X

Rabinul Chananya Weissman (Israel): 31 motive pentru care în niciun caz nu mă voi „vaccina”!

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

https://www.globalresearch.ca/wp-content/uploads/2021/03/deathstarcoronavirusisrael.jpg

By Rabbi Chananya Weissman

Rabinul Chananya Weissman a publicat o listă cu 31 motive împotriva „vaccinărilor” criminale Corona într-o postare publicată pe GatesofVienna.net. El nu doar critică „tratamentul medical” pe care îl reprezintă aceste presupuse „vaccinuri”, ci și mecanismul lobby-ului farmaceutic, politicienilor, medicilor și bineînțeles mijloacelor de informare în masă care induc în eroare oamenii în mod fraudulos și, în același timp, vor să fure responsabilitățile. Cuvântul său în acest sens: „Dumnezeu să aducă un proces de la Nürnberg cât mai curând posibil”.

Cel mai prost experiment al omenirii: Israelul ca laborator de vaccinare. Establishmentul se comportă ca o mafie.

Există puține cunoștințe despre riscuri și totuși oamenii obișnuiți trebuie să fie „vaccinați”. În fiecare an, deoarece „injecția” nu conferă imunitate împotriva bolii, ci se presupune că face doar mai puțin probabil o evoluție severă. Astfel, oamenii sănătoși devin „bolnavi cronici”. Toată lumea ar trebui să fie „vaccinată”, în timp ce „elitele” se abțin de la injecții, spune Weissman. Este cel mai mare experiment medical din istoria omenirii, continuă rabinul, subliniind că Israelul este câmpul de testare pentru acesta, potrivit prim-ministrului Netanyahu. Oameni mor după vaccinare, dar să pui întrebări despre aceasta este văzut rău. Fără a chestiona, oamenii ar trebui să se permită degradarea în cobai, împinși de propaganda vaccinării sustinută de vedete, politicieni și mass-media. Riscurile sunt pur și simplu păstrate secret, iar companiile farmaceutice sunt scutite de răspundere pentru efectele secundare și un rezultat fatal. Asta trebuie să te facă suspicios! Oricine este critic față de „vaccinări” este numit teoretician al conspirației sau negaționist al științei, ca egoist, responsabil pentru măsurile coronavirusului sau chiar criminal, se lamentează rabinul. „Totul pute”, spune rabinul Weissman.

https://www.youtube.com/watch?v=1GA0cJtbFsY

31 motive pentru care nu mă „vaccinez”!

Chananya Weissman 2021, 2 februarie

Următoarea listă a fost creată de rabinul israelian Chananya Weissman. Multe mulțumiri lui MC pentru pont.

