X

Cea mai mare înșelătorie din istoria sănătății: ceea ce ne ascund ei despre pandemie, vaccinuri și morți

Magdalena del Amo on Twitter: "¡Por fin, en mis manos! Mi libro  #conspiraciones contra la humanidad… " De Magdalena del Amo – 24.09.2021

Situația pandemică / pandemia actuală este cel mai mare atac asupra umanității din întreaga sa istorie. Nimic de-a face cu războaie sau boli din trecut. Această pandemie / plandemie a fost concepută în cloacele sistemului, la fel cum sunt programate conflictele de război, prețul grâului sau formularea teoriilor despre gen, sau persecuția rasei albe au pentru a promova un amestec involutiv, antropologic vorbind. Sfârșitul acestei pandemii este controlul „turmei”, iar pentru ca supunerea să fie acceptată sunt necesare doze mari de frică și incertitudine, care au fost inoculate, pe baza minciunii despre un virus „ucigaș” despre contagieri care nu sunt astfel, asupra testelor PCR care nu servesc la detectarea încărcăturii virale, despre pacienții asimptomatici inventați și încă o mie de minciuni care nu corespund realității. Cea mai mare problemă a timpului nostru este că minciuna este o armă instituționalizată și cenzura a atins cote alarmante.

Există o boală numită COVID, cu pneumonie, tromboze, afecțiuni neurologice și decese, și au existat mulți oameni în vârstă care au murit în primele luni ale anului 2020, în special în rezidențe. Acum, că se datorează unui virus „ucigaș” și „supercontagios” numit SARS-CoV-2, care nu a fost izolat, purificat și secvențiat, conform postulatelor lui Coch, ar trebui să demonstreze acest lucru și nimeni nu a făcut asta.

Continúa el debate sobre el grafeno en las vacunas. ¿Quién es Pablo Campra  Madrid, el científico que dirige la investigación? | Noticiero Universal

Sunt foarte critică față de teza oficială a virusului, asimptomaticii sau contagierile și vă invit să căutați originea bolii în alte surse, cum ar fi anumiți adjuvanți ai vaccinurilor antigripale, citiți polisorbat 80 – conform studiului Spitalului Barbastro în iulie 2020 – sau triton-x și alte componente, cum ar fi controversatul „oxid de grafen” găsit în flacoanele de vaccin, conform analizei preliminare a omului de știință de la Universitatea din Sevilla, Pablo Campra Madrid, care asigură că există indicii rezonabile ale existenței acestui material, în absența studiilor concludente. (Trebuie spus că atât universitatea, cât și omul de știință au fost presați și „obligați” să oprească investigația). În mod curios, directorii unor laboratoare farmaceutice sunt, la rândul lor, ale unor companii care comercializează grafen. Acest studiu încearcă să acopere și să ridiculizeze chiar și o parte a disidenței, ceea ce nu este ușor de înțeles.

Studiul deceselor cauzate de COVID nu a fost realizat corect. De ce mureau bătrânii bolnavi de gripă și pneumonie în anii 2017, 2018 și 2019, toți vaccinați împotriva gripei? Mulți dintre noi suntem siguri că mureau de ceea ce acum se numește COVID. Ceea ce s-a schimbat este modul de diagnosticare și protocoalele. Pentru că, acum, spitalele primesc bani pentru fiecare pacient covid internat, mai mult dacă sunt intubați și chiar mai mult dacă mor. Este o rușine totală să faci trafic cu boala și moartea! Se întâmplă ca politicienii să o facă, știm deja de ce picior șchiopătează, dar medicii însărcinați cu asigurarea sănătății cetățenilor o fac, e strigător la ceruri.

În afară de adjuvanții (substanță care activează acțiunea unui medicament) menționați anterior, câmpurile electromagnetice joacă un rol important nu numai ca o cauză a COVID, ci în viitorul nostru foarte apropiat, în special rețeaua 5G, un subiect tabu, complet interzis și cenzurat, atât în ​​mass-media oficială, cât și în mass-media alternativă, mai ales dacă îl relaționează cu coronavirus. Și acest lucru este foarte grav, deoarece vorbim despre sănătatea noastră și a planetei în totalitatea sa. Raportul științific independent privind frecvențele 5G asigură că ar putea afecta chiar și rezonanța Schumann.

Există multe persoane care împărtășesc multe dintre tezele noastre și nu sunt neapărat anti-vaccinuri în sine, dar sunt împotriva vaccinurilor COVID, deoarece nu este un vaccin obișnuit, elaborat dintr-un agent patogen atenuat, ci un experiment genetic, despre care noi nu știm consecințele pentru biologia noastră pe termen mediu și lung. Numind vaccin „acest experiment” este un recurs de la ingineria verbală, deoarece societatea identifică vaccinul cu salvarea vieților. Este un proces inconștient și cei care se ocupă de asta știu. De fapt, inclusiv și oficialii guvernamentali recunosc că nu este un vaccin ca cele anterioare, ci un medicament experimental cu ARNm, autorizat pentru utilizare de urgență, dar care nu este aprobat. Se experimentează cu populația ilegal, deoarece garanțiile la care cetățeanul are dreptul nu sunt îndeplinite: nu există consimțământ informat și există o mulțime de presiuni, amenințări, constrângeri și șantaj, încălcând toate codurile etice convenite de la Nürnberg. Nimic de acest fel nu s-a întâmplat vreodată în ultimii șaptezeci de ani. Nu am fost niciodată înconjurați de executori judecătorești improvizați care ne cereau vaccinarea sau certificatele PCR, cerințe ilegale, deoarece acestea sunt chestiuni private.

