în interiorul țărilor”

Este „bine” să știm că, de exemplu, de la ultima sa modificare, legea ingineriei genetice din Germania deja nu mai include toate ființele vii ca înainte, ci acum „toate ființele vii, cu excepția umanilor”. Pe de altă parte, OMS pare să fie solidă ca o rocă în supozitia sa că „recomandările sale” privind manipularea ADN vor fi puse în aplicare la nivel mondial, deși publicul nu știe încă nimic despre asta.

Iată ce spune declarația menționată anterior de Organizația Mondială a Sănătății:

„Recomandările se concentrează pe îmbunătățirile la nivel de sisteme necesare pentru consolidarea capacității în toate țările, pentru a se asigura că editarea genomului uman este utilizată în condiții de siguranță, eficiență și etică”.

*****

invictuswebmedia.com

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

10 comentarii

 1. *Mărturisirea cutremuratoare a unui Preot-Călugăr care a făcut greșeala să se vaccineze*
  ? ⚠️Video pe facebook la adresa (dati click aici) : https://www.facebook.com/marian.cristian.50596013/videos/223015103145659/?sfnsn=wa

  ⚠️ Acest videoclip DESPRE MARTURISIREA UNUI PREOT-CALUGAR (DIN GRECIA) CARE A FACUT GRESEALA SA SE VACCINEZE (tradus din engleza cu coloana sonora in greaca) a fost cenzurat pe youtube foarte rapid in cateva zile! Se pare ca youtube cenzureaza in prostie. Vechiul cont youtube mi-a fost blocat momentan si nici macar de pe alte conturi nu ma mai lasa sa-l incarc deloc.
  Adevarului nu trebuie sa i se puna pumnul in gura!
  ⚠️ Diavolul nu suporta adevarul, nu vrea ca oamenii sa afle capcana pe care el a pregatit-o omenirii (se chinuie sa insele, sa ia cu el cat mai multe suflete in iad)!
  Luptati cu sistemul (cu cenzura) si distribuiti si inclusiv descarcati o copie pe calculator/telefon!
  DOAMNE AJUTA!
  Citez:
  ?⚠️ În acest clip video Părintele Savvas (din Grecia) ne prezintă o mărturisire personală a unui Preot-Călugăr care a făcut cumplita greșeală să se vaccineze (și ce mărturisește, ce a urmat este cutremurator [luați aminte că era doar prima doza de vaccin (nu făcuse mai multe doze și după asta NICI N-A MAI FĂCUT ALTE DOZE) Preotul-Călugar care a dat mărturia ne descrie suferința și decăderea sa în plan duhovnicesc). Pe lângă acestă mărturie Părintele Savvas ne prezintă și alte dovezi și mărturii cutremurătoare legate de vaccin! Urmăriți cu atenție clipul video până la sfârșit (are aproape 24 de minute).
  ? Înainte de a ne vorbi Părintele Savvas, eu, traducătorul, vă voi prezenta în prima parte a clipului video PROFEȚIA „Sfântului Paisie Aghioritul” pe care poate nu o știți cu toții:Sfântul Paisie Aghioritul (Sfânt făcător de minuni și contemporan cu noi) ne-a avertizat cu aproximativ 30 de ani în urmă despre ceea ce trăim astăzi, astfel:
  ? ⚠️ „Acum a mai apărut și o boală pentru care deja au descoperit vaccinul. Vaccinarea va fi obligatorie, iar, odată cu vaccinul, omului i se va implanta și cip-ul.„
  ? ⚠️ Să vă feriți de vaccin. Să nu ne lăsăm înșelați!
  Trimiteți și altora această mărturie (distribuiți mai departe)!
  Dumnezeu să ne apere! Doamne ajută