  1. Nu este un vaccin. Un vaccin, prin definiție, oferă imunitate la o boală. Acest vaccin nu oferă imunitate la nimic. În cel mai bun caz, aceasta reduce doar șansa de a obține un caz sever de virus, dacă cineva îl ia. Prin urmare, este un tratament medical, nu un vaccin. Nu vreau să fac un tratament medical pentru o boală pe care nu o am.
  2. Companiile farmaceutice, politicienii, instituțiile medicale și mass-media și-au unit forțele pentru a se referi universal la acest vaccin, atunci când nu este unul, cu intenția de a manipula oamenii pentru a se simți mai în siguranță în privința unui tratament medical. Pentru că sunt înșelători, nu am încredere în ei și nu vreau să am nimic de-a face cu tratamentul lor medical.
  3. Presupusele beneficii ale acestui tratament medical sunt minime și în niciun caz nu ar dura mult. Establishmentul recunoaște acest lucru și vorbește deja despre vaccinuri suplimentare și despre un număr tot mai mare de noi „vaccinuri” care ar fi necesare în mod regulat. Refuz să mă transform într-un pacient cronic care primește injecții cu produse farmaceutice noi în mod regulat, pur și simplu pentru a-mi reduce șansele de a obține un caz sever de virus pe care aceste injecții nici măcar nu îl previn.
  4. Îmi pot reduce șansele de a obține un caz sever de virus prin consolidarea sistemului imunitar în mod natural. În cazul în care prind un virus, există vitamine și medicamente bine stabilite care au avut rezultate minunate în prevenirea bolii, fără riscurile și necunoscutele acestui tratament medical.
  5. Establishmentul insistă asupra faptului că acest tratament medical este sigur. Nu pot ști acest lucru deoarece efectele pe termen lung sunt complet necunoscute și nu vor fi cunoscute mulți ani. S-ar putea să speculeze că este sigur, dar este fals să facă o astfel de afirmație care nu poate fi cunoscută. Deoarece sunt nu sunt sinceri, nu am încredere în ei și nu vreau să fiu o parte din tratamentul lor.
  6. Companiile farmaceutice au răspundere zero dacă ceva nu merge bine și nu pot fi acționate în judecată. La fel și pentru politicienii care împing acest tratament. Nu mă voi injecta cu un nou dispozitiv medical experimental când oamenii din spatele acestuia nu își asumă nicio răspundere dacă ceva merge rău. Nu îmi voi risca sănătatea și viața când ei refuză să riște nimic.
  7. Primul ministru israelian a admis deschis că poporul israelian este laboratorul mondial pentru acest tratament experimental. Nu mă interesează să fiu cobai sau să-mi donez corpul științei.
  8. Israelul a fost de acord să împărtășească datele medicale ale cetățenilor săi cu o companie străină de medicamente, ca parte fundamentală a acordului său de a primi acest tratament. Nu voi contribui la această sordidă întreprindere.
  9. Directorii Pfizer și membrii consiliului de administrație sunt la curent sunt că nu au primit propriul tratament, în ciuda tuturor fanfaronadelor și asigurărilor. Ei susțin că ar considera nedrept să „taie linia”. Aceasta este o scuză absurdă și este nevoie de o cantitate incredibilă de îndrăzneală pentru a spune așa ceva. O astfel de „linie” este un produs al propriei imaginații; dacă ar fi acumulat câteva injecții pentru ei înșiși, nimeni nu ar plânge. În plus, miliardarii cu avioane private și insule private nu sunt cunoscuți pentru că așteaptă la coadă până când sute de milioane de țărani din întreaga lume merg primii să primească tot ce-și doresc acești miliardari pentru ei înșiși.
  10. Mass-media establishmentului a acceptat această scuză absurdă fără nici o întrebare sau îngrijorare. Mai mult decât atât, îi laudă pe directorii de la Pfizer pentru presupusul lor sacrificiu de sine în a nu-și lua propriul tratament experimental până când nu mergem noi primii. Din moment ce ne consideră atât de proști, nu am încredere în ei și nu doresc noul lor tratament. Pot avea locul meu la coadă. Mă duc chiar în spatele liniei.
  11. Trei fapte care trebuie puse la punct:
  • Bill Gates susține aceste vaccinuri ca fiind esențiale pentru supraviețuirea rasei umane.
  • Bill Gates crede că lumea are prea multe persoane și trebuie „depopulată”.
  • Bill Gates, poate cel mai bogat om din lume, de asemenea, nu a fost injectat. Fara graba.

Oh, nu. Voi transmite orice tratament medical pe care el vrea să-l iau.

12. Establishmentul a fost în întregime unilaterală în celebrarea acestui tratament. Politicienii și mass-media îi îndeamnă pe oameni să-l ia atât ca o datorie morală, cât și civică. Beneficiile tratamentului sunt mult exagerate, riscurile sunt ignorate și necunoscutele sunt eliminate. Deoarece sunt înșelători și manipulatori, nu îmi voi juca bunăstarea personală pe integritatea lor .

13. Există o intensă campanie de propagandă pentru ca lumea să ia acest tratament. Politicienii și vedetele își fac selfie-uri când sunt injectați (poate, în unele cazuri, simulează că se injectează), mass-media promotionează acest lucru ca fiind cel mai genial, mai inteligent, mai fericit și mai distractiv de făcut. Este cea mai răspândită campanie de marketing din istorie. Acest lucru nu este deloc adecvat pentru orice tratament medical, darămite unul nou, și mă face să mă retrag.

