X

Poliția din NSW denunță înșelăciunea cu Covid-19

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

By TONY MOBILIFONITIS

O SCRISOARE deschisă a unui agent de rang înalt, polițist de la Coffs / Clarence Highway Patrol din New South Wales, și semnată de colegi, a expus narațiunea COVID-19 pentru înșelăciunea sa și răul pe care îl cauzează poliției și relațiilor lor cu publicul.

https://cdn.newsapi.com.au/image/v1/f29e784beca5995eeca35eb4e0b56ae8

Scrisoarea, datată 26 octombrie, se adresează comisarului de poliție din New South Wales, Michael Fuller (în imagine) și este una dintre cele mai bune respingeri ale narațiunii despre frică și control a COVID scrisă vreodată undeva, menționând false predicții despre severitatea covid, statistici false și înșelătoare, defecte în testare și întrebări serioase legate de virus în sine.

New South Wales | Flag, Facts, Maps, & Points of Interest | Britannica

Scrisoarea subliniază punctul foarte puternic că, în același mod, nu pot utiliza un dispozitiv de detectare a vitezei inexacte la șoferi, același lucru trebuie solicitat testului RT PCR și, ca atare, „poliția nu ar trebui în niciun fel” să ceară probe pentru COVID- 19 sau să aibă încredere în rezultate.

Pentru ca poliția să ridice acest lucru în propriile rânduri, poate fi descris ca fiind controversat, dar acțiunea este în concordanță cu aplicarea legii comune, de ex. investigarea, expunerea și urmărirea penală a unei infracțiuni de înșelăciune comisă împotriva publicului.

Semnatarii scrisorii îi îndeamnă pe ceilalți colegi de poliție din toată țara să scrie o scrisoare similară comisarilor lor de poliție sau să semneze formularul la acest link. https://advocateme.wixsite.com/copsforcovidtruth 

Scrisoarea spune:
RE: Scrisoare deschisă privind aplicarea de către poliție a restricțiilor în curs ale COVID-19

Vă scriem pentru a vă expune îngrijorările noastre cu privire la utilizarea poliției pentru a impune restricțiile în curs impuse cetățenilor noștri referitoare la COVID-19, care a erodat grav încrederea comunității în marea noastră forță de poliție. De când Procurorul General a declarat o stare de urgență pentru noul coronavirus, guvernele noastre au acționat în baza anumitor puteri pentru a impune restricții cetățenilor săi, folosind poliția pentru a-și aplica regulile. Datorită naturii noi a virusului SARS-CoV-2, majoritatea oamenilor au fost de acord că ar trebui respectate anumite restricții, până când s-au aflat mai multe despre virus.

Cu modelul inițial al Imperial College din Marea Britanie [1] și de la Peter Doherty Institute aici, în Australia, indicând un număr catastrofal de cazuri care ar împovăra grav sistemul nostru spitalicesc și ar putea duce la până la 150.000 de decese australiene [2], este ușor de înțeles de ce guvernele noastre ar răspunde așa cum au făcut-o și de ce mare parte din populație s-ar supune.

Cu aceste proiecții înspăimântătoare a devenit evident că trebuie să găsim o modalitate de a diagnostica rapid boala. Cu toate acestea, Centrul pentru Controlul Bolilor din SUA afirmă că „în prezent nu sunt disponibile izolari cuantificate ale virusului 2019-nCoV”. [3] Deci, inclusiv fără ca virusul să fie izolat, testul RT PCR a fost ales pentru a deveni standardul de aur pentru testare.

Observăm că mai târziu s-a descoperit ca modelul avea erori grave de calcul, astfel încât experții care au revizat mai târziu au spus că „niciun om de știință serios nu îi dă (nu) nicio validitate”. [4, 5] Și acum s-a dovedit ca testul RT PCR nu este fiabil în cel mai bun caz, inventatorul declarând că „nu ar trebui niciodată folosit pentru a diagnostica boli infecțioase”, deoarece nu poate spune dacă ceea ce a detectat este viu sau mort. [6, 7, 8] Se continuă având încredere în acest test pentru luarea deciziilor critice în interesul sănătății și siguranței publice.

