X

Oxidul de grafen: o substanță toxică în flaconul vaccinului Covid-19 mRNA- VIDEO

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

By Ricardo Delgado și Prof Michel Chossudovsky Global Research, July 17, 2021

Aducem în atenția cititorilor Global Research acest important interviu cu Ricardo Delgado Martin, fondator și director al Quinta Columna. 

La Quinta Columna - CONCIENCIAME.ORG

Ricardo este responsabil pentru coordonarea analizei echipei de cercetare spaniole a impactului nano-particulelor de oxid de grafen conținute în flaconul vaccinului ARNm.

Rezultatele analizei lor microscopice electronică și spectroscopie sunt de anvergură. Oxidul de grafen este o toxină care declanșează tromboze și coagularea sângelui. De asemenea, are un impact asupra sistemului imunitar. Oxidul de grafen acumulat în plămâni poate avea efecte devastatoare.

Rezultatele studiului spaniol sugerează, încă fără să confirme complet, că decesele înregistrate legate de vaccin și „evenimentele adverse” (de exemplu, publicate în SUA de CDC și în UE) sunt atribuite prezenței nanoparticulelor de oxid de grafen conținute în flaconul cu vaccin Covid.

Qué es el grafeno, en qué se utiliza y cómo saber si mi mascarilla FFP2 lo tiene - AS.com

Este important de subliniat că (recunoscut de autoritățile naționale de sănătate) oxidul de grafen este, de asemenea, conținut în măștile faciale.

Grafenul are proprietăți electromagnetice care au fost detectate la persoanele care au fost vaccinate. Aceste efecte au fost amplu documentate și confirmate. Vezi studiul realizat de European Forum for Vaccine Vigilance.

Ricardo Delgado Martin este specializat în biostatistică, microbiologie clinică, genetică clinică și imunologie.

Continúa el debate sobre el grafeno en las vacunas. ¿Quién es Pablo Campra Madrid, el científico que dirige la investigación? | Noticiero Universal

Pentru detalii suplimentare despre acest proiect, a se vedea raportul prof. Dr. Pablo Campra Madrid, specializat în chimie și biologie, Escuela Superior de Ingenierie, Universitatea din Almería.

A se vedea rezumatul raportului lor intitulat Detectarea oxidului de grafen în suspensie apoasă, Studiul observațional în microscopia optică și electronică

Full Study (English)

Există dovezi că „vaccinul” Covid-19 care conține oxid de grafen a dus la un cadru de decese și leziuni la nivel mondial.

Vorbind în numele echipei de cercetare spaniole, Ricardo Delgado Martin recomandă ca vaccinul experimental cu ARNm covid-19 să fie anulat și întrerupt imediat.

VIDEO:

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

8 comentarii

  1. A văzut cineva cum arată zeama dintr-o injecţie din-asta anti-guvid? Mă interesează culoarea. Am lucrat cu oxid de grafen şi am produs dispersii de concentraţie foarte asemănătoare cu cea descrisă într-un articol anterior de aici: 0,7 mg/fiolă (aprox. 50 ppm). Culoarea este negru foarte intens, cu o uşoară tentă verzuie. Seamănă cu cea din fotografia de sub titlu, dar negrul este aproape opac.
    Particulele de oxid de grafen sunt extrem de mici şi au o putere de colorare foarte mare. Când recipientul este deschis, fulgii de oxid de grafen se ridică în aer la cea mai mică mişcare a lui.
    Dacă zeama din injecţie este transparentă, atunci informaţia nu poate fi adevărată. Posibil să fie lansată pentru discreditare.

    1. la mine cu pfizer a fost limpede serul. Acum totusi ma gandesc ca exista mult ser fiziologic care poate disipa colorarea …

    2. Mulțumesc pentru informatie. Deja credeam ca am fost otrăva cand m-am vaccinat. Adevărul e ca ma simt foarte obosita si ametita in ultimul timp

      1. Sa speram ca doar astea vor fi singurele dvs. probleme datorate vaccinarii! Eu va doresc sanatate (si in acealsi timp ma tem).

    3. Eu am înțeles din ce am citit despre oxidul de grafen că o folie de grafen este transparenta și atât de subțire încât pentru a obține un strat de un milimetru grosime trebuiesc trei milioane de straturi, sau foi de grafen.

  2. Probabil ca urmatoarea astfel de miscare a Papusarilor oculti, va fi mancarea din supermarketuri, imbibata cu cianura de potasiu! Iar cand oamenii vor incepe sa moara ca mustele, vor aparea “marii specialisti”, incredintandu-ne ca au murit de la stres sau depresie, iar pt a scapa a ceste boli ale secolului 21, va trebui sa practicam tehnici de meditatii Zen sau Yoga!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button