14. Masele îi urmează, postând imagini cu ele însele injectându-se cu un medicament, alimentând presiunea colegilor pentru a face același lucru. Există ceva foarte alarmant și bolnav la acest lucru și nu vreau să fac parte din el. Nu am luat niciodată medicamente doar pentru că „toată lumea o face” și e mișto. Cu siguranță nu voi începe acum.

15. Cei care își exprimă îngrijorarea cu privire la acest tratament medical sunt intimidați, hărțuiți, calomniați, batjocoriți, cenzurați, ostracizați, amenințați și concediați din locurile de muncă. Aceasta include profesioniștii din domeniul medical care au îngrijorări bazate pe știință cu privire la medicamente și îngrijitorii care au fost martori că persoanele care iau vaccinurile lor suferă reacții oribile și moarte la scurt timp după ce au fost injectați. Când establishmentul elimină persoane bune care riscă totul pur și simplu pentru a ridica îngrijorări cu privire la un nou tratament medical – chiar dacă nu se opun categoric – voi avea încredere în acești oameni curajoși peste establishment în orice moment. Nu mă pot gândi la un singur caz similar din istorie când adevărul și moralitatea s-au dovedit a fi de partea establishmentului.

16. Acesta este cel mai mare experiment medical din istoria rasei umane.

17. În mod intenționat nu este prezentat ca cel mai mare experiment medical din istoria rasei umane, iar faptul că este un experiment medical este grav minimalizat.

18. Dacă ar fi în fața maselor, foarte puțini ar fi de acord să participe la un astfel de experiment. Manipularea maselor pentru a participa la un experiment medical sub pretenții false încalcă fundamentele eticii medicale și ale dreptului democratic. Nu voi permite ca persoane lipsite de etică care se angajează într-o astfel de conduită să mă injecteze cu ceva.

19. Establishmentul medical nu informează lumea despre nimic. Au devenit agenți de marketing pentru un medicament experimental, servind companii imense și politicieni care au făcut tranzacții cu ei. Acesta este un conflict direct cu mandatul lor de a se preocupa exclusiv de bunăstarea persoanelor aflate în grija lor. De când sistemul medical a devenit corupt și nu a devenit altceva decât un instrument corporativ și politic, nu am încredere în medicamentul experimental cu care doresc atât de mult să mă injecteze.

20. Suntem presionați în diferite moduri pentru a fi injectați, ceea ce încalcă etica medicală și fundamentele societății democratice. Cel mai bun mod de a mă determina să nu fac ceva este să mă presezi să fac asta.

21. Guvernul a pecetluit protocolul său privind virusul și tratamentele de acum TREIZECI DE ANI. Acestea sunt informații pe care publicul are dreptul să le cunoască, iar guvernul are responsabilitatea de a le împărtăși. Ce ascund? Chiar se așteaptă să cred că totul este kosher și că sunt preocupați în primul rând de sănătatea mea? Ultima dată când au făcut acest lucru a fost cu Yemenite Children Affair. Dacă nu sunteți familiarizați cu el, citiți-l. Acum fac aceeași cusatură. Nu m-au păcălit prima dată și cu siguranță nu mă păcălesc acum.

22. Guvernul poate partaja datele noastre medicale personale cu corporații străine, dar nu vor împărtăși cu noi propriul protocol în această privință? Sunt afară.

23. Establishmentul a recrutat doctori, rabini, mass-media și masele pentru a convinge persoanele care nu doresc să fie injectate cu un nou medicament. Ne numesc cu cele mai rele etichete. Ni se spune că credem în conspirații nebunești, că suntem împotriva științei, că suntem egoiști, că suntem ucigași, că nu ne pasă de bătrâni, că este vina noastră că guvernul continuă să impună restricții draconice asupra publicului. Totul este pentru că nu vrem să fim injectați cu un tratament experimental, fără să punem întrebări. Ni se spune chiar că avem obligația religioasă de a face acest lucru și că suntem păcătoși gravi dacă nu facem. Ei spun că, dacă nu suntem de acord să ne injectăm, ar trebui să fim obligați să rămânem în casele noastre pentru totdeauna și să fim excluși din viața publică. Asta este oribil, dezgustător, o perversiune a bunului simț, a moralității și a Torei. Mă face să mă retrag și doar îmi consolidează neîncrederea față de acești oameni și opoziția mea să de iau medicamentul lor experimental. Cum îndrăznesc?