În același mod cum nu putem folosi un dispozitiv de detectare a vitezei inexacte pentru a superviza viteza unui civil, același lucru trebuie cerut unui test RT PCR defect și, ca atare, poliția nu ar trebui în niciun fel să pretindă testarea pentru covid-19 nici să depindă de nicio probă. Acum, că avem aproape 12 luni de date statistice în care se poate avea încredere, în locul modelelor informatice defectuoase, aceste statistici arată o realitate care este departe de proiecțiile modelului, în care s-a bazat Cabinetul National în răspunsul său. Aici sunt câteva statistici care reflectă această realitate:

De exemplu, acum știm că aproximativ 45% dintre persoanele care contractează virusul sunt asimptomatice [9], iar transmiterea asimptomatică este între 0-2,2% [10]. Știm, de asemenea, că 80% dintre persoanele care contractează virusul vor avea doar simptome ușoare [11] și persoanele în vârstă și imuno-compromise sunt expuse riscului de simptome severe care ar putea duce la deces. [12] În momentul redactarii acestui articol, rata de supraviețuire la nivel mondial pentru covid-19 este de 97,3%. [13] Gripa obișnuită este de 99,9%. [14] În plus, statisticile arată în mod clar că, deși cazurile confirmate pot crește, procentul deceselor este în scădere.

Suedia și Taiwanul nu au impus blocarea cetățenilor săi, așa cum a făcut o mare parte a lumii. Deși Suedia nu a nu a luat măsuri de precauție pentru a proteja vârstnicii în primele etape, rata mortalității lor este comparabilă, iar cea din Taiwan este remarcabilă. Statisticile arată că există o rată ridicată de infecție pe tot globul, dar foarte puține decese; indiferent dacă au existat blocaje forțate sau nu. Ceea ce putem deduce din această analiză este că aceste două moduri clar diferite au condus la același rezultat.

Observăm din recentul buget federal, datorii uriașe și șomaj, că blocajele noastre au creat o serie de probleme care par acum să depășească amenințarea pe care o reprezintă acest virus. În linia noastră de muncă, știm că problemele socioeconomice create aici se vor transforma într-o amenințare mai mare în viitor, pe măsură ce persoanele luptă să facă față daunelor colaterale pe care toate astea le cauzează.

David Nabarro - Un líder para la salud mundial que sitúa al individuo en prioridad

Ni s-a spus că sfaturile Organizației Mondiale a Sănătății sunt un aspect cheie pentru răspunsul Cabinetului Național, totuși Dr. David Nabarro de la OMS a declarat recent „Noi, în Organizația Mondială a Sănătății, nu susținem blocarea ca mijloc principal de control al acestui virus, ”[15] Așadar, în ciuda faptelor, așa cum sunt în prezent, se pare că Cabinetul Național a rămas în capacitatea sa de a se adapta la realitatea situației și acest lucru îi determină să nu își îndeplinească datoria de a răspunde proporțional cu riscul. Riscul este copleșitor cu vârstnicii și imunocompromiși. [16, 17, 18]

Ceea ce este și mai îngrijorător este interzicerea prescrierii hidroxiclorochinei pentru COVID-19 [19], când peste 121 studii științifice revizuite de colegi au demonstrat că este eficientă în tratarea și prevenirea bolii [20, 21, 22]. În schimb, guvernul federal a încheiat un acord de vaccinare cu AstraZeneca [23], iar australienii au spus că nu ne putem aștepta să revenim la normaitate până nu va sosi un vaccin.

AstraZeneca a fost declarat vinovat de infracțiuni legate de promovarea fără etichetă sau neaprobată a produselor medicale, făcând reclamații false, recompense și luare de mită, încălcarea protecției consumatorilor, infracțiuni în domeniul sănătății, încălcări ale contractelor guvernamentale și multe altele. Din anul 2000, au fost amendați cu peste 1,1 miliarde de dolari SUA pentru aceste infracțiuni și încălcări. [24] Totuși, li s-a acordat protecție împotriva viitoarelor reclamații de răspundere pentru produsele legate de vaccinul COVID-19 [25].

