X

Noile teste pentru a detecta Covid vor reprezenta o afacere milionară pentru Soros și Bill Gates

CDC declară că vechile teste PCR nu mai pot fi utilizate, tocmai la timp pentru ca noua afacere a lui Soros și Bill Gates să fie plătită foarte bine.

La doar o săptămână după ce George Soros și Bill Gates și-au anunțat intenția de a cumpăra o nouă companie de testare COVID, CDC a anunțat sâmbătă că testele PCR nu vor fi disponibile în curând pentru uz de urgență.

CDC solicită clinicilor și spitalelor din întreaga țară să înceapă să utilizeze noi instrumente care pot „facilita detectarea și diferențierea SARS-CoV-2 și a virușilor gripali” imediat, deoarece „astfel de teste pot facilita testarea continuă atât a gripei, cât și a SARS-CoV- 2 și putem economisi atât timp, cât și resurse pe măsură ce ne apropiem de sezonul gripal”

Până când testarea PCR va fi eliminată treptat, clinicile vor avea o nouă opțiune de testare COVID-19: Mologic, o companie din Marea Britanie care produce teste COVID-19 și urmează să fie achiziționată de Global Access Health, un startup condus de George Soros și Bill Gates.

Coincidență, zici?

Forbes spune că Global Access Health (GAH) este o inițiativă comună între „Fondul de dezvoltare economică Soros și Fundația Bill și Melinda Gates” și explică faptul că Mologic Ltd. este „mai cunoscută astăzi pentru tehnologia de colectare a sângelui utilizată pentru testarea rapidă a COVID-19. . ‘ Parteneriatul dintre Gates și Soros pentru a cumpăra această companie a fost anunțat luni, 19 iulie, iar decizia CDC de a elimina treptat testele PCR a fost anunțată sâmbătă, 24 iulie.

Testele care urmează să fie finanțate în curând de Soros și Gates par să „ofere un screening de avertizare timpurie pentru Covid-19 și au fost folosite în întreaga lume pentru a ajuta la redeschiderea magazinelor, barurilor, evenimentelor sportive și a locurilor de muncă” și sunt specializate în „Oferiți un rezultat de avertizare timpurie pentru persoanele care pot să nu aibă simptome „, dar despre care oamenii de știință cred că pot răspândi virusul.

Întâmplător sau nu, mișcarea CDC îi va permite lui Gates și Soros să obțină multe din afacerea lor, cu siguranță o veste bună pentru Gates, întrucât viața sa personală se dezlănțuie.

Bill Gates, titanul globalist aflat în proces de divorț de soția sa de mulți ani, Melinda Gates, a atras furia internațională în primele zile ale pandemiei COVID-19, când a apărut pentru a sărbători răspândirea virusului și a zâmbit în fața camerei cu soția sa în timpul unui interviu în care a declarat că „aceasta nu va fi ultima pandemie cu care ne vom confrunta” Alerta Digital

invictuswebmedia.com

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Articole asemănătoare

13 comentarii

 1. Feriti-va de tot ce vine pe filiera globalista, legat de Covid si de „Sanatatea globala”! Nu sunt altceva, decat niste instrumente diavolesti, avand scopul de distrugere rapida a omului!

 2. Nu va faceți niciun test …pentru că ăștia vor sa va otrăveasca cu oxid de grafen ca apoi sa cereți ,,vaccinul,,…după simptomele otrăvirii
  ….cam aceasta este ,,schema,,după care lucrează slugile procletului antihrist .
  Pina nu se face lumina cu explicații la ce căuta oxidul de grafen pe măști , teste , mănuși și în ,,vaccinuri,, …cu procese de condamnare la executare pe viață și/ sau la moarte pentru cei care au susținut și poromovat crime împotriva umanității NU LUATI NIMIC de la ei …pentru că sunt vicleni chiar sunt mai vicleni decât șerpii care stau in fata și te scuipă cu venin!

  1. @Stela Maria, de acord cu dvs, dar exista și situații care parca sunt fără ieșire. Probabil ca dacă facem eforturi putem sa renunțăm la un loc de munca în cazul în care ni se cere imperativ vaccin sau testare. Dilema este ce facem când suntem bolnavi și ni se cer acestea pentru a ni se permite accesul într-un spital?
   Soția mea face chimioterapie, nu este vaccinata și face test înainte de fiecare sedinta. Vorbim de o situație complicata. Ea are nevoie de chimioterapie acum, nu stiu dacă e indicat sa renunțe la tratament ca și cum ar renunta la serviciu. Este vorba despre o recidiva a bolii. Sigur, va pot spune ca este exclus sa se vaccineze, deci i se va cere sa se testeze mereu.
   Dvs cum ați proceda în locul ei?

