X

Profesor: „Europa are trei opțiuni – supunere, repatriere sau război civil”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Rosemary W.  Pennington (Editor) · 15 April, 2016

Un profesor danez tocmai a publicat un articol în care spune că escaladarea imigrației în masă oferă Europei doar trei opțiuni: supunere, repatriere sau război civil.

Helmuth Nyborg (în imagine), profesor pensionar de psihologie a dezvoltării la Universitatea Aarhus, astăzi într-o dezbatere publicată în ziarul Jyllands-Posten, a avertizat asupra efectelor drastice ale imigrației în masă actuale în Europa din Orientul Mijlociu / Africa de Nord (MENA). Nyborg își începe articolul cu următoarele cuvinte:

În 2012 am scris articolul „Decăderea civilizației occidentale: selecție darwiniană dublă relaxată”. Am estimat impactul imigrației în masă asupra europenilor și a amestecului cu populații cu IQ scăzut, și am constatat că occidentalii vor fi în curând minoritari în Europa și că IQ-ul mediu va scădea atât de mult încât prosperitatea, democrația și civilizația în sine vor fi amenințate.

Acum, în 2016, cucerirea aproape completă de către imigrație ne lasă doar trei opțiuni – supunere, repatriere sau război civil. Cu excepția cazului în care Europa începe imediat să conducă politici responsabile de familie, imigrație și integrare – iluminate de teoria evoluției – războiul civil se remarcă drept cel mai probabil rezultat.

Nyborg spune în plus că politizarea științei este cea care îi face pe politicieni să se teamă să ia în considerare biologia – rasa – atunci când se decid asupra politicii europene de imigrație. Nyborg susține că, dacă nu se iau în considerare cunoștințele biologice, imigranții non-albi cu un IQ scăzut vor distruge societatea europeană.

*Vezi Drepturile fundamentale ale persoanelor de origine africana

Argumentul pentru acest lucru, așa cum arată Nyborg, este că evoluția umană de-a lungul multor mii de ani în climatul dur al Europei a făcut ca europenii să devină mai altruisti și mai inteligenți decât alte rase și de aceea europenii au devenit mai buni la crearea societăților libere, la dezvoltarea și susținerea științei și crearea unor religii mai puțin primitive și mai puțin superstițioase decât cele dezvoltate de alte grupuri umane.

Nyborg scrie că academicienii – împreună cu episcopi și preoți, feministe, umaniști laici și organizații caritabile precum Salvați Copiii și Crucea Roșie – au eșuat în societatea daneză prin faptul că nu au recunoscut problemele cu ceea ce Nyborg numește „imigrație cu un IQ scăzut”. Nyborg descrie imigranții non-albi care se află deja în Danemarca drept „o potențială coloană a cincea subversivă”. El spune că tinerii imigranți care, din cauza inteligenței lor scăzute, sunt aproape întotdeauna „străini” într-un sistem școlar adaptat pentru occidentali, se radicalizează ușor și se întorc împotriva societății – pentru că pur și simplu nu se potrivesc.

În jurul anului 2075, Nyborg prezice că imigranții non-albi și descendenții lor vor fi majoritari în Danemarca și apoi (dacă nu cu mult timp înainte) pot, prin „democrație”, să introducă legea Sharia ca lege a țării. Înainte de 2050, afirmă Nyborg, copiii din regiunea MENA vor fi majoritari în școlile elementare daneze. Prin urmare, spune Nyborg, danezii trebuie să aleagă între doar trei opțiuni: supunerea la o eventuală dispariție după o perioadă de guvernare străină; salvarea rapidă a situației prin repatriere extinsă; sau purtați un război civil.

Helmuth Nyborg este profesor pensionar de psihologie a dezvoltării la Universitatea din Aarhus. Este cunoscut în primul rând pentru cercetările sale despre hormoni și inteligență. Din 2005, când a scris despre diferențele biologice dintre bărbați și femei, a fost un personaj controversat în Danemarca.

