X

A treia doză de vaccin nu oprește infecțiile în Israel și atinge recordul de cazuri de la începutul pandemiei

20.09.2021 – Alerta Digital

Angajamentul de a inocula a treia doză de vaccin împotriva covid-19 – la care se alătură tot mai multe țări, printre care ar putea fi Spania – nu pare a fi cu adevărat eficient, după cum atestă cazul Israelului, care ieri a înregistrat un record de infecții de la începutul pandemiei, cu peste 11.000 cazuri noi într-o singură zi.

Israelul și-a bazat întreaga campanie de vaccinare pe medicamentul dezvoltat de Pfizer și BioNTEch, din care aproape 6 milioane de persoane au primit deja o doză. Norma completă atinge 5,4 milioane, în timp ce peste 2,1 milioane au primit deja injecția de întărire, deja activă pentru cetățenii cu vârsta peste 12 ani.

Și avansarea rapidă a variantei Delta, cu mutații diferite, pune în discuție pentru moment eficacitatea celei de-a treia doze de vaccin ca soluție, într-un moment în care Spania este aproape de a atinge așa-numita imunitate a turmei, cu 70% din populația sa a fost vaccinată. (*Conform datelor, pâna acum în Spania s-au vaccinat 76,2% și nicăieri nu se vorbește despre imunitatea de turmă promisă la începutul campaniei de vaccinare).

Luc Montagnier, Premiul Nobel pentru medicină: „Imunitatea turmei nu se va realiza niciodată cu mai mulți oameni vaccinați”

Cu toate acestea, unele alternative la vaccin sunt deja foarte mature pentru a obține răspunsul imunitar care nu este atins, în special în rândul celor cu sistem imunitar slăbit. Dintre acestea, se remarcă terapiile cu anticorpi monoclonali, pentru care Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA) a aprobat o autorizație de utilizare de urgență pentru terapia de investigație cu un medicament de aceste caracteristici.

Anticorpii monoclonali sunt proteine ​​artificiale care acționează ca anticorpii umani în sistemul imunitar, astfel încât acest tratament ar putea reprezenta o nouă cale terapeutică pentru persoanele care au un sistem imunitar slab.

Naftali Bennett: el desembarco del primer líder religioso de la historia de Israel

Pe de altă parte, guvernul lui Naftali Bennet a insistat în mai multe rânduri că obiectivul său este să evite o nouă blocare la domiciliu, de teama unor daune economice colaterale care ar putea rezulta din suspendarea masivă a activităților. Experții se tem de o nouă revenire odată cu începerea anului școlar miercuri.

Terapie nouă

Compania farmaceutică AstraZeneca a publicat recent rezultatele unui studiu clinic în fază III, efectuat în SUA, care a arătat că noua sa terapie cu anticorpi monoclonali a redus cu 77% riscul de a dezvolta Covid-19 simptomatic.

După limitările pentru protecția anumitor „ținte” care sunt observate cu vaccinurile, oamenii de știință speră că aceste noi terapii vor consolida imunitatea, în special în rândul populației cu risc.

*****

invictuswebmedia.com

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

3 comentarii

  1. Ieri in Constanța a fost un mare protest spontan împotriva certificatului…

   Acum la radio am auzit ca in maluri la Fast foood-uri a fost pustiu ,văd ca oamenii numai vin și acum au schimbat ca poți cumpara dar nu poți sta la masa fără certificat ..,Boicot oriunde se cere…

   Azi protest București P-ta Universității,ora15.00

   Boicot oriunde se cere certificat,doar așa vom câștiga..
   Doamne ajuta!!!!

 1. 1. „au primit deja injecția de întărire,..” = al doilea atac in succesului sinuciderii asistate.
  2. „Anticorpii monoclonali… ar putea reprezenta o nouă cale terapeutică pentru persoanele care au un sistem imunitar slab.” = sa nu va lasati pacaliti de noile tratamente cu „anticorpi monoclonali” care tot pe genele umane vor actiona pentru zombificarea lumii noi.
  Prin zombificare nu trebuie sa intelegeti ca cei modificat genetic vor arata ca strigoii din firme, ci mai degraba ca eliminarea unor gene raspunzatoare de legatura dintre trup si suflet vor duce la comportamente dezirabile politic cu degraderea intelectuala si spirituala aferenta (Iadul e garantat). Uitati-va de ex. la politia din tarile NWO care si-au vaccinat efectivele de bataie cum actioneaza ca niste roboti. Idealul satanist de fuziune a omului cu masina e cheia succesului fermei globale de animale umane.”
  ———————
  Da’ poate asta doriti!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button