24. Cunosc multe persoane care s-au injectat, dar niciunul dintre ei nu a studiat știința în profunzime, n-au cântărit cu atenție beneficiile potențiale împotriva riscurilor, n-au comparat această opțiune cu alte alternative, n-au fost cu adevărat informați și au decis că acest tratament medical este cea mai bună opțiune pentru ei. Dimpotrivă, au fost injectați din cauza bombei publicitare, propagandei, presiunii, fricii, încrederii oarbe în ceea ce credea „majoritatea experților” (presupunând că toți au studiat totul în profunzime și au fost complet obiectivi, ceea ce este foarte dubios ), încredere oarbă în ceea ce i-au îndemnat anumiți rabini influenți (la fel și cele de mai sus) sau frică isterică că singura opțiune era injectarea sau îmbolnăvirea gravă de virus. Când voi vedea isterie în masă și comportament asemănător cultului în jurul unui tratament medical, voi fi extrem de suspect și îl voi evita.

25. Companiile farmaceutice au o lungă și glorioasă istorie a provocării masacrelor în masă cu medicamente minune pe care le-au aruncat asupra populațiilor nebănuitoare, chiar și după ce problemele grave au devenit deja cunoscute. În loc să apese butonul de pauză și să oprească comercializarea acestor medicamente până când aceste probleme ar putea fi investigate în mod corespunzător, companiile de medicamente au făcut tot ce le stătea în putință pentru a suprima informațiile și a continua să-și promoționeze produsele. Când companiile și persoanele au demonstrat o astfel de lipsă gravă de îngrijorare față de viața umană, nu voi avea încredere în ei când vor face un nou medicament minune. Acesta nu este primul nostru rodeo.

26. De fapt, poveștile de groază vin deja la o viteză vertiginoasă, dar politicienii nu sunt nici măcar îngrijorați, establishmentul medical îi îndepărtează ca neavând legătură sau nesemnificative, mass-media ignoră acest lucru, companiile farmaceutice avansează cu viteză maximă, iar cei care ridică un steag roșu continuă să fie hărțuiți, cenzurați și pedepsiți. În mod clar viața și bunăstarea mea nu sunt preocuparea lor principală. Nu voi fi următorul lor cobai în laboratorul lor. Nu voi risca să fiu următoarea „coincidență”.

27. Deși mulți oameni au murit la scurt timp după ce s-au injectat – inclusiv tineri perfect sănătoși – nu avem voie să presupunem că injecția are legătură cu aceasta. Într-un anume fel, acest lucru este anti-științific și va cauza moartea multor oameni. Cred că negarea oricărei conexiuni posibile, abuzarea persoanelor care speculează că ar putea exista o legătură și nu arăta nici cea mai mică curiozitate de a explora chiar dacă ar putea exista o legătură, este ceea ce este anti-știință și ar putea foarte bine să omoare mai mulți oameni. Aceiași oameni cred că trebuie să fac și o injecție. Nu, la naiba, mulțumesc!

28. Mă dezgustă venerarea religioasă, similar cultului religios, al unui produs farmaceutic și nu voi participa la acest ritual.

29. Furnizorul meu de „asistență medicală” continuă să insiste să mă injecteze, dar nu mi-a furnizat informații despre acest tratament sau orice alte alternative posibile. Tot ce știu am învățat de la alții din afara establishmentului. Consimțământul informat a devenit consimțământul conformat. Eu refuz.

