X

Măștile faciale conțin grafen, o substanță otrăvitoare

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

By Prof Michel ChossudovskyGlobal Research, July 14, 2021

Purtarea măștii de față a început imediat după anunțul oficial al blocării covid-19 pe 11 martie 2020. 

La nivel mondial, lumea a fost instruiă să poarte masca de mai bine de un an.

Și apoi, un an mai târziu, ni se spune că, în unele cazuri, poate conține o substanță otrăvitoare.

La 2 aprilie 2021, Health Canada a recunoscut prezența nanoparticulelor de grafen în interiorul măștii faciale, presupuse a ne proteja sănătatea și a preveni răspândirea „virusului mortal”.

Potrivit Health Canada: „Măștile faciale care conțin oxid de grafen pot prezenta riscuri pentru sănătate”.

A trecut mai mult de un an pentru ca Health Canada să recunoască faptul că anumite mărci nenumite ale măștii de față conțin nano-particule de grafen.

Există un potențial ca purtătorii să inhaleze particule de grafen din unele măști, ceea ce poate prezenta riscuri pentru sănătate”.

Aceasta este o afirmație ambiguă. Există numeroase dovezi ale impactului grafenului:

„Diverse persoane s-au prezentat în Quebec informând probleme de respirație, dureri de cap, probleme ale pielii și alte efecte adverse de la măștile„ healfiber ”, au spus la acea vreme într-o notă în care li se cerea oamenilor să nu le mai folosească sau orice altă mască care conține grafen.

Măștile de față au fost proiectate cu atenție. S-a conturat apoi specificul măștii de față. Producția sub contract a fost apoi externalizată către entități producătoare, inclusiv mai multe companii chineze. Grupul Shengquan din Shandong este un furnizor major, care vinde sute de milioane de măști faciale la nivel mondial.

Nano-particulele de grafen pot intra în corp

Cine a proiectat masca de față care conține particule de grafen? Nu producătorul.

Pot aceste particule să intre în corp?

„Avertismentele cu privire la potențialul de „toxicitate pulmonară timpurie” asociată cu măștile faciale care conțin grafen ridică probleme serioase”.

Am sperat ca Health Canada (în martie 2020) să fi participat direct sau indirect în revizuirea și identificarea mărcilor de măști faciale care conțin nano-particule de grafen înainte de vânzarea și distribuția lor în masă.

Cine a aprobat producerea unei măști faciale care conține o substanță otrăvitoare?

Andrew Maynard | iSearch

Într-un memorandum nepublicat anterior din martie 2021 către provincie și teritorii, Health Canada a recomandat utilizatorilor să „nu mai cumpere și să folosească măști faciale care conțin nanoform grafen” (citat într-un studiu de Andrew Maynard)

Vizibil, acest memorandum din martie 2021 a fost modificat. Niciun nume de marcă nu este menționat în recomandarea Health Health din 2 aprilie 2021.

Health Canada a ordonat scoaterea din vânzare și distribuție (exclusiv) a măștilor faciale care sunt etichetate în mod explicit „conține grafen sau biomasă grafen”. Recomandarea nu se aplică mărcilor de măști faciale care conțin grafen care nu afișează o confirmare explicită pe eticheta produsului.

Potrivit Health Canada:

Grafenul este un nanomaterial nou (materiale realizate din particule minuscule) despre care se raportează că au proprietăți antivirale și antibacteriene. Health Canada a efectuat o evaluare științifică preliminară după ce a fost conștientizată de faptul că măștile care conțin grafen au fost vândute cu declarații de COVID-19 și utilizate de adulți și copii în școli și grădinițe. Health Canada consideră că este posibil să fi fost distribuite și pentru utilizare în medii de îngrijire a sănătății.

Grafenul nu este o noutate așa cum a subliniat Andrew Maynard: 

„În ultimii ani au existat o serie de recenzii cuprinzătoare privind toxicitatea potențială a grafenului, inclusiv această lucrare din 2018 a lui Bengt Fadeel și colegii, și cea a Vanesa Sanches și colegilor săi. Ambele sunt recenzii solide ale unor echipe de cercetare foarte respectate. Și ambele indică faptul că, deși toxicitatea grafenului este complexă și poate fi scăzută în unele cazuri, nu este neglijabilă.

Când vine vorba de inhalarea grafenului, starea actuală a științei indică faptul că dacă materialul poate pătrunde în părțile inferioare ale plămânilor (regiunea respirabilă sau alveolară) poate duce la un răspuns inflamator în concentrații suficient de mari.”

Health Canada ignoră și distorsionează întâmplător dovezile științifice (citate mai sus). Se referă la „toxicitate la animale”:

Evaluarea preliminară a Health Canada a cercetărilor disponibile a identificat faptul că particulele de grafen inhalate au un potențial de a provoca toxicitate pulmonară timpurie la animale. Cu toate acestea, încă nu se cunoaște posibilitatea ca persoanele să inhaleze particule de grafen din măștile faciale și riscurile pentru sănătate relaționate … Riscul pentru sănătate pentru persoanele de orice vârstă nu este clar.

