X

Mișcarea lui Putin de a contracara planul Cyber ​​Polygon: Rusia lucrează pentru a avea internetul său suveran

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Editor ER: Vă recomandăm, de asemenea, acest articol pe care l-am publicat de Brandon Smith în aprilie a acestui an referitoare la Cyber ​​Polygon (care va începe pe 9 iulie 2021) intitulată Globaliștii vor avea nevoie de o altă criză în America, deoarece agenda lor de resetare eșuează:

Un factor din cadrul simulării Event 201 care nu s-a jucat niciodată, a fost însă proiecțiile WEF privind decesele.  Jocul de război a sugerat cel puțin 65 de milioane de decese inițiale din cauza pandemiei. Proiecțiile timpurii asupra ratei mortalității au sugerat între 2% și 3% din populație sau mai mult. Aceleași proiecții au fost repetate de Organizația Mondială a Sănătății a ONU atunci când pandemia reală a fost dezvăluită publicului.

În schimb, Covid-19 a fost o dezamăgire pentru globaliști, cu o mică rată a mortalității de aproximativ 0,26% (ER: prof. John Ioannidis a schimbat acest lucru la 0,15%) în afara caselor de bătrâni. Adică, 99,7% din populație nu are de ce să-și facă griji din partea covidului. Milioane de americani devin pricepuți la situație și refuză să se conformeze mandatelor asupra unui virus care nu este o amenințare.

În loc să se retragă din schema Reset, globaliștii continuă să se dubleze. De ce? Pentru că nu au altă opțiune. Au lăsat pisica să iasă din geantă și gurile mari bloviante, precum Klaus Schwab, au spus lumii exact care este planul. Dacă se retrag acum, s-ar putea să nu aibă NICIODATĂ o altă șansă de a implementa un plan de centralizare mondială – o grefă masivă care necesită tiranie medicală pentru a preveni rebeliunea.

***

Cyber Polygon

Așa cum simularea evenimentului 201 a unei pandemii de coronavirus a precedat realitatea cu doar două luni, există îngrijorări că următorul eveniment de simulare al Forumului Economic Mondial va fi, de asemenea, un precursor al unei alte crize.

Cyber Polygon este un joc de razboi organizat de WEF în luna iulie, menit să simuleze un atac cibernetic major asupra lanțului global de aprovizionare și a sistemului economic. Anul trecut, în mass-media au avut loc discuții nesfârșite, construind temeri de atacuri cibernetice din partea Rusiei, Chinei, Iranului și chiar Coreei de Nord.

În ceea ce privește amenințările legate de lanțul de aprovizionare, nu sunt sigur cum un atac cibernetic ar putea face mult pentru a perturba transportul maritim global, cu excepția cazului în care vorbim despre un alt blocaj pe o rută maritimă majoră, cum ar fi Canalul Suez. Dar un atac reușit asupra burselor de valori din locuri precum Wall Street ar putea fi devastator. Vă sugerez să urmăriți cu atenție acest eveniment, deoarece ar putea fi conceput pentru a preceda un adevărat atac cibernetic în acest an.

******

Russia flexes its 'sovereign internet' with move to curb Twitter | Financial Times

Mișcarea lui Putin de a contracara planul Cyber Poligon: Rusia lucrează pentru a avea internetul său suveran

Jurnalistul italian Cesare Sacchetti ne oferă imaginea de ansamblu despre toate acestea.

Rusia lucrează deja la găsirea de soluții pentru deconectarea de pe internet.

Se pare că țara a aplicat deja unele teste generale pentru a se separa de Internet și a încerca un fel de internet suveran.

Testele au fost efectuate în perioada 15 iunie – 15 iulie, iar participanții au fost compania de stat rusă, Rostelecom, alături de cei patru mari furnizori de telefonie mobilă.

Aparent, rezultatele au fost destul de reușite și aceste exerciții ar putea dezvălui o strategie precisă a Kremlinului.

Rusia nu a fost prea mulțumită de Internet din 2014, când Euromaidan, lovitura de stat creată de administrația Obama și George Soros l-au răsturnat pe fostul președinte ucrainean Ianukovici.

Motivul pentru care Rusia caută o modalitate de a se separa de Internet ar putea fi strict legat de Cyber Polygon.

Cyber Polygon este exercitiul pe care Forumul Economic Mondial l-a pus în aplicare recent. Ideea din spatele acestui exercițiu este de a preveni un atac cibernetic general care poate perturba internetul și lanțul de aprovizionare cu alimente.

Cu toate acestea, exercițiile din mediul instituțiilor globaliste își asumă un sens și un scop diferit.

Ele nu sunt menite să prevină un scenariu specific, ci mai degrabă sunt menite să deschidă drumul către un scenariu artificial de criză ales în prealabil de către elite globaliste.

Strategia este simplă, la fel de eficientă. Prin destabilizarea unei țări, puterile internaționale obțin un rezultat prestabilit.

În acest sens, cel mai clar și recent exemplu vine de la Evenimentul 201. Evenimentul 201 este o simulare desfășurată în octombrie 2019 de Institutul Johns Hopkins și finanțată de Fundația Bill Gates care „întâmplător” a prezis așa-numita pandemie care ar izbucni trei luni mai tarziu.

Vorbind despre „predicții pandemice”, există și un alt exemplu perfect care se referă la o lucrare publicată în 2010 de Fundația Rockefeller, al carei titlu este “Operation Lockstep”.

În acest document, există tot ceea ce am asistat. Practic, lucrarea prevede o „pandemie” care ar deschide calea către o societate globală autoritară.

Operațiunea teroristă Covid, o definiție strălucită a colonelului rus Kvachov, nu este altceva decât un eveniment global catalizator pentru a introduce Noua Ordine Mondială.

Cu alte cuvinte, „pandemia” este un fel de 9/11 global care a fost conceput pentru a precipita lumea într-o stare de haos controlat, după care va apărea un guvern unic.

Deci acesta a fost scopul original și esențial al crizei artificiale pandemice. Cu toate acestea, lucrurile nu mergeau așa cum era programat.

Potrivit mai multor denunțători, operațiunea teroristă Covid ar fi trebuit să declanșeze un colaps economic global până în iunie 2021.

În special, un membru din Canada și un oficial anonim al guvernului francez au divulgat aceste informații în noiembrie 2020.

Marea Resetare, planificată de WEF și concepută de președintele Davos, Klaus Schwab, nu a apărut.

Motivul acestei întârzieri ar putea fi găsit în faptul că statul profund nu a recâștigat încă controlul Statelor Unite.

Planul inițial era de a-l elimina pe președintele Trump printr-o lovitură electorală și de a folosi superputerea americană pentru a trage restul lumii spre Marea Resetare.

Toată această schemă s-a transformat într-un eșec. Administrația Biden nu pare să fie cu adevărat la conducere și majoritatea armatei este încă loială lui Trump.

Există o dezbatere deschisă despre cine controlează Statele Unite, iar răspunsul ar putea fi găsit în ultimele zile ale lui Trump la Casa Albă.

Potrivit mai multor surse militare, Trump a semnat în acele zile Legea insurecției și a transferat temporar puterea către militari.

Această decizie ar fi o modalitate de a preveni succesul definitiv al încercării de lovitură de stat impusă președintelui Trump.

Prin urmare, planurile globalismului au eșuat cel mai probabil din acest motiv și Marea Resetare nu a început încă.

Cu toate acestea, cabala lucrează deja la o altă criză artificială și atacul cibernetic pare să fie, în acest moment, scenariul lor preferat de destabilizare.

Cyber ​​Polygon ar putea, dacă are succes, să paralizeze rețeaua și să perturbe lanțul alimentar de aprovizionare mondial. Panica și haosul ar urma în lume, iar guvernele globale ar putea militariza societatea exact așa cum a fost planificat inițial în hârtiile Rockefeller.

De îndată ce exercițiul WEF a fost finalizat, atacurile cibernetice au perturbat funcționalitatea multor site-uri web, cum ar fi Amazon și UPS, care au fost închise.

Momentul este cel mai influent semn că Davos și celelalte cluburi globaliste iau în considerare în mod serios criza cibernetică pentru a-și atinge scopul final.

Rusia a înțeles deja mișcarea statului profund și lucrează la construirea propriului său internet suveran pentru a evita consecințele unui atac global de hacking.

Prin urmare, Rusia este încă un bastion solid împotriva planului Noii Ordini.

Există, de asemenea, o altă problemă pe care globalismul o trece cu vederea. Auditurile electorale din SUA continuă, iar dovada fraudelor electorale a fost deja prezentată.

Mai mulți senatori vorbesc deja pentru a aminti voturile exprimate în colegiul electoral. Acest lucru ar însemna sfârșitul presupusei administrații Biden. Întoarcerea lui Trump pare a fi cu adevărat la îndemână.

Timpul pare a fi critic pentru a determina soarta omenirii și, în acest moment, timpul nu pare să fie de partea globalismului.

******

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

    1. Ce ai dat tu share este propaganda ocultei mondiale satanice. Pe situl ala care se numeste in batjocura de verificare a informatiilor se face manipularea celor slabi de catre satanisti. Nu stiu de ce administratorul de aici aproba asa niste comentarii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button