 2. Valul 4 Delta Corona este tot un masacru orchestrat asupra romanilor ca-n Dec. 89. Pe Maresalul Antonescu l-a condamant la moarte, ce decident si Saul Bruckner si pentru c-a fost iertat de romani din 1945 pana-n 1989 acesta a organziat si Rivolutia si a dat ordin ca sotii Ceausescu sa fie impuscati precum cei 2000 de tineri nevinovati de teroristii ce trageau din toate pozitiile si directiile. Tineri chemati special in strada de tv si radio ca sa apere Rivulutia ca sa fie omorati ca iepurii. Si uite asa rezolvara securistii criminali doua probeleme: 1. Au speriat lumea mai fricoasa sa stea in casa ca sa nu se revolte impotriva lor. 2. I-au omorat pe cei mai curajosi tineri ca sa nu le mai creeze probleme majore dupa zilele sangeroase din Dec. 89 ca ei, securistii sa fie siguri ca nimeni nu poate sa le mai puna in pericol pozitia de stapani si vatafi ai tarii dupa acea data. Si securistii fura iertati si ei si au facut mai apoi tot prapadul asta econimic din Sfanta Noastra Romanie in toti acesti ani de demucratie damboviteana. Vedeti mai ca poanta asta cu iertatul la gramada si fara nici un discernamant e o smecherie diabolica si criminala ca cei rai si ucigasii de oameni care nu fac parte din neamul tau sa poata sa-ti distruga tot neamul. Ca sa ramana Sfanta Noastra Romanie depopulata ca sa poata s-o colonizeze neamul lor. Si cand vor deveni stapani pe aceste locuri vor dinamita toate Bisericile Ortodoxe si Romano-Catolice si vor arde toate Relicvele Religioase si Sfintele Icoane. In 1945 alogena Ana Pauker (Hana Rabinsohn) ardea cu bucurie Sfintele Icoane. Noroc c-a fost mazilita la timp si nu a reusit sa-si duca la bun sfarsit opera satanica.

 3. Intr-o carte din 1981 Bilderberger-ul, Jacques Attalli ne da un exemplu al mentalității elitelor oculte, confirmand parca, pozitia demonica si manipulatoare a acestei OMS(Organizatia Mondiala a Satanei):

  „Viitorul va fi despre găsirea unei modalități de reducere a populației … Desigur, nu vom putea executa oameni sau construi tabere. Îi scăpăm făcându-i să creadă că este pentru binele lor … Vom găsi sau provoca ceva, o pandemie care vizează anumite persoane, o adevărată criză economică sau nu, un virus care afectează bătrânii sau varstnicii, nu contează , cei slabi și înfricoșați vor ceda în fața ei. Prostul va crede în el și va cere să fie tratat. Vom fi avut grijă de faptul că am aplicat tratamentul, un tratament care va fi soluția. Prin urmare, alegerea idioților se va face de la sine: vor merge singuri la abator.”

 4. Am gasit ceva foarte interesant!!!
  SM-102 este un amino-lipid sintetic care este utilizat în combinație cu alte lipide pentru a forma nanoparticule lipidice. Acestea sunt utilizate pentru administrarea de vaccinuri pe bază de ARNm și, în special, SM-102 face parte din sistemul de administrare a medicamentelor pentru vaccinul Moderna COVID-19.
  Iar aici…https://www.caymanchem.com/product/33474/sm-102
  Product Description
  SM-102 is an ionizable amino lipid that has been used in combination with other lipids in the formation of lipid nanoparticles.1 Administration of luciferase mRNA in SM-102-containing lipid nanoparticles induces hepatic luciferase expression in mice. Formulations containing SM-102 have been used in the development of lipid nanoparticles for delivery of mRNA-based vaccines.

  Read our statement on SM-102 for research use only

  WARNING This product is not for human or veterinary use.

  In concluzie, cel putin in serul de la Moderna se gaseste luciferaza (SM-102), o particula care, dupa ce ca are o denumire relevanta, nici nu este indicata pentru uz uman si veterinar!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a menține OrtodoxINFO online VĂ RUGĂM SĂ NE SPRIJINIȚI!