Până când Departamentul finalizează o evaluare științifică amănunțită și nu a stabilit siguranța și eficacitatea măștilor faciale care conțin grafen, adoptă abordarea de precauție de a le retrage de pe piață continuând să colecteze și să evalueze informații. (subliniat).

Pentru a citi Recomandarea Health Canada, faceți clic aici

De la scrierea acestui articol, Health Canada a venit cu un UPDATE, 13 iulie 2021, care elimină în mod esențial și anulează recomandările sale anterioare pe motivul (potrivit Health Canada) că nanoparticulele de grafen „nu se desprind din aceste măști în cantități care pot provoca efecte adverse pulmonare ”.

Caz inchis. Restricția asupra grafenului (o substanță otrăvitoare dacă intră în organism) a fost acum ridicată.

În ciuda dovezilor științifice, Health Canada nu consideră Graphene ca „un risc pentru sănătate”.

În mod ironic, Health Canada recunoaște că „nu au găsit dovezi că grafenul de biomasa oferă o protecție antimicrobiană sau antivirală adăugată”.

Dacă grafenul îi protejează pe canadieni de virus, care este scopul de a avea nano-particule de grafen în masca de față? Se pare că există diviziuni în cadrul Health Canada cu privire la presupusele „efecte pozitive” ale particulelor de grafen ca „protecție antivirală”.

Și de ce grafenul conținut în măștile faciale este vândut și distribuit în toată lumea.

Cine ia deciziile? Există o agendă nerostită?

***

Consultați actualizarea Health Canada de mai jos (accent adăugat):

ACTUALIZARE (13 iulie 2021): Health Canada a recomandat anterior canadienilor să nu folosească măști faciale care conțin grafen după ce o evaluare preliminară a identificat un anume potențial că particulele de grafen inhalate pot provoca efecte pulmonare precoce la animale (de exemplu, semne timpurii de inflamație). Ca măsură de precauție, în timp ce se desfășura o evaluare a riscurilor, Health Canada a îndrumat toți importatorii și distribuitorii cunoscuți ai acestor măști să elimine de pe piață patru modele de măști de la un singur producător, Shandong Shengquan New Materials Co. Ltd.

Health Canada a analizat literatura științifică disponibilă împreună cu datele furnizate de Shandong Shengquan New Materials Co. Ltd., referitoare la biomasa grafen conținută în cele patru modele ale sale. Analiza a constatat că particulele de grafen de biomasă nu se desprind din aceste măști în cantități care pot provoca efecte adverse pulmonare.

Health Canada a stabilit, de asemenea, că performanța de filtrare a acestor măști corespunde standardului de performanță enumerat pe etichetă. Departamentul nu a găsit dovezi că grafen de biomasă oferă o protecție antimicrobiană sau antivirală adăugată.

Drept urmare, date fiind dovezile care susțin siguranța și eficacitatea acestor produse, Health Canada permite reînceperea vânzării celor patru modele de mască Shandong Shengquan New Materials Co. Ltd. în Canada (a se vedea modelele enumerate mai jos).

***

shengquan mask
Estas son las mascarillas con grafeno que Sanidad pide no utilizar ni comercializar
Foto: Mascarillas quirúrgicas fabricadas por Shenquan.

Confruntat cu posibile riscuri pulmonare, acestea sunt măștile cu grafen pe care Sănătatea cere să nu le utilizeze sau să le comercializeze. AEMPS a cerut să oprească vânzarea măștilor chirurgicale de tip IIR cu grafen fabricate de compania chineză Shandong Shenquan New Materials, care comercializează și un model FFP2 în Spania. El Confidencial

***

În prezent nicio altă mască de față grafen nu este permisă la vânzare în Canada. Consumatorii trebuie să anunțe Health Canada trimițând un formular de reclamație online, în cazul în care vor ști că alte măști de grafen sunt vândute în Canada.

Companiile care doresc să vândă măști de grafen trebuie mai întâi să furnizeze la Health Canada dovezi care să demonstreze siguranța și eficacitatea modelelor lor, deoarece riscurile cu utilizării măștilor de grafen pot varia în funcție de modelul măștii.

invictuswebmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Dacă masca este otrăvitoare nu trebuia sa mor pana acum? A nu se înțelege ca sun pro masca, din contra!

    1. @ Jony baiat bun

      Depinde cat ai purtat-o si cum. Daca ai purtat-o si in pat cu sotia, nu mai ai mult.

      Eu am gasit masti din acelea care au o viziera transparenta ce acopera gura si nasul la modul relativ. Respiratia e libera ca si cum nu ar fi masca.

      Nu a mai cartit nici un paznic de la intrarea in locurile cu pricina.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button