Experții independenți nu ezită să afirme că este un vaccin inutil și ineficient. Vaccinații înșiși au interiorizat trăncăneala oficială și repetă ca automate că nu sunt imunizați și că pot infecta – folosim mantrele lor -, în afară de a fi forțați să folosească masca și să respecte restul restricțiilor Covidiene. Pe de altă parte, decesele și multe efecte secundare sunt ascunse. Și când cineva moare ca urmare a vaccinului, acesta este atribuit „coincidenței”. Efectele secundare nu sunt înregistrate, iar decesele nici măcar nu sunt menționate.

Întregul experiment se desfășoară sub umbrela protectoare a OMS, adevăratul purtător de cuvânt al celor care au organizat această farsă și una dintre cele mai corupte organizații din lume; acest lucru trebuie spus tare și clar.

Pandemia este pretextul pentru a instaura controlul total al ființei umane, lucru care va fi fundamentat prin vaccinuri – acestea și viitoarele nu știm dacă ne vor modifica genomul sau ne vor provoca sterilitatea, deoarece operăm într-un cadru de ipoteze. Cu toate acestea, bănuim că nu va avea doar consecințe pentru corpul nostru fizic, ci și pentru corpul nostru energetic, emoțional și mental, inclusiv spiritual. Avem motive întemeiate pentru a deduce că vaccinurile – poate nu astea primele – vor conține vreun element capabil să funcționeze ca receptor – emițător cu lumea exterioară. Aceasta nu este speculație. Inefabilul Gates a anunțat „vaccinul de puncte cuantice” sau microcipurile pentru ca toți cetățenii să facă parte dintr-un recensământ global. Vândut, desigur, ca un drept. Poate că oxidul de grafen sau un alt element inoculat ar putea fi complementul electromagnetismului de la 5G. Știu că asta sună ca science fiction, dar suntem mai aproape de el decât pare. Cuvintele președintelui Chile, Sebastián Piñera și ale ministrului britanic Boris Johnson, care au fost în întreaga lume, sunt mai mult decât clare.

Director de OMS en cuarentena por contacto con un positivo COVID-19 | El  Mundo | DW | 02.11.2020

China joacă un rol important, nu numai în legătură cu pandemia, ci și cu OMS în sine. Încă de la început, actualul său lider, Tedros Adhanom, a fost numit grație voturilor Chinei prin Bill Gates, una dintre fețele vizibile ale acesteia, dar încă o păpușă în această poveste, deoarece numele autenticilor membri de la vârf nu apar în mass-media, nici măcar în cele alternative. Rolul Chinei este foarte important în istoria lumii viitoare, așa cum au conceput-o ei. Lăsând deoparte marginea resetării economice sau a reluării, sau a virușilor proiectați în Wuhan – care, în realitate, sunt arme biologice, adică bioterorism – pe mine mă interesează partea spirituală și de dominare; iar China oferă modelul visat de elite: ființe fără libertate, transumane și animalizate, fără spiritualitate, fără istorie adevărată, fără rădăcini, antropologic distruse, uniformizate mental, supuse, manipulate și controlate, cu carduri de cetățenie în funcție de comportamentul lor, conform exigențelor sistemului dictatorial global. China aduce, de asemenea, o componentă semnificativă a cruzimii, care se bazează pe un fel de psihopatologie colectivă generalizată.

Această situație ne afectează mult mai mult decât pare. Pentru început, rata sinuciderilor a crescut considerabil, atât în ​​rândul adulților, cât și al minorilor. Vânzarea de anxiolitice a explodat. Starea mentală a societății este foarte îngrijorătoare. În ultimul an s-a suferit de o Tulburare Colectivă de Stres Post Traumatic (PTSD), din ce în ce mai complicată și complexă, asociată cu alte patologii, în afară de faptul că se trăiește într-o stare de programare cvasi-hipnotică. Vedem această realitate în consultarea individuală, dar și prin observarea comportamentului și a reacțiilor în masă ale publicului. Și acest lucru va deveni cronic în timp, devenind o problemă foarte greu de rezolvat.

Un apel de trezire vine la oameni de știință de bine, medici, lucrători în sănătate în general, judecători, procurori, funcționari, poliție și alte instituții ale Statului. Fără corupție la vârf, acest lucru nu ar fi fost posibil.

În această mare de corupție atât de gigantică pe toate fronturile, societatea merge direct la prăpastie. Ființa umană transumanistă și fără valoare pe care încearcă să o modeleze se îndepărtează complet de esența noastră de ființe imperfecte în ascensiune la etape mai evoluate. Este necesară o nouă paradigmă.

Scriem de multă vreme despre necesitatea unui alt Nürnberg, de data aceasta de adevărat, nu despre pantomima din 1945, în care marii criminali au plecat să-și continue experimentarea criminală în alte țări. Nu este ușor, deoarece justiția este în slujba Răului. Dar trebuie să păstrăm vie speranța și să continuăm să trezim conștiințe, având încredere în milioanele de oameni care lucrează pentru bine și just, și în echipele de avocați care prezintă procese împotriva diferitelor guverne și a sistemelor lor de sănătate. Marea noastră provocare este de a combate această distopie și de a împiedica entitățile întunericului să-și instaureze planul satanic.

*****

invictuswebmedia.com

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

2 comentarii

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button