Australia: Scott Morrison apologizes for vacation at crisis time | News | DW | 20.12.2019

În mod alarmant, prim-ministrul Scott Morrison a declarat că vor face ca vaccinul sa fie „atât de obligatoriu pe cât va fi posibil” [26], în ciuda antecedentelor penale ale producătorului său, scutirea lor de la reclamațiile de răspundere, faptul că avem deja cel puțin două medicamente aprobate și extrem de sigure în Ivermectină [27] și hidroxiclorochină; s-a demonstrat că sunt tratamente eficiente și ca în realitate virusul nu reprezintă o amenințare gravă pentru sănătate. Se pare că aceste decizii sunt interese corporative, nu în interesul sănătății publice și al bunăstării, așa cum se susține.

Toate acestea indică faptul că restricțiile în curs asupra populației sănătoase reprezintă un răspuns disproporționat, înca se așteaptă ca poliția să continue să aplice aceste măsuri și riscă să fie forțată să vaccineze împotriva unei boli care se dovedește a nu fi virulentă, cu un vaccin care nu a avut studii de siguranță pe termen lung și apoi a fost impus populației. Dovezile ar sugerează că resursele sunt mai bine direcționate pentru a proteja vulnerabilii.

Ne preocupă legitimitatea acțiunilor pe care ni se spune să le luăm împotriva cetățenilor din Australia. Statele și teritoriile nu se pot ridica deasupra constituției Commonwealth-ului, precum și a tratatelor internaționale la care suntem semnatari, totuși acest lucru se întâmplă. Sub starea de urgență, cerințele de urgență sunt calificate și restricționate pentru faptul semnificativ că cerințele și instrucțiunile de urgență nu pot solicita ca o persoană să fie izolată, reținută, testată, vaccinată, tratată medical sau percheziționată în absența unui ordin de control al biosecurității emis individual.

Aceste măsuri sunt denumite măsuri de biosecuritate și sunt adunate în conformitate cu Subdiviziunea B a Diviziei 3 a Părții 3 a Capitolului 2 din Legea privind Biosecuritatea din 2015. [28] (Puterile de urgență și sănătate publică din state și teritorii nu oferă carte blanche pentru a încălca drepturile omului ale unei persoane izolând-o sau reținând-o sau testându-o fără notificările cerute și evaluările de risc mai întâi).

Există un acord interguvernamental [29] care plasează Commonwealth-ul la conducere, precum și Planul de Răspuns de Urgență al Sectorului de Sănătate Australian [30]. Acest lucru asigură ca Statele și Teritoriile să acționeze pentru a completa Cadrul Legislativ Federal. Articolul 7 din Convenția Internațională a Drepturilor Civile și Politice prevede „nimeni nu va fi supus torturii nici tratamentelor sau pedepselor crude, inumane sau degradante: în special, nimeni nu va fi supus fără liberul său consimțământ experimentării medicale sau științifice.” [31]

Articolul 27 din convenția de la Viena privind legea tratatelor „O parte nu va putea invoca dispozițiile dreptului său intern ca justificare a neîndeplinirii unui tratat”. [32] Articolul 7 din Legea Comisiei pentru Drepturile Omului din Australia din 1986 prevede că „nimeni nu ar trebui să fie supus torturii sau tratamentelor sau pedepselor crude, inumane sau degradante, în special, nimeni nu va fi supus fără liberul său consimțământ la servicii medicale sau științifice experimentale. [33]

Secțiunea 109 din constituția Commonwealth-ului Australiei prevede „când o lege a unui stat este incompatibilă cu o lege a Commonwealth-ului, aceasta din urmă va prevala, iar prima va fi în măsura în care incompatibilitatea este valabilă”. [34] În cazul încălcării legislației federale și internaționale, se va considera că suntem complici și consensuali în angajarea lor față de poporul australian, ceea ce potențial ne face responsabili penal în temeiul Legii criminalității din 1914 [35], precum și a Legii Codului Penal 1995 [36].

