X

Alertă medicală! ARN-ul mesager chiar poate schimba ADN-ul uman

Vaccinul ARN mesager, inamicul tăcut al celulelor imunitare

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Deși producătorii Pfizer și Moderna neagă cu vehemență acest lucru, studiile arată că modificarea ADN-ului uman prin ARN-ul mesager este foarte posibilă, avertizează medicii.  Iar probabilitatea modificării ADN-ului crește cu fiecare doză de vaccin administrată, în condițiile în care imunizarea se va face sezonier.

ARN-ul mesager din vaccin, care este de fapt un ARN identic cu cel viral, dar de natură sintetică, nu ar putea modifica ADN-ul celulei în care intră (limfocitul de exemplu, celula sistemului imunitar), susțin producătorii vaccinurilor Pfizer și Moderna. Și asta pentru că, spun cei care descriu acțiunea vaccinului, acest ARNm va întâlni în celulă un organit celular, numit ribozom, care va citi informația codificată. Cu ajutorul ribozomului, se va realiza traducerea informației genetice, care va duce la generarea unei proteine identice celei virale, acest proces de traducere fiind unicul mecanism posibil. Orice alt mecanism este exclus, spun producătorii.

Teoria a fost însă infirmată chiar înainte de apariția acestor vaccinuri, într-un articol publicat în 2017 în New England Journal of Medicine, intitulat „Mobilele DNA in Health and Disease”, din care reiese clar un scenariu complet diferit, cunoscut de altfel de specialiștii în biologia moleculară, ne spune dr.Oana Mihaela Secară. ”Retrotranspozonii LINE 1, care sunt cunoscuți în lumea medicală, sunt niște fragmente de ADN necodat, care, în anumite condiții, se activează și au capacitatea să codifice o proteină care poate introduce în ADN-ul uman orice ARN mesager, inclusiv pe cel din vaccin. Din cauza activării și codificării proteinei, retrotranspozonii sunt implicați în apariția unor neoplasme și alte boli neurologice. Niciodată nu putem știi cât sunt de activi și ce anume îi determină să se activeze. La HIV, de exemplu, virusul intră în celulă și obligă celula să facă cu totul altceva, dar celula pe care o vizează HIV este celula imunitară”, susține dr. Oana Mihaela Secară.

Mecanismul HIV se poate repeta

Vaccinul anti-Covid, teoretic, când îl injectezi în regiunea deltoidului, în mod normal este preluat de către limfă și dus în prima stație limfatică, axila, unde se găsesc ganglionii axilari, ne mai spune medicul Oana Mihaela Secară. ”Acolo, în acești ganglioni sunt și celulele limfatice, dar și celulele sistemului imunitar și există o probabilitate ca fluidul vaccinal să ajungă exact în aceste zone. Dacă retrotranspozonii sunt activi se va modifica ADN-ul acestor celule și se poate produce exact ce s-a produs la HIV. Probabilitatea este foarte mică. Ei spun că, și dacă s-ar produce, problema nu ar fi atât de mare, pentru că celulele respective care ar fi modificate genetic ar fi imediat recunoscute și distruse. Sunt de acord și cu chestia asta. Problema mea este că în momentul în care venim cu un lanț de vaccinuri ARN mesager, pentru că noi o să facem în fiecare sezon acest vaccin, probabilitățile cresc la fiecare doză. Eu cred că trebuie luat în calcul acest aspect. Chiar dacă probabilitatea este mică, există. Și trebuie menționată în descrierea vaccinului. Și trebuie avută în vedere, mai ales în condițiile în care acest vaccin este încă în faza experimentală, în faza de studiu. Pentru ca informarea populației să fie completă și  echidistantă, iar liberul arbitru, respectat în momentul în care se oferă voluntari în studiu”, ne-a mai precizat dr.Oana Mihaela Secară.