   1. ,, veți întâlni spurcăciune peste tot ,in scoli , in spitale , o veți vedea la tot pasul …mi este mila de voi că sunteți cei de pe urma și mulți vor cădea din cauza fricii și a necredinței ,,
    ,, dar sa strigați la mine că va voi ajuta , atunci nu are să mă mai oprească nimeni ,,
    PĂRINTELE ARSENIE BOCA

    1. @ Stela Maria
     Strigati fratilor care sunteti bolnavi si suferiti, strigati la Hristos, ca nu Arsenie Boca este Salvatorul acestei lumi ci Mantuitorul nostru Iisus Hristos.
     Strigati la El si la Maica Sa!

     1. Dar HRISTOS DUMNEZEU lucreaza prin vaasele Sale sau prin Casnicii Săi așa cum este și Părintele ARSENIE BOCA , Părintele Iustin Pârvu și toți SFINTII TĂMĂDUITORI FARA DE ARGINTI….
      Daca te duci in casa unui Stapin și apoi începi să scuipi sau să iei la bătaie pe una din slugile Sale …oare cumva crezi că vei sta la masa in ospeție cu Stapinul acelei case și vei fi bine primit …?
      Nu …in niciun caz !
      Oameni care l au cunoscut pe părintele Arsenie Boca începeau să l confunde cu Domnul IISUS HRISTOS …la care Părintele daca le citea gândurile ,, bai , eu sunt sluga, nu sunt Stapinul,,
      ,,Cine vrea sa și ia din povara CRUCII mai mult își va adăuga ,, le spunea Părintele ARSENIE BOCA.
      FIECARE ISI DUCE CRUCEA ASA CUM I A FOST DATA …că este
      Grea sau Ușoară , DUMNEZEU STIE DE CE NE A DAT O!
      IAR CINE SE LEAPADA DE CRUCE …LEPADAT VA FI SI ÎNAINTEA LUI HRISTOS DUMNEZEU LA JUDECATA SA CEA SFANTA SI DREAPTA , JUDECATA DE APOI.

   2. Tratamentele lui Valeriu Popa, noua medicina germană, terapia Gerson, Ronda Clark sunt câteva soluții pentru redobândirea sănătății.
    Dacă vrei să moara în chinuri, continuă chimioterapia. Asistenta medicală se îmbracă „în cosmonaut” înainte să între în camera unde pregătește substanțele (în prospectul lor scrie că sunt foarte toxice și trebuie evitat orice contact) după care merge și „bagă în vena” otravă ca tratament.
    Dacă vrei să faci economie la bani și să – i curmi suferinta, atunci după ședința de chimioterapie mergi să facă un Johnson și după o oră, din celelalte, moderna sau pfizer.
    Dacă ții la soție, atunci studiezi alternativele și aplici tratamente naturiste care nu au efecte adverse.
    Chimioterapia este soluția „și bătut, și cu banii luați”.
    Fiecare are propriul drum prin alegerile pe care le face.

 3. gunoiul de Bill shit Gates face apa din fecale plus ca vrea sa mancam carne artificiala SA-I SPUN SA MANANCE MA-SA EL SI COPII LUI ,niste plozi dintru-n bastard si o sluta sinistra americanca . Jos cu Bill Gates si Bosorogul de Soros khazari nenorociti .

 4. Nu sunteți singura care aveți acest sentiment! Eu cred ca ideea lor a fost ca cei care nu vor sa se vaccineze sa fie indirect forțați sa o facă, iar dacă nici atunci nu se conformeaza, probabil ca vor „arunca” pe piața în mod viclean teste care sunt la fel de nocive precum vaccinurile.

 5. mologic – MOLOCH ENTITATEA CARE DEVOREAZA COPII IN „CREDINTA” ZIONISTA – MISCARE FINANTISTA RIDICATA DE UNUL DINTRE TRIBURILE CABALO-SATANIC DESPRINS DIN EVREIME. Evreii, iudeii resping zionismul, iar zionistii se folosesc de anti-semitism ca scut impotriva tutroro celor care le ataca ideologia sustinand ca sunt „evrei”. nici o legatura intre zionism – miscare ideologica expansionista la nivel global de la 1897 si sionisti – evreii de rand.
  semnul acela este 666.

  http://www.masoncode.com/

  https://www.gematrix.org/?word=mologic%20moloch%20logic%20awaken%20bill%20gates%20george%20soros%20evil%20vax%20for%20control%20of%20population%20greed%20lust%20for%20power

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button