X

Trump: „A deveni progresist înseamnă a deveni un ratat. Nici o persoană care adoptă o viață progresistă nu triumfă în viață „

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Alerta Digital – 13 septiembrie 2021

Greg Gutfeld și-a lansat emisiunea târziu pe Fox News în intervalul orar competitiv de la ora 22:00, unde se confruntă cu personaje istorice precum Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel și Stephen Colbert.  În ciuda concurenței și a bugetului redus al programului său, în ultima lună Gutfeld a măturat ratingurile și conduce deja în intervalul de timp.

Greg Gutfeld says Trump has 'Category 5 Hurricane' at his back after impeachment victory | Fox News

Pentru a celebra acest succes, conducătorul republican l-a intervievat pe fostul președinte Donald Trump, pe care îl consideră un „model” și un „politician exemplar”.

Interviul a doborât toate recordurile de rating săptămâna aceasta.

În prima parte, Gutfeld l-a întrebat despre ce crede despre televiziune de astăzi, în special despre concurenții săi, pe lângă problemele legate de imigrație, eșecul lui Biden în Afganistan și reglementarea armelor în Statele democratice.

Gutfeld a mai glumit că, în 2016, el n-a susținut candidatura la președinție și nici nu l-a votat, dar că în timp l-a convins și astăzi crede că Trump este unul dintre cei mai buni președinți din istorie.

În cea de-a doua parte, Gutfeld l-a întrebat despre președinția sa, despre cele mai mari provocări ale guvernului său, despre părerea sa despre vaccinul împotriva coronavirusului, tratatele sale de pace – și cum Biden își asumă sarcina să dărâme unul câte unul – și crăpătura pe care a creat-o în societate în jurul figurii sale politice.

„Cel mai dificil lucru la președinția mea nu a fost guvernarea. A fost supraviețuirea „, a explicat el la întrebarea lui Gutfeld. „Am avut toate agențiile Statului cu directori numiți de Obama care încercau să mă scoată din Casa Albă în fiecare zi”.

În partea a treia, Gutfeld l-a presionat să spună dacă a luat deja o decizie cu privire la candidatura sa în 2024: „Mă gândeam la asta și în curând voi spune despre decizia mea, dar îți spun ceva, cred că vei fi foarte mulțumit cu ceea ce voi spune.

De asemenea, l-a întrebat despre cazurile de corupție în care este implicat fiul lui Joe Biden, dacă îi este dor de Twitter, și despre relația sa cu CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, la care fostul președinte a asigurat că „el venea la Casa Albă să-mi sărute fundul, dar apoi mă cenzura atunci când nu-i plăcea ce spuneam ”.

În cele din urmă, el a menționat apelul care s-a filtrat despre Biden cu fostul președinte afgan Ashraf Ghani, în care Biden poate fi auzit cum îi cere lui Ghani să mintă mass-media internaționale, pentru a nu raporta că talibanii făceau atât de multe avansuri militare.

În ultima parte, Trump a vorbit despre grupul terorist de extremă stângă Antifa și protestele sale din iunie 2020. Fostul președinte a reamintit acoperirea CNN, care a devenit virală pe rețele, deoarece jurnalistul spunea că „marșurile erau pașnice” în timp ce membrii Antifa erau văzuți în spatele lor dând foc orașului și aruncând cu pietre.

Gutfeld l-a întrebat și despre nesiguranța crescândă din țară după ce mai multe guverne locale au adoptat legi pentru a nu mai finanța poliția.

Când a fost întrebat despre politicile „trezite” – ‘woke’ – (progresiste) pe care le iau democrații, el a răspuns: „A deveni progresist înseamnă a deveni un ratat. Nici o persoană care adoptă o viață progresistă nu triumfă în viață ”. În plus, el a spus că, atunci când a venit la guvern, existau angajați federali care erau plătiți cu aproape 500.000 dolari pe an pentru a preda soldaților Armatei teorii marxiste și rasiste.

Spre sfârșitul interviului, el nu a vrut să răspundă dacă pentru el Biden va termina mandatul sau dacă va fi înlocuit de Kamala Harris, dar a asigurat că nu a văzut niciodată în viața sa un președinte atât de debil ca Joe Biden și că toată lumea-l privește.

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button