X

[STUDIU] Universitatea Stanford: “Măștile faciale sunt ineficiente în blocarea transmiterea virusului COVID-19, ÎNSĂ acestea pot provoca deteriorarea sănătății și moartea prematură a celor care le poartă!”


Cel mai recent studiu al celor de la Stanford, publicat de NCBI, care se află sub tutela Institutul Național de Sănătate, a arătat că măștile nu fac absolut nimic pentru a preveni răspândirea COVID-19 ba dimpotrivă, utilizarea lor este mai degrabă dăunătoare. 

„Ați auzit de studiul realizat de colegii noștrii de la Universitatea Stanford, ce tocmai a fost „peer reviewed” și publicat care demonstrează, dincolo de orice îndoială rezonabilă, că măștile de față au șanse absolut zero de a preveni răspândirea Covid-19? Nu?

Acesta a fost postat pe site-ul guvernului, la secțiunea Centrul Național pentru Informații Biotehnologice. NCBI este o ramură a Institutului Național pentru Sănătate, așa că s-ar crede că un astfel de studiu ar fi promovat la scară largă atât de către mass-media obișnuită dar și îmbrățișat de oamenii „iubitori de știință” din Big Tech.”

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În schimb, o simplă căutare a dezvăluit că știrea nu a fost preluată de presa. Mai mult decât atât, giganții Big Tech vor suspenda persoanele care o postează, după cum strategul politic Steve Cortes a învățat pe calea cea mai grea, atunci când a postat un Tweet, în care s-a opus narațiuni din spatele purtării măștii de protecție. Tweet-ul în sine a prezentat o ofertă și un link care au dus la suspendarea contului acestuia pe o perioadă indefinita.

Studiul NCBI începe cu următorul fapt abstract:

În multe țări din întreaga lume s-au folosit măști faciale medicale și non-medicale ca intervenție non-farmaceutică pentru reducerea transmiterii și a infectivității bolii coronavirus-2019 (COVID-19). Deși nu există dovezi științifice care să susțină eficacitatea măștilor faciale, sunt stabilite efecte adverse fiziologice, psihologice și asupra sănătății. S-a emis ipoteza că măștile faciale au compromis profilul de siguranță și eficacitate și ar trebui evitate de la utilizare.

Articolul curent rezumă în mod cuprinzător dovezi științifice cu privire la purtarea măștilor faciale în epoca COVID-19, oferind informații adecvate pentru sănătatea publică și luarea deciziilor.

Studiul concluzionează (subliniat):

Dovezile științifice existente contestă siguranța și eficacitatea purtării măștii faciale ca intervenție preventivă pentru COVID-19. Datele sugerează că atât măștile faciale medicale, cât și cele non-medicale sunt ineficiente în a bloca transmiterea de la om la om a bolilor virale și infecțioase, cum ar fi SARS-CoV-2 și COVID-19, prin urmare aceste date vin împotriva utilizării măștilor faciale.

S-a demonstrat că purtarea măștilor faciale are efecte fiziologice și psihologice negative semnificative. Acestea includ hipoxie, hipercapnie, dificultăți de respirație, nivel de aciditate și toxicitate crescute, activarea fricii și a răspunsului la stres, creșterea nivelului hormonilor de stres, imunosupresie, oboseală, dureri de cap, scăderea performanței cognitive, predispoziție pentru boli virale și infecțioase, stres cronic, anxietate și depresie.

Consecințele pe termen lung ale purtării măștii faciale pot provoca deteriorarea sănătății, dezvoltarea și evoluția bolilor cronice precum și moartea prematură.

Așadar, guvernele, factorii de decizie politică și organizațiile din domeniul sănătății ar trebui să utilizeze [o] abordare adecvată și științifică bazată pe dovezi în ceea ce privește purtarea măștilor, atunci când aceasta din urmă este considerată o intervenție preventivă pentru sănătatea publică.

În continuare vă prezentăm tabelul care conține atât efectele psihologice cât și fiziologice ale purtării măștilor.

traducere și adaptare de Nușca

Citiți și MIT SPULBERAT: Masca și distanțarea socială contestate de cel mai important Institut de Tehnologie din lume, MIT

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Multe persoane se plâng ca au pb cu respirația pt ca la servici trebuie sa stea peste 8 ore cu masca,unii respira greu in somn de ai impresia ca își dau ultima suflare,asta este singurul scop al măștii ,sa ucidă,alta crima cu premeditare…

  2. Viu este Mântuitorul lumii, Domnul nostru Iisus Hristos, Fiul Veșnic Iubit al Tatălui nostru Sfânt din Ceruri, Fiu Făcut Om din Sfânta Fecioară Maria, prin puterea Sfântului Duh și a Tatălui nostru Sfânt din Ceruri. Să fim cu El, în fiecare moment, în vecii vecilor!
    ……
    Am observat din 25 februarie 2021 că în Regatul Unit MĂȘTILE ȘI TESTELE COVID NU SUNT OBLIGATORII PENTRU ELEVI. NICI UNUI COPIL NU TREBUIE SĂ I SE REFUZE EDUCAȚIA PENTRU MOTIVUL CĂ NU POARTĂ MASCĂ. AȘA A ANUNȚAT MINISTRUL EDUCAȚIEI, NICK GIBB, DUPĂ CE SUTE DE PĂRINȚI AU AMENINȚAT CĂ ÎȘI VOR ȚINE COPIII ACASĂ, CĂCI MULȚI ACADEMICIENI ȘI DOCTORI RESPECTAȚI AU EXPRIMAT ÎNGRIJORĂRI CU PRIVIRE LA EFECTELE PE CARE PURTAREA MĂȘTII LE ARE ASUPRA DEZVOLTĂRII CREIERULUI ETC. https://metro.co.uk/2021/02/25/face-masks-and-covid-tests-not-compulsory-when-schools-reopen-14142610/

  3. Interesant dar articolul mentionat de voi pe NCBI a fost retractat (adica sters si considerat fals)

    RETRACTED: Facemasks in the COVID-19 era: A health hypothesis
    This article has been retracted: please see Elsevier Policy on Article Withdrawal (https://www.elsevier.com/about/our-business/policies/article-withdrawal).

    The Editorial Committee concluded that the author’s hypothesis is misleading on the following basis:

    1. A broader review of existing scientific evidence clearly shows that approved masks with correct certification, and worn in compliance with guidelines, are an effective prevention of COVID-19 transmission.

    2. The manuscript misquotes and selectively cites published papers. References #16, 17, 25 and 26 are all misquoted.

    3. Table 1. Physiological and Psychological Effects of Wearing Facemask and Their Potential Health Consequences, generated by the author. All data in the table is unverified, and there are several speculative statements.

    4. The author submitted that he is currently affiliated to Stanford University, and VA Palo Alto Health Care System. However, both institutions have confirmed that Dr Vainshelboim ended his connection with them in 2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button