Cine își poate asuma riscurile

Medicii spun că vaccinul nu ar trebui administrat populației generale, ci doar persoanelor cu comorbidități grave și celor cu vârste înaintate, evident după cântărirea riscurilor și beneficiilor. ”Poți să ai în față o persoană care are un risc foarte mare de a dezvolta o formă de Covid gravă și să moară. Tu, ca medic, de familie sau specialist, evaluezi cazul în ansamblul lui și te gândești dacă merită să facă vaccinul. Dar dacă acest vaccin peste doi ani sau peste 5 ani îi va determina o boală autoimună? Și atunci te întrebi care ar fi avantajele, care ar fi dezavantajele și s-ar putea ca omul să decidă că este mai bine să se vaccineze. Dar acestea sunt chestiuni care se fac efectiv de către medici. În primul rând ar trebui vaccinați cei care doresc, pentru că sunt unele persoane care vor acest lucru, inclusiv medici, care sunt convinși că vaccinul este foarte bun. După aceea toate celelalte cazuri ar trebui analizate unul câte unul, în toate aspectele, de către medici, împreună cu persoanele respective, care să aleagă. Deci, practic, vârstnicii și persoanele cu comorbidități grave ar trebui să se vaccineze, evident, dacă asta este alegerea lor”, a mai afirmat dr.Oana Mihaela Secară.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

15 comentarii

  1. Trebuie sa fim constienti de faptul ca, ce se intampla acum este un Razboi total al Iudelor care ne conduc, impotriva poporului roman si generalizand, este Razboi total la adresa intregii umanitati, cum n-a mai fost niciodata in Istorie!

  2. Povestea oilor covidioate!
    Stapanii le-au spus prima data oilor sa faca vaccinul experimental, ca cine nu il va face, va muri in chinuri groaznice, ca vor fi mormane de cadavre pe strazi, apocalipsa covid. Anti-vaccinistii sunt de vina! le-au spus ei.
    Au inceput sa apara reactiile adverse si unii din vaccinisti au mierlit-o, altii au scapat cu cate o paralizie sau ceva probleme neuronale. Stapanii, repede au cenzurat rapoartele, au fost platite televiziunile sa nu scape o vorba despre ce se intampla si din nou le-au cerut oilor sa se vaccineze, spunand ca la vaccinul experimental le protejeaza si nu vor face boala. Anti-vaccinistii sunt de vina!
    “Beneficiile sunt mai mari decat riscurile” le spuneau stapanii oilor. S-au dus oile iar la vaccinat, credule ca vor avea beneficii nebanuite. Nu mare le-a fost mirarea oilor, cand au inceput sa constate ca se imbolnavesc de covid si cu vaccinul facut.
    – Nu va faceti griji, le-au calmat stapanii. Vaccinul nu protejeaza dupa prima doza, numai dupa a doua. Anti-vaccinistii sunt de vina! S-au dus oile si au facut si a doua doza, cu incredere in cuvantul stapanirii. Unele insa, au ramas surprinse ca au facut covidul si dupa a doua doza.
    – Nu ati inteles nimic din stiinta, oi proaste ce sunteti, le-a admonestat stapanul. Vaccinul va protejeaza dupa 14 zile dupa ce ati facut a doua doza. Anti-vaccinistii sunt de vina!
    – Aaaa, au murmurat toate in cor…si au mers cu incredere, in continuare la vaccinare. Cand au inceput sa se imbolnaveasca si la o luna dupa a doua doza, oile au inceput sa murmure…
    – Cum ramane cu protectia? Ne imbolnavim in continuare…
    – Oi tembele ce sunteti, va speriati degeaba. Nu v-am spus ca vaccinul nu protejeaza complet? Vaccinul va protejeaza doar sa nu faceti o forma grava de covid. De imbolnavit, va veti imbolnavi in continuare, dar veti face o forma usoara. Anti-vaccinistii sunt de vina!
    – Aaam inteles, behaira ele bucuroase, bulucindu-se la coada la vaccin. Cand au aparut forme grave si chiar oi vaccinate ca la carte au facut covidul si au murit, oile deja isi invatasera lectia si urlara cu ura proletara: anti-vaccinistii sunt de vina!

      1. ..normal că e adevarat! De-a lungul istoriei s-a dovedit că..asa numitele conspirații toate…TOATE..s-au adeverit!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button