X

Noile teste pentru a detecta Covid vor reprezenta o afacere milionară pentru Soros și Bill Gates

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

CDC declară că vechile teste PCR nu mai pot fi utilizate, tocmai la timp pentru ca noua afacere a lui Soros și Bill Gates să fie plătită foarte bine.

La doar o săptămână după ce George Soros și Bill Gates și-au anunțat intenția de a cumpăra o nouă companie de testare COVID, CDC a anunțat sâmbătă că testele PCR nu vor fi disponibile în curând pentru uz de urgență.

CDC solicită clinicilor și spitalelor din întreaga țară să înceapă să utilizeze noi instrumente care pot „facilita detectarea și diferențierea SARS-CoV-2 și a virușilor gripali” imediat, deoarece „astfel de teste pot facilita testarea continuă atât a gripei, cât și a SARS-CoV- 2 și putem economisi atât timp, cât și resurse pe măsură ce ne apropiem de sezonul gripal”

Până când testarea PCR va fi eliminată treptat, clinicile vor avea o nouă opțiune de testare COVID-19: Mologic, o companie din Marea Britanie care produce teste COVID-19 și urmează să fie achiziționată de Global Access Health, un startup condus de George Soros și Bill Gates.

Coincidență, zici?

Forbes spune că Global Access Health (GAH) este o inițiativă comună între „Fondul de dezvoltare economică Soros și Fundația Bill și Melinda Gates” și explică faptul că Mologic Ltd. este „mai cunoscută astăzi pentru tehnologia de colectare a sângelui utilizată pentru testarea rapidă a COVID-19. . ‘ Parteneriatul dintre Gates și Soros pentru a cumpăra această companie a fost anunțat luni, 19 iulie, iar decizia CDC de a elimina treptat testele PCR a fost anunțată sâmbătă, 24 iulie.

Testele care urmează să fie finanțate în curând de Soros și Gates par să „ofere un screening de avertizare timpurie pentru Covid-19 și au fost folosite în întreaga lume pentru a ajuta la redeschiderea magazinelor, barurilor, evenimentelor sportive și a locurilor de muncă” și sunt specializate în „Oferiți un rezultat de avertizare timpurie pentru persoanele care pot să nu aibă simptome „, dar despre care oamenii de știință cred că pot răspândi virusul.

Întâmplător sau nu, mișcarea CDC îi va permite lui Gates și Soros să obțină multe din afacerea lor, cu siguranță o veste bună pentru Gates, întrucât viața sa personală se dezlănțuie.

Bill Gates, titanul globalist aflat în proces de divorț de soția sa de mulți ani, Melinda Gates, a atras furia internațională în primele zile ale pandemiei COVID-19, când a apărut pentru a sărbători răspândirea virusului și a zâmbit în fața camerei cu soția sa în timpul unui interviu în care a declarat că „aceasta nu va fi ultima pandemie cu care ne vom confrunta” Alerta Digital

invictuswebmedia.com

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

10 comentarii

  1. Feriti-va de tot ce vine pe filiera globalista, legat de Covid si de “Sanatatea globala”! Nu sunt altceva, decat niste instrumente diavolesti, avand scopul de distrugere rapida a omului!

  2. gunoiul de Bill shit Gates face apa din fecale plus ca vrea sa mancam carne artificiala SA-I SPUN SA MANANCE MA-SA EL SI COPII LUI ,niste plozi dintru-n bastard si o sluta sinistra americanca . Jos cu Bill Gates si Bosorogul de Soros khazari nenorociti .

  3. Nu sunteți singura care aveți acest sentiment! Eu cred ca ideea lor a fost ca cei care nu vor sa se vaccineze sa fie indirect forțați sa o facă, iar dacă nici atunci nu se conformeaza, probabil ca vor “arunca” pe piața în mod viclean teste care sunt la fel de nocive precum vaccinurile.

  4. @Stela Maria, de acord cu dvs, dar exista și situații care parca sunt fără ieșire. Probabil ca dacă facem eforturi putem sa renunțăm la un loc de munca în cazul în care ni se cere imperativ vaccin sau testare. Dilema este ce facem când suntem bolnavi și ni se cer acestea pentru a ni se permite accesul într-un spital?
    Soția mea face chimioterapie, nu este vaccinata și face test înainte de fiecare sedinta. Vorbim de o situație complicata. Ea are nevoie de chimioterapie acum, nu stiu dacă e indicat sa renunțe la tratament ca și cum ar renunta la serviciu. Este vorba despre o recidiva a bolii. Sigur, va pot spune ca este exclus sa se vaccineze, deci i se va cere sa se testeze mereu.
    Dvs cum ați proceda în locul ei?

    1. Tratamentele lui Valeriu Popa, noua medicina germană, terapia Gerson, Ronda Clark sunt câteva soluții pentru redobândirea sănătății.
      Dacă vrei să moara în chinuri, continuă chimioterapia. Asistenta medicală se îmbracă “în cosmonaut” înainte să între în camera unde pregătește substanțele (în prospectul lor scrie că sunt foarte toxice și trebuie evitat orice contact) după care merge și “bagă în vena” otravă ca tratament.
      Dacă vrei să faci economie la bani și să – i curmi suferinta, atunci după ședința de chimioterapie mergi să facă un Johnson și după o oră, din celelalte, moderna sau pfizer.
      Dacă ții la soție, atunci studiezi alternativele și aplici tratamente naturiste care nu au efecte adverse.
      Chimioterapia este soluția “și bătut, și cu banii luați”.
      Fiecare are propriul drum prin alegerile pe care le face.

    2. @ Stela Maria
      Strigati fratilor care sunteti bolnavi si suferiti, strigati la Hristos, ca nu Arsenie Boca este Salvatorul acestei lumi ci Mantuitorul nostru Iisus Hristos.
      Strigati la El si la Maica Sa!

  5. mologic – MOLOCH ENTITATEA CARE DEVOREAZA COPII IN “CREDINTA” ZIONISTA – MISCARE FINANTISTA RIDICATA DE UNUL DINTRE TRIBURILE CABALO-SATANIC DESPRINS DIN EVREIME. Evreii, iudeii resping zionismul, iar zionistii se folosesc de anti-semitism ca scut impotriva tutroro celor care le ataca ideologia sustinand ca sunt “evrei”. nici o legatura intre zionism – miscare ideologica expansionista la nivel global de la 1897 si sionisti – evreii de rand.
    semnul acela este 666.

    http://www.masoncode.com/

    https://www.gematrix.org/?word=mologic%20moloch%20logic%20awaken%20bill%20gates%20george%20soros%20evil%20vax%20for%20control%20of%20population%20greed%20lust%20for%20power

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button