X

Directorul Muzeului Genocidului nu admite „dovezi criminalistice” care sa susțina afirmația că 1,5 milioane de evrei au murit la Auschwitz

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

August 18, 2021 By CFT Team

Îngropat într-un articol plictisitor care discută despre numărul evreilor care au murit în lagărul Jasenovac din Croația în timpul celui de-al Doilea Război Mondial – publicat în Jerusalem Post

Ristić: Uništenje narodne biblioteke Srbije je ratni zločin

Dejan Ristic, directorul interimar al Muzeului Genocidului din Belgrad, Serbia, face un lucru destul de remarcabil și fară rezerve, admiterea asupra lipsei probelor la Auschwitz:

Urmând logica ridicolă, pseudo-științifică, anti-civilizație și rușinoasă care în acest articol revizionist neagă numărul victimelor din Jasenovac doar pe motiv că nu există date medico-legale adecvate (cu excepția a 2. 500 – 4.500 de victime, cum zice fals autorul ), am putea pune întrebarea dacă este posibil să negăm în același mod numărul de 1.200.000 – 1.500.000 uciși în Auschwitz, deoarece nu există dovezi medico-legale pentru această afirmație …?

International Conference for Jewish Educators Opens at Yad Vashem

Desigur, această „lipsă de dovezi” a fost coroborată de Ephraim Kaye – unul dintre directorii muzeului israelian Yad Vashem – care a susținut că lipsa completă de dovezi fizice de la Auschwitz este „dovada” că milioane de evrei au fost „uciși” acolo.

 A MONUMENT TO honor the victims of the Jasenovac camp. (photo credit: ANTONIO BRONIC/ REUTERS)

UN MONUMENT pentru a onora victimele lagărului Jasenovac. (credit foto: ANTONIO BRONIC / REUTERS)

„Logica” aici este că lipsa dovezilor este „proba” că „naziștii” au eliminat toate probele, altfel ar exista dovezi că Holocaustul a existat.

Acesta este un exemplu de manual implorând întrebarea, care este aceeași tehnică de argumentare în care rabinii se angajează în Talmud.

De fapt, cu mult înainte ca războiul să se termine și taberele să fie eliberate, presa evreiască planifica deja eventualitatea că nu vor exista gropi comune care să demonstreze Holocaustul – așa că încă din 1943 au început să avertizeze publicul anticipat, să nu se alarmeze atunci când nu vor fi descoperite gropi comune.

Muere Elie Wiesel, rostro de la memoria del Holocausto | Internacional | EL PAÍS

Sfântul patron al Holocaustului – Eli Wiesel – s-a angajat, de asemenea, în aceeași dublă gândire evreiască atunci când a încercat să explice cum ceva ce este adevărat nu s-a întâmplat în realitate:

„Conversația a devenit mai relaxată. M-a întrebat despre munca mea. A vrut să știe dacă poveștile pe care le-am spus în cărțile mele erau adevărate, dacă s-ar fi întâmplat cu adevărat. Am răspuns nu prea convingător: „În literatură, Rebbe, anumite lucruri sunt adevărate, deși nu s-au întâmplat, în timp ce altele nu, chiar dacă s-au întâmplat.” — Eli Wiesel, autobiografie

Despre oameni pe care îi cunoșteai? „Da, despre oameni pe care poate i-am cunoscut”. Despre lucrurile care s-au întâmplat? „Da, despre lucruri care s-au întâmplat sau s-ar fi putut întâmpla”. Dar nu au făcut-o? „Nu, nu toți au făcut-o. De fapt, unele au fost inventate aproape de la început până aproape de sfârșit.” Rebe s-a aplecat în față ca și când ar fi vrut să mă măsoare și a spus mai mult cu tristețe decât cu furie: Asta înseamnă că scrii minciuni! Nu am răspuns imediat. Copilul certat din mine nu avea nimic de spus în apărarea sa. Cu toate acestea, a trebuit să mă justific: „Lucrurile nu sunt atât de simple, Rebbe. Unele evenimente au loc, dar nu sunt adevărate; altele sunt – deși nu au avut loc niciodată. ” – Eli Wiesel, „Legendele timpului nostru”

„În cartea [mea]„ O generație după ”există o frază care poate explică ideea mea:„Anumite evenimente se întâmplă, dar nu sunt adevărate. Altele, în schimb, sunt, dar nu se întâmplă niciodată.” Atunci! Sunt supus anumitor evenimente și, pornind de la experiența mea, descriu incidente care s-au putut întâmpla sau nu, dar care sunt adevărate. Eu cred că este foarte important ca martorii să fie mereu și peste tot. ” – Eli Wiesel, „O generație după”

VIDEO

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. De ce credeti ca inclusiv in Romania exista lege prin care n-ai voie sa contesti existenta holocaustului?! 1. Asta demonstreaza ca Romania nu este condusa de romani, din moment ce le interzici sa aiba o opinie despre evenimentele care au avut loc in alta tara. 2. Adevarul trebuie ascuns publicului cu orice pret.

  2. Jidanii au inventat o dialectica talmudista si spun ca “logica” este o indeletnicire greceasca neinteresanta pentru ei. …se “antreneaza”!!!
    Un exemplu: jidanul poate spune despre el ca este Jew da’ altul poate doar spune ca acelasi individ are Jewish origin. Daca zice ca e Jew inseamna ca este antisemit….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button