În 2011, Nyborg a participat la un seminar organizat de o asociație revizionistă din Danemarca, unde a vorbit alături de scriitorii și activiștii americani Dr. David Duke și profesorul Kevin B. MacDonald.

Tot în 2011, Nyborg a scris articolul „Decăderea civilizației occidentale: selecție darwiniană dublă-relaxată” într-un jurnal academic evaluat de colegi. În articol, el spune că imigrația MENA în Occident are un efect disgenic și scade inteligența populației. Acest articol a fost raportat pentru „abatere științifică” de anti-albi, iar Nyborg a fost acuzat și hărțuit legal timp de ani de zile. El a fost achitat pentru patru din cele șase acuzații în 2013, iar în 2016 a contestat cu succes cele două acuzații rămase.

*****

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. “Într-o expediție între 1884 și 1885, expediționarii trimiși de Leopold al II-lea au străbătut o bună parte din nordul și centrul statului Congo, împărțind bucăți de sticlă colorată și de pânză prin 450 de sate și cătune africane și punându-i să „semneze“ contracte prin care conducătorii și șefii locali, care habar n-aveau ce semnează, cedau proprietatea pământurilor lor Asociației Internaționale Congo și se angajau să furnizeze oameni care să execute toate lucrările publice – drumuri, poduri, depozite -, hamali pentru transportarea materialelor, și forță de muncă pentru extragerea cauciucului, hrana zilierilor, funcționarilor, soldaților și polițiștilor care aveau să le invadeze teritoriile.
    Ultimul portret al regelui Leopold al II-lea

    Spre deosebire de alte colonizări, în Congo n-a existat nici un fel de rezistență. Pedepsele pentru cei care nu furnizau cantitatea minimă de latex impusă erau brutale. De la biciuiri, mutilarea mâinilor și picioarelor – mai întâi erau mutilați copiii și femeile, apoi chiar lucrătorii – până la exterminarea satelor întregi, când respectivele comunități nu-și îndeplineau obligațiile. ”

    https://ro.wikipedia.org/wiki/Leopold_al_II-lea_al_Belgiei

  2. Conform unor filme difuzate pe canalul History, cucerirea statului Congo, a costat viata a peste 1.000.000 de africani: masacre in masa. Masacre similare au comis trupele francezii in vestul Africii, germanii in Botswana, portughezii in Mozambic si Angola. Vorbim de milioane de SUFLETE !

    WW1 este o lupta pentru reimpartirea coloniilor, csa urmare a nemultumirii Germaniei, venita prea tarziu la impartirea lumii.

    RAZBOAIELE DE ELIBERARE SI DE DECOLONIZARE, DIN SEC AL XX LEA, DIN PERIOADA RAZBOIULUI RECE AU PRODUS MAI MULTE VICTIME DECAT WW2.

    Islamul este altceva decat restul Africii, dar NIMENI NU A RECUNOSCUT ATROCITATLE SAVARSITE DE GUVERNELE OCCIDENTALE IN AFRICA. PRIN 2050 AFRICA VA AVEA 2 MILIARDE DE LOCUITORI.

    1. Da’ jidanii care organizat si facut trafic cu sclavi nu sint mentionati, nu-i asa? …. ca erau olandezi deja, dupa fuga din Spania.
      Belgienii – si ei “instruiti” de jidani nu apar in lista ta… stii cati au fost lichidati fara … publicitate?

      E frumos canalul History, nu-i asa?
      Plin de adevaruri…. a la Walt Disney.
      WWI a LUAT Prusiei (nu e vorba de Germania insa propaganda trebuie sa scoata nemtii drept rai si provocatori.) pe care a distrus-o conspiratia numita “revolutie”, in 1918.
      WWI a fost provocat de jidani care reusisera distrugerea Imperiului Tarist si al celui Otoman si le statea-n gat Imperiul Austro-ungar si regatul Prusac pe care le-a distrus pe aceasta cale.
      ….
      Sigur ca “spune” si chestii adevarate dar le “leaga” astel incat sa ajungi la concluziile lor, comandate si nu la adevar.
      ====
      Pana la urma vrei sa ne spui ce criminali au fost europenii si ce bine e ca invadatorii africani si arabi au trecut la lichidarea rasei si civilizatiei albe?

