X

„Noua eră a armelor genetice”: document chinez din 2015 descrie utilizarea coronavirușilor în arme

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Prezentatoarea și scriitoarea de investigații Sky News Australia, Sharri Markson, a evaluat detalii „îngrozitoare” într-unarticol al oamenilor de știință militari chinezi, care discutau utilizarea coronavirusului SARS în arme cu cinci ani înainte de pandemia COVID-19. 

Sharri Markson, Michael Kroger and Stephen Conroy join Sky News schedule

Markson a declarat că lucrarea a fost scrisă de oameni de știință din Armata Populară de Eliberare și înalți funcționari chinezi din domeniul sănătății publice în 2015.

Documentele descriu coronavirusul SARS ca anunțând o „nouă eră a armelor genetice” și spuneau că acestea ar putea fi „manipulate artificial pentru a le converti într-un virus emergent al bolii umane, apoi transformate în arme capabile și dezlănțuite în moduri nemaivăzute până acum”.

Lucrarea în limba chineză este intitulată „Originea antinaturală a SARS și noile specii de viruși artificiali ca arme biologice genetice”.

„Ziarul vorbește și despre teroarea psihologică pe care armele biologice o pot provoca, este copleșitor”, a spus doamna Markson.

„Pentru a fi clar … deși serviciile de informații suspectează și au investigat acest lucru de la începutul anului trecut, că COVID-19 ar putea fi rezultatul unei filtrări accidentale.

„Importanța acestei lucrări este că oferă o scurtă privire asupra gândirii oamenilor de știință de înalt nivel la una dintre cele mai proeminente universități militare ale PLA, care a făcut o mulțime de cercetări în domeniul apărării, asupra investigației biologice. „

Peter Jennings – DIPLOMATES

Peter Jennings, director executiv al Institutului australian de politici strategice (ASPI), a declarat pentru news.com.au că ziarul este cel mai asemanator cu o „armă cu fum” pe care o avem.

„Cred că acest lucru este semnificativ, deoarece arată în mod clar că oamenii de știință chinezi aveau în vedere o aplicație militară pentru diferite tulpini ale coronavirusului și cum ar putea fi pus în aplicare”, a spus Jennings.

„Începe să se confirme posibilitatea ca aceasta să fie o eliberare accidentală a unui agent patogen pentru uz militar”, a adăugat Jennings.

El a mai spus că documentul ar putea explica de ce China a fost atât de reticentă în a efectua cercetări externe asupra originii COVID-19.

„Dacă aceasta ar fi o transmisie de pe o piață umedă, China ar fi interesată într-o cooperare … Am experimentat contrariul.”

Printre cei 18 autori enumerați ai documentului sunt oameni de știință și experți în armament din Armata Populară de Eliberare.

Rob Potter says there were vast information about Uyghurs in Shanghai security files - ABC News

Australianul l-a rugat pe Robert Potter, un specialist în securitate cibernetică, să analizeze documentele guvernului chinez filtrate și să verifice documentul. El spune că documentul cu siguranță nu este o falsificare.

„Avem o mare probabilitate că este real … Nu este fals, dar depinde de altcineva să interpreteze cât de serios este”, a declarat Potter pentru news.com.au.

„A apărut în ultimii ani … aproape sigur ei (China) vor încerca să-l distrugă acum, când se știe.”

Potter spune că nu este ceva neobișnuit ca articolele de cercetare chineze să discute domeniile în care rămân în urmă și cele unde trebuie să meargă înainte, și că acest lucru nu înseamnă neapărat că se iau măsuri.

„Este un articol cu ​​adevărat interesant, care arată ce gândesc cercetătorii săi științifici”, a adăugat el. – indexexpurgatorius.wordpress.com

invictusmedia.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Aiurea ! Abureală.
    Acest subiect este creat de un obsedat american pentru a crea haos împotriva chinei că le-a luat-o înainte cu toate.
    Hai lăsați vrăjala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button