X

MAI modifică noile buletine: Expresia ”GEN”, înlocuită cu ”SEX”, iar tricolorul va fi și el inclus

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) va modifica noile cărți de identitate, după controversa ”GEN” vs ”SEX”, dar și după nemulțumirile ale unor reprezentanți AUR și PNL legate de absența tricolorului de pe buletine.

Ministerul Afacerilor Interne vrea să modifice expresia ”GEN” cu ”SEX” și să introducă tricolorul pe noile buletine.

”Având în vedere dezbaterile publice, reacțiile, în momentul acesta se caută cele mai bune soluții. În câteva zile vom avea și o decizie în acest sens.

În acest moment, se analizează și, cu sigurnață, vor fi identificate soluții pentru integrarea steagului național în cuprinsul blanchetei.

Aici sunt necesare, pe de o parte, la nivel de proiectare, niște specificații tehnice, niște modificări, și urmează după aceea niște teste tehnice. Nu este vorba decât despre aspecte de natură tehnică”, a dclarat Cătălin-Aurel Giulescu, angajat la Direcția de Evidență a Persoanelor, din cadrul MAI.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. OT: Autoritatile doresc deschiderea unui centru de vaccinare in apropierea Manastirii Nicula, cu ocazia Hramului. Conform unor cititori ai mantuireaorg.blogspot.com, obstea Manastirii nu ar fi de acord cu asa ceva, insa nu pot face nimic in acest sens. Totusi, pana la acest moment, Manastirea Nicula nu a raspuns emailurilor trimise, in care le solicitam punctul de vedere cu privire la acest subiect, ci doar un cititor a reusit sa-i contacteze.

  2. Treaba asta cu “gen” si “sex” in buletine este de mult timp, poate chiar zeci de ani.
    Primul meu buletin a fost in urma cu vreo 15 ani, si tot “sex” scria. La buletinul bunicii mele care a murit anul trecut la o varsta de 80 si ceva de ani tot sex era trecut la feminin si avea buletin din ala din anii 2000 format carticica. Tricolorul era trecut de foarte mult timp in buletin asta pentru ca sa stiti si voi.
    Eu doar va spun ca de foarte mult timp, de cel putin 20 de ani in buletine era trecut cuvantul “sex” in loc de “gen” si voi nu acceptati asta. Nu inteleg ce aveti voi cu asta. Pentru voi cuvantul “sex” este un cuvant demonic? este un cuvant vulgar? Nu se refera la relatii intime, se refera la ce este omul, barbat sau femeie.
    Stiu ca imi veti sterge comentariul, pentru ca nu este conform cu stirile voastre, dar nu rezolvati nimic cu stergerea comentariului meu. Poate deranjeaza comentariul meu, si imi cer iertare. Aici pierdeti voi multi oameni, prin faptul ca nu dati dreptul la replica oamenilor care au alte pareri decat cele ale voastre. Cand nu va convine un comentariu nu il aprobati, pentru ca oamenii nu au voie sa aiba pareri diferite de ale voastre, dar nu inteleg de ce. Voi care strigati in gura mare “Libertate”, sau care cereti sa vi se respecte dreptul la libera opinie, tocmai voi nu respectati libertatea de exprimare a celor ce au pareri diferite de ale voastre si le bagati pumnul in gura. Voi care sunteti impotriva discriminarii pe criteriu de vaccinare, tocmai voi ii discriminati pe cei vaccinati (Nu, NU sunt vaccinat daca asta credeti).
    Stiu ca e un site in care comentariile asteapta aprobare pentru postare, dar nu e ok asa, asta e parerea mea. Eu daca gresesc imi cer iertare, dar va rog frumos sa respectati parerea celorlalti, chiar daca nu este conforma cu parerea voastra. A sterge comentariul cuiva doar pentru ca nu iti convine ce a scris inseamna sa ii bagi pumnul in gura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button