      1. Tare asta, asa este, nimeni inca nu s-a gandit, sau explicat, de ce le-a stat monarhia in gat evreilor? Intradevar cele 4 imperii mentionate mai sus au picat dupa primul razboi mondial. Ce a urmat se stie, dar nimeni nu mentioneaza faptul ca ,cei care au daramat monarhia se numeau anarhisti. Oare sub ce nume ar fi trebuit sa ruleze democratia in lume daca trebuia sa poarte numele celor care au intromisionato peste tot? Mentionez ca monarhia purta numele celui care conducea lumea de mii de ani, adica monarhul. Sistem de conducere al lumii ingaduit de catre Dumnezeu, sistem ce oglindea conducerea cereasca.

  3. “We can see this hardship in early prehistory, above all in the northern part of the world, in those enormous ice deserts where only the meagrest existence was possible. Here, men were forced to fight for their existence, for things which were, in the smiling South, available without work, and in abundance.
    In those times man made perhaps his first groundbreaking discovery: In those cold stretches man was forced to find a substitute for the only gift of Heaven which makes life possible – the Sun.
    And the man who produced the first artificial sparks later appeared to Humanity as a god – Prometheus, the fire-bringer. The North forced men to further activity – production of clothes, building of abodes.
    First, it was simple caves, later huts and houses.
    In short, he created a principle, the principle of work.
    Life would not have been possible without it.

    Although work was still simple, it had already to be planned beforehand and each individual knew that if he has not done his part, he will die of hunger in the coming winter. At the same time another development followed – the terrible hardship became a means for breeding of a race. Whoever was weak or sickly could not survive the terrible winter period and died prematurely. What remained was a race of strong and healthy giants. Yet another trait of this race was born. Where man is externally muzzled, where his radius of action is limited, he begins to develop internally. Externally limited, internally he becomes unlimited. The more man, due to external forces, must depend on himself, the deeper internal life he develops and the more he turns inward.

    These three achievements: The recognized principle of work as a duty, the necessity, not only out of egoism but for preservation of the whole group of people – a small clan; second – the necessity of bodily health and thereby also of normal mental health; and third – the deep spiritual life.
    All these gave the northern races the ability to go to the world and build states.

    If this power could not find its full expression in the high North, it became apparent when the ice shackles fell and man turned south to the happier, freer nature. …”

    Public meeting in the Great Hall of the Hofbräuhaus – Friday 15 August 1920
    Adolf Hitler
    https://carolynyeager.net/why-we-are-antisemites-text-adolf-hitlers-1920-speech-hofbr%C3%A4uhaus

  4. Profesorul are dreptate, dar mai este o opțiune, singura care e salvatoare:
    Întoarcerea vest europenilor la Dumnezeu.
    Atunci Dumnezeu va da conducători credincioși care vor salva Europa de antihriști.
    Doamne ajută!

  5. Singura soluție vorba lui Unul este reincrestinarea creștinilor,au fost descrestinati de către conducătorii satanizați obedienți masoneriei,sunt pusi special pentru a-și distruge popoarele prin stimularea desfrâului,a viciilor,prin pornografizarea societatii și sexualizarea timpurie,prin materrialism și hedonism,omul occidental crede că nu mai este nevoie de Dumnezeu dacă are tot ce îi trebuie ,de accea l-au alungat din viața lor.Nu in ultimul rand acești trădători ai rasei albe sunt discipolii acelui bastard degenerat alergi care milita pentru metisare,dorind cu ardoare dispariția albilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button