Mulți membri ai forței sunt sătui de abordarea aplicării regulilor opresive impuse populației în numele COVID-19 și de vaccinările obligatorii care se apropie. Simțim o reală chemare să facem partea noastră pentru a opri această opresiune, așa că vă scriem pentru a ridica următoarele probleme:

  • Angajații forțelor de poliție au „de ales” dacă vor primi sau nu vaccinuri;
  • Poliția este de părere că toți membrii comunității pot alege, de asemenea, să primească vaccinuri;
  • Poliția nu participă în niciun fel la impunerea vaccinurilor asupra populației;
  • Că Asociația Poliției începe să se pregătească pentru apărarea angajaților Poliției care aleg să nu fie vaccinați
  • Pentru a da alarma că există o dictatură globală și că Poliția este utilizată ca instrument pentru a împinge aceste agende globale și corporative asupra populației; și
  • Să avertizeze Forța de Poliție să nu accepte pur și simplu aceste cereri, reguli și legi și să acționeze în interesul populației sale, nu al tiraniei guvernului.

Recent au fost scrise scrisori către liderii noștri din fraternitatea legală, inclusiv judecători de înaltă calitate și QC [37], Institutul Australian pentru Progres redactat de 30 intelectuali publici, inclusiv 15 profesori de discipline relevante, dintre care unul este consilier în domeniul sănătății și sănătății – fiind economie pentru guvernul britanic [38], scrisoarea deschisă a Advocate Me către toți liderii care doresc să revizuiască răspunsul disproporționat la SAR-CoV-2 [39], precum și sute de medici din frăția medicală [40]. În ciuda faptului că guvernul a continuat să repete că urmează sfatul „experților”, toate aceste cereri au fost ignorate, iar poliția a fost utilizata ca executor a acestor reguli fără sens. Vă rugăm să luați în considerare informațiile furnizate aici și declarația de valori a Forțelor de Poliție NSW: –

Fiecare membru al forței de poliție trebuie să acționeze într-un mod care:

  • Pune integritatea mai presus de toate;
  • Susține statul de drept;
  • Păstrează drepturile și libertățile indivizilor;
  • Încearcă să îmbunătățească calitatea vieții prin implicarea în comunitate a poliției;
  • Luptă pentru satisfacția personală a cetțenilor și a poliției;
  • Valorifică bogăția resurselor umane; Utilizează eficient și economic resursele publice; și
  • Se asigură că autoritatea este exercitată în mod responsabil.

Mulți dintre noi credem că eliminăm propriile noastre drepturi și libertăți prin aplicarea acestor reguli asupra comunității, inclusiv a familiei și a prietenilor noștri. Și comunitatea este confundată prin intensificarea de forțele de ordine ale poliției în jurul protestelor pașnice pentru libertate și cât de inconsecventă a fost aceasta în comparație cu protestele legate de Black Lives Matter. Această contradicție distruge și mai mult încrederea publicului.

Ne adresăm tuturor colegilor noștri ofițeri de poliție din toată țara, pentru a scrie o scrisoare similară comisarilor de poliție respectivi sau pentru a semna formularul nostru la https://advocateme.wixsite.com/copsforcovidtruth pentru a vă arăta sprijinul pentru această poziție, pe care am numit-o Polițiști pentru Adevărul Covid/ Cops for Covid Truth. Cu toată încrederea în forța noastră de poliție, acum serios erodată, vă rugăm să luați în considerare acum contestarea necesității restricțiilor în curs perntru a restabili încrederea comunității, fiind o parte integrantă a readucerii statului și țării noastre la normalitate.

Salutari
Alexander Cooney Senior Constable Coffs / Clarence Highway Patrol
Forța de poliție NSW Secția de poliție Grafton
5 Duke Street Grafton NSW 2460

Ex-Coffs policeman Alex Cooney releases 'Cops for Covid Truth' video | Daily Telegraph

SURSA

invictuswebmedia.com

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Vă rog enorm să înmulțim rugăciunea în aceste vremuri, mai ales că se dorește obligativitatea certificatului covid pentru salariatii din Romania.
    Participati la aceasta umila candela de rugaciune, va rog sa ne adunam si sa ne mobilizăm în rugăciune, gândiți-vă la cei care au copii mici de hrănit, sau sunt săraci: ce vor face fără locuri de muncă?
    Începem din 1 octombrie.
    Vedeți mai multe: https://mantuireaorg.blogspot.com/2021/09/candela-de-rugaciune.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button