30. Văd toate minciunile, corupția, propaganda, manipularea, cenzura, agresiunea, încălcarea eticii medicale, lipsa integrității în procesul științific, suprimarea reacțiilor adverse incomode, respingerea preocupărilor legitime, isteria, comportamentul de cult, ignoranța, mentalitatea închisă, frica, tirania medicală și politică, ascunderea protocoalelor, lipsa preocupării adevărate pentru viața umană, lipsa respectului pentru drepturile și libertățile fundamentale ale omului, pervertirea Torei și a bunului simț, demonizarea oamenilor buni, cel mai mare experiment din toate timpurile realizat de oameni lacomi care nu sunt demni de încredere, lipsiți de Dumnezeu, lipsa de răspundere pentru cei care riscă totul … Văd toate acestea și am decis că toată lumea poate avea locul meu la coadă. Îmi voi pune încrederea în Dumnezeu. Voi folosi mintea cu care El m-a binecuvântat și am încredere în instinctele mele naturale. Ceea ce duce la ultimul motiv care rezumă de ce nu mă voi „vaccina”.

31. Totul pute.

Gates of Vienna

invictusmedia.com

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. LISTA CU INGREDIENTELE DIN VACCINUL PFIZER :

    • 2-fenoxietanol (antigel)

    • aluminiu ( neurotoxină )- din sânge de bovinā ce a avortat. Cauzează : SM,ALS, boala Alzheimer

    • formaldehidă (cauzează cancer)

    • gelatină (de la animal)

    • albumină umedă (din sânge uman)

    • mononatriu L-glutamat (cauzează obezitate și diabet)

    • MRC-5-celulă (țesut mort de la fetusi /bebelusi de 14 sāptāmâni avortati) . Nr.14 se utilizeaza în ritualuri vrājitoresti.

    • neomicină ( antibiotic )

    • polimixină B (antibiotic )

    • polisorbat 80 (emulgator care cauzează cancer și deschide bariera hematoencefalică din creier, astfel încât nanoparticulele de aluminiu sau technetiu radioactiv din testele PCR să poată pătrunde în encefal )

    • kaliumklorid (utilizat în injecții mortale pentru eutanasie)

    • kaliumfosfat (îngrășământ lichid)

    * natriumborat (Borax, utilizat pentru combaterea gândacilor )

    • natrium-citrat (aditiv alimentar CE cauzează obezitate morbidā )

    • natrium-hidroxid (Risc! coroziv)

    • natrium-fosfat (otrăvitor pentru celule)

    • natrium-fosfat monobazic monohidrat (otrăvitor pentru celule)

    • sorbitol (îndulcitor)

    • streptomicină (antibiotic )

    • proteină de drojdie (ciupercă)

    • uree (deșeuri metabolice din urina umană)

    • alte substanțe chimice

    •RNA-Vaccinul conține nanotehnologie ARN
    care funcționează ca o foarfecă genetică si care vă modifică ADN-ul în profunzime.

    * Vaccinurile criminale covidice contin pecetea 666 / hydragel cu insertie de metals radioactive CE ramån definitiv in sângele uman amestecat. Marcarea cu microcip genetic si hydragel NU Mai poate fi scoasa prin nici un fel de procedeu si omul vaccinat ISI va pierde definitiv mântuirea întru HRISTOS si va muri in chinuri groaznice. Se spune de 7 vaccinuri consecutive.

    Este responsabilitatea dumneavoastră să vă informați și să luați o decizie.

    FDA avertizează asupra a peste 22 de efecte secundare, inclusiv moartea prin infarct

    Sursa :
    https://flux.md/stiri/prof-christian-perronne-moderna-pfizer-nu-sunt-vaccinuri-este-terapie-genica-trebuie-refuzat-categoric-tipul-acesta-de-vaccin-video?fbclid=IwAR3Q62y950SPGydI8umr94IUIjrmEwUX_WHMpWcznUGeiPTRo7sukrpmV0I#

    Cine mai vrea vaccin anticovid dupā CE stie acum exact CE contine si care sunt consecintele !!!

    DUMNEZEU a lāsat sā alegem!

    